- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Bakırköy değilmiydi kız oooooAynen kuzum yaa iyi oldu ama hahaha beni kadikoye yatirin sifir manzarali olsun
Evet ama sonunda soyle diyor oooooo .d.d askmsn limonatm askmsn cikolatm askmsn askmsn oooooo.dAşkımsıııın çikolatam aşkımmsın limonatammm aşkııımsınnnnBöyle miydi kızzzz
Cıstaka cıstak cıstaka cıstaaakkk yiiihhuuuuuGiiir kanımaa hani bekarlık sultanlık derdik yetti canımaa yaşarım ben senle gir kanımaaa
Hahahaha kadikoy nerydi kz semtmiydi haha yes ondan bakirkoy ama manzarli olsn.dBakırköy değilmiydi kız ooooo
Nidakuşuuummm bizden buraya kadarmışşşş an itibariyleee contaları yaktıkkkkkpatlıyonuzmu kızlar
Ayyy sesli güldüm yaaaaaaHaydi geeeellll benimle ollllll oturuppp yıldızlarda bakalım dünyadaki neslimizeeeee mi resmimize miiii
Evet ama sonunda soyle diyor oooooo .d.d askmsn limonatm askmsn cikolatm askmsn askmsn oooooo.d
Ayyy sesli güldüm yaaaaaa
Yan yatağınada ben yatem kuzu.. Hatta yeşimde gelsin tıksınlar bizi bi odayaaHahahaha kadikoy nerydi kz semtmiydi haha yes ondan bakirkoy ama manzarli olsn.d
atalimmm valla kuzuuuuu sevdicekle de konustum kndime geldim. ..hadi kalkin oturmaya mi geldikAaaaaa bugün bunalımdan çıkalım bebeğim yaaa yarın düşünürüz dertlerimiziii.. Gel snde başağııııımmm karşılıklı 2 göbecik atalım be yaaaaSevenleri sevdiğineeee vermediler vermedileeeeeer güzel gözlüm seni banaaa çok gördüleeeeer çok gördüleeeer abe kaynanada naptın bizeee de baptın bizeeeee Yihuuuuuuu
Ay ben seni yirim be yaaaaGül diye yapıyom zaten beyaaaaa hadi galkkk oturma mıııı geldik
Kops kops ozge delir sende .d.dTrakyali olarak kapi gicirtisini duydum geldimm
bndeee cozutmaya geldimmmBebeğim affet cozuttuk hasretten napacuuuk şaşırdık artıkKırdık kafaları artık toparlayamayız götü başı
Aynen kuzum yaa iyi oldu ama hahaha beni kadikoye yatirin sifir manzarali olsun
Sgarami icyn kz sen.d.dOooo oooo mastika mastikaaaaa ooo ooo sigarası malboraaaa
biz bi sarilalim kuzummmm ben cozutmam direk aglarimm oyuzden sarilmayalimm :)Yaaaaa hadi gel beraber cozutalım kuşuuuuuummmmmm kırma beniiiiii.. Gel önce bi sarılalım şöyle sımsıkııııııŞonrada kopalııııımmmm
bende ayni yavrumm bendebn bunalimlardayim demetim valla sen nasılsın
Hee aliskinim ben deli rolunede alisirm hahahah kafami vurru duvarlara hahabndeee cozutmaya geldimmm
yatariz beraber kuzum hm sen aliskinsin hastaneye takilirik beraber
yeminle buna koptumOooo oooo mastika mastikaaaaa ooo ooo sigarası malboraaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?