Belli sigarasi malboradan bde malborami iciyon
Kiz ben bol kopuklu yapiyom haa .dYap kahveleri yeşimim karşılıklı tüttürelimHihihihihihi Bende habire sana kahve yaptırıyom dimi
Yap kahveleri yeşimim karşılıklı tüttürelimHihihihihihi Bende habire sana kahve yaptırıyom dimi
ayyy cidden balim cok komigime gitti sesli guldum halada gülüyorumSen de cok yasa bebeğim ya hihihi gül gül hep birlikte güleliiim oh yüzün gülsün yaa
Walla ben anlamdm bsey cnm neyms bu paketŞu an acayip sinirliyim ya ben. Her şey ters gidiyor sonrada dersiniz paranoyaksin diye. turkcell in aşk meşk paketi var ya karşıdaki no ya üçyüz dk yollayan hani. Denedim beyendinin nosu olMadı paket yapılmış kullanılıyor dedi. Bende olmadı diye üst üstte başvuru mesajları attım müşteri hizmetlerini aradım sürekli başvuru yaptınız diye olmuş olabilir dedi 24 saat bekleyin diyor acayip sinirliyim
dimi kuzuu adi üstünde. dHahaha delirdr ne yapsa yeridir
ayyy cidden balim cok komigime gitti sesli guldum halada gülüyorum
bnde arada iciom verin bi parlamentYap kahveleri yeşimim karşılıklı tüttürelimHihihihihihi Bende habire sana kahve yaptırıyom dimi
ahhh bi calabilsem.d isligi bilem zor caliomSen de bize bi parça çalsaaan
Parlement en pahalisi kz doktorumzdn biri iciyor aeada aldirir bize cani yaratik .dbnde arada iciom verin bi parlament
Kuşum yeşim bi kahve yapmayı biliyo bide çayKiz ben bol kopuklu yapiyom haa .d
diyemedimKizlar hadi sesli deyin dicegmi hizli bi sekilde ama. O pikap bu pikap şu pikap hippizli soyleyn bakm kmler sasirack .d.d bn diyebilyom mesela nabeerr.d
bnm sevdicek icio parlament ondan alistimParlement en pahalisi kz doktorumzdn biri iciyor aeada aldirir bize cani yaratik .d
Hahaha alisirsn devamli dersen bende ilkinde diyemiyordmdiyemedim
Kuşum yeşim bi kahve yapmayı biliyo bide çayBaşka bişi yapamıyoki. Tatlılaımızı sen yap damlam
Karsilikli tutturecgnz zamanlarda gelck insallah kuzum ama fazla icme:)bnm sevdicek icio parlament ondan alistim
anlamadin bn kuzu nasil yaniŞu an acayip sinirliyim ya ben. Her şey ters gidiyor sonrada dersiniz paranoyaksin diye. turkcell in aşk meşk paketi var ya karşıdaki no ya üçyüz dk yollayan hani. Denedim beyendinin nosu olMadı paket yapılmış kullanılıyor dedi. Bende olmadı diye üst üstte başvuru mesajları attım müşteri hizmetlerini aradım sürekli başvuru yaptınız diye olmuş olabilir dedi 24 saat bekleyin diyor acayip sinirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?