- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Yaaaaa hadi gel beraber cozutalım kuşuuuuuummmmmm kırma beniiiiii.. Gel önce bi sarılalım şöyle sımsıkıııııı:) cozutmayi ozledim yaa
Haydi cifte telliye deniz yesim demet basak merve duha ayse fatma hayriye capkinliktan usanmaz yasi gelse elliye hahahaKızkıza gezelim bu geceeee çıtırlara bakalım laf atalıımCoştum yine dalgalanıyorum beeen yeni yeni sevdalanıyorum beeen
aynn aynn bnde..d beraber olruz bnce o yonde ilerliyoruz. dKz bi kedi paylastm bn o kdr olrm artk cok y ersem:)
300 500
Ahahahahahahahaha çılgınlar siziiiiiYow yow diptis ,diptis tiptis
Kızkıza gezelim bu geceeee çıtırlara bakalım laf atalıımCoştum yine dalgalanıyorum beeen yeni yeni sevdalanıyorum beeen
bn bunalimlardayim demetim valla sen nasılsınbasagim denizim sizz nerdesinizz napiyosunuz
Haydi cifte telliye deniz yesim demet basak merve duha ayse fatma hayriye capkinliktan usanmaz yasi gelse elliye hahaha
Haydi cifte telliye deniz yesim demet basak merve duha ayse fatma hayriye capkinliktan usanmaz yasi gelse elliye hahaha
noluyorrrrr burdaAra beniiii öptüm seni seni çokk özlediiiim deli gibii hobaaaa cıstak cıstakkkk
Oh yandan yandanBide roman havası gelsin be yaaa.. Abe kaynanaaa naptın bizeee naptın bizeeeee.. Hobaaaaa amman sabahlar olmasııııın
evet kuzucum dogum günüm ve ağır bi grip geçiriyorumNeyn var kuzum haurdr kz yaasima diynce d.gununmu bugn:)
HahahaHaha cikita muz cikita muzSallasana sallasana mendiliniiii akşam oldu göndersene sevdiğimiiiii
Aaaaaa bugün bunalımdan çıkalım bebeğim yaaa yarın düşünürüz dertlerimiziii.. Gel snde başağııııımmm karşılıklı 2 göbecik atalım be yaaaabn bunalimlardayim demetim valla sen nasılsın
noluyorrrrr burda
Aynen kuzum yaa iyi oldu ama hahaha beni kadikoye yatirin sifir manzarali olsunkomple siyirdik kizlar
Oyy cnm benim gecmis olsun oncelikle vee DOGUM Gunun kutlu olsun nice yillara sevdklernle beraber heeppy bhortty tou touu :)evet kuzucum dogum günüm ve ağır bi grip geçiriyorum
Cıstaka cıstak cıstaka cıstaaakkk yiiihhuuuuuAra beniiii öptüm seni seni çokk özlediiiim deli gibii hobaaaa cıstak cıstakkkk
HahahaHaha cikita muz cikita muz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?