- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
bende iyiyim canim.. oh super hadi gozun aydin canim cok sevindim valla :) konustuk bizde canimKuzucuum çok teşekkür ederim şükür iyiyim sen nasılsın, az önce sevdicek yazdı çok şükür dönmüşler yerlerine, içim rahatladı kendime geldim birazSen nasılsın konuşabildiniz mi
bende iyiyim canim.. oh super hadi gozun aydin canim cok sevindim valla :) konustuk bizde canim
Demetimmmmmmmm geldim bitanemmmmmbasagim denizim sizz nerdesinizz napiyosunuz
hosgeldin bitanemmmm :) oh iyi yapmissin kuzum allah rahatlik versin koca bebegineDemetimmmmmmmm geldim bitanemmmmmAşkitomu, koca bebeğimiii uyuttuuuummmm geldimmm kuzucummmm Nasılsııııın? Nasıl geçti günüüüünnn?
Alalım alalım kuzu döndüklerinde veririzİtiraf edeyim ikimize de kırmızı don alırız yılbaşında bu yıl veremicem ama alıcam yinede hihihiAyyy yine dona sardı konu Al kuzucuuum gönder ahahha
Ohhhh ne güzel kuzucummmmmhosgeldin bitanemmmm :) oh iyi yapmissin kuzum allah rahatlik versin koca bebegine
iyiyim denizimm bugun yogun degildi oyle sandalyemde dondum durdum bankada.. noel ya burda filamanlarda bi acele bi telas erken ciktik bugun dinlendim canim.. yarin oburgun de is yok canim
Alalım alalım kuzu döndüklerinde veririzKendimizede alalım şöyle en can alıcı kırmızısındaaaan Sallayalım şöööyle yeniyıldaaaa
iyiyim canim iyiyim saol :)Sağol canımcım, sen de iyi ol gerçekten iyimisin
oyle yavrum kendime geleyim 4 gun :)Ohhhh ne güzel kuzucummmmmSağolsun filamanlar.. Sayelerinde demetim dinlenicek 2 gün
Sabrediceksin bebeğimmmmmmm.. Geçicek bugünlerdeee.. Biraz zaman verin birbirinize.. Onunda kafasına dank edicek elbet.. Ama dediğim gibi acele etme kuzuu sabreeetkuzum ben nasıl eskisi gibi olcam kırgınlık biticekkk
Ebeeeeetttt sallıcaaaaazzz kıııızKendimize de alalım tabiki bebeğiiiiim ya kırmızı kırmızıAyyy kız sallıcak mıyız bi de hihihhi
Demetim yılbaşı için yeşimle kendimize kırmızı don alıcaz gel sanada alalım bitaneiyiyim canim iyiyim saol :)
oyle yavrum kendime geleyim 4 gun :)
deliler ne donu :) ben almiyim yavrum :)Demetim yılbaşı için yeşimle kendimize kırmızı don alıcaz gel sanada alalım bitaneBöyle sallıcaz yeni yıla girerken
Ebeeeeetttt sallıcaaaaazzz kıııızAşklarımız olmadan geçiriceğimiz ilk ve son yılbaşı olucaaaak Kızkız kutlayalım hihihihihi
Kz bende alyom her sene uğur getirsin :)))Demetim yılbaşı için yeşimle kendimize kırmızı don alıcaz gel sanada alalım bitaneBöyle sallıcaz yeni yıla girerken
Hadi kaaalk gidelim hemen su anda kapa telefonunu bulamasn arayanlar acariz radyotu kafa nereye biz orayaaHuhuuuuuu coşalımmmmKızkıza gezeliiiim bu geceee
Hasretten cozuttuk kuzumdeliler ne donu :) ben almiyim yavrum :)
Hadi kaaalk gidelim hemen su anda kapa telefonunu bulamasn arayanlar acariz radyotu kafa nereye biz orayaa
:) cozutmayi ozledim yaaHasretten cozuttuk kuzumBizimkiler askerden dönünceye kadar manisaya yatırmasalar bizi bari
Huhuuuuuu coşalımmmmKızkıza gezeliiiim bu geceee
Kızkıza gezelim bu geceeee çıtırlara bakalım laf atalıımKz bende alyom her sene uğur getirsin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?