- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Haydi bakalım özgeeeee yetmiiiiişşşş sekseeeeeen doksaaaaaannnn hobaaaaaaTrakyali olarak kapi gicirtisini duydum geldimm
Oooooh aşkının sesinide duymuşuuuun... Kafaaam güzel dünya güzeeel herşey güzeeeel sen güzelsinn güzelsiiiiinnnnatalimmm valla kuzuuuuu sevdicekle de konustum kndime geldim. ..hadi kalkin oturmaya mi geldik
gizz kafayi vurma yavaşHee aliskinim ben deli rolunede alisirm hahahah kafami vurru duvarlara haha
Artik safagi akil.hastanesinde sayarm kuzum hahagizz kafayi vurma yavaş
Ay ben seni yirim be yaaaaAstaneden bi arkadaşım var çanakkaleli.. aynı onun gibi konuştun be kızanım
offff offf dertler derya olmus bnde bir sandalbiz bi sarilalim kuzummmm ben cozutmam direk aglarimm oyuzden sarilmayalimm :)
kara para ask izleyipte cozutmak mumkun mu ahhhh gene doldu gozlerimmmm
bende ayni yavrumm bende
onlar gelene kdr biz komple yakariz devreleriArtik safagi akil.hastanesinde sayarm kuzum haha
salla salla salla titrettttttKiviiiir kivirrrr aşagidann yukaridannnn kivirrroyanada buyanada sallaaaa evir cevir kivir cevir salllaaaaaa
Kuşuuuuuummmm güzel arkadaşım beniiiiiiimmmmm iyi gecelerrrrrrr seni çok seviyom tamammıııiyi geceler canlarim sabah gorusuruz insallah optum hepinizi
Ben sunu yapardm o kadr safk beklcgme deli raporu aprdm yatrdm kacrdm askeriyeye giderdm sabah spordykn rum askerler yakardm orayi kacarlrdi ztn askerlk yaomzlar erken gelrlerdi artk hahaha yasasn kotuluk.d.donlar gelene kdr biz komple yakariz devreleri
durmak yok kivirrrrrrKuşuuuuuummmm güzel arkadaşım beniiiiiiimmmmm iyi gecelerrrrrrr seni çok seviyom tamammııı
Belli sigarasi malboradan bde malborami iciyonİçiyom hihihi
bende seni cok seviyom denizimmm benimmm cok optumKuşuuuuuummmm güzel arkadaşım beniiiiiiimmmmm iyi gecelerrrrrrr seni çok seviyom tamammııı
planlara bak hele .dBen sunu yapardm o kadr safk beklcgme deli raporu aprdm yatrdm kacrdm askeriyeye giderdm sabah spordykn rum askerler yakardm orayi kacarlrdi ztn askerlk yaomzlar erken gelrlerdi artk hahaha yasasn kotuluk.d.d
yeminle buna koptumsen çok yasa balim
Yap kahveleri yeşimim karşılıklı tüttürelimİçiyom hihihi
Hahaha delirdr ne yapsa yeridirplanlara bak hele .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?