2014 Yarenleri! :)

Kuzucuum çok teşekkür ederim şükür iyiyim sen nasılsın, az önce sevdicek yazdı çok şükür dönmüşler yerlerine, içim rahatladı kendime geldim biraz Sen nasılsın konuşabildiniz mi
bende iyiyim canim.. oh super hadi gozun aydin canim cok sevindim valla :) konustuk bizde canim

Demetimmmmmmmm geldim bitanemmmmm Aşkitomu, koca bebeğimiii uyuttuuuummmm geldimmm kuzucummmm Nasılsııııın? Nasıl geçti günüüüünnn?
hosgeldin bitanemmmm :) oh iyi yapmissin kuzum allah rahatlik versin koca bebegine

iyiyim denizimm bugun yogun degildi oyle sandalyemde dondum durdum bankada.. noel ya burda filamanlarda bi acele bi telas erken ciktik bugun dinlendim canim.. yarin oburgun de is yok canim

İtiraf edeyim ikimize de kırmızı don alırız yılbaşında bu yıl veremicem ama alıcam yinede hihihi Ayyy yine dona sardı konu Al kuzucuuum gönder ahahha
Alalım alalım kuzu döndüklerinde veririz Kendimizede alalım şöyle en can alıcı kırmızısındaaaan Sallayalım şöööyle yeniyıldaaaa

Ohhhh ne güzel kuzucummmmm Sağolsun filamanlar.. Sayelerinde demetim dinlenicek 2 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…