Kz ben yaparm senin kahvene gizliden tuz dokerim haa sen cekilAsıl ben bol köpüklü yapıyorum çekil damla ben yapacuuuuuum
Yaptır kuzucuuum ya sana günde sınırsız kahveee türk kahvesi latte nescafe hangisini isterseeen sıcak çikolata da olurValla he şimdi kahvelerimizi alıp tüttürmek vardıııı ohhh miss
Bende arada içiyom keyiften kuzular.. Bak bu gece çok keyiflendim içesim geldibnde arada iciom verin bi parlament
bnm sevdicek bi firt verio sadeceKarsilikli tutturecgnz zamanlarda gelck insallah kuzum ama fazla icme:)
Kz ben yaparm senin kahvene gizliden tuz dokerim haa sen cekil
Massallah .d.d berber yersnz artk bnde cok seviyorm pizzabnm sevdicek bi firt verio sadece
gelince iki buyuk boy pizza yicekmis öküz onun hayalini kuruyo pehhh
aynn yaaaa olaydik toplanirdik yesim kahve yapardi tuttururdukBende arada içiyom keyiften kuzular.. Bak bu gece çok keyiflendim içesim geldi
Bende arada içiyom keyiften kuzular.. Bak bu gece çok keyiflendim içesim geldi
o hic sevmez senden cok pizzayi ozledim dio odun yaMassallah .d.d berber yersnz artk bnde cok seviyorm pizza
Tuz az seker cok az kimyon doktm bde tukurdum hahahah saka saka tukuruk lafi haric hepsnden kattm kz yap hadi bnmki bol sekerli kopuklu olsun o zaman.dEnişte beyinkine dökmüşsündür tuzları bana dökme çekillll ben yapacuuuum yaaa
Bakma oyle dedigne erkek milleti iste kandirikcilar .do hic sevmez senden cok pizzayi ozledim dio odun ya
ikinizde yapin ikisinide icicem uleynnnnnEnişte beyinkine dökmüşsündür tuzları bana dökme çekillll ben yapacuuuum yaaa
Olur snra hasteneye goturmeylm seni ikisi agr gelmezmi kiz.dikinizde yapin ikisinide icicem uleynnnnn
anlamadin bn kuzu nasil yani
Kuzum iyi geceler ALLAH rahatlik versin bnde optum ruyanda aevdcgni gör INSALLAH tatlnCanlarıııım sizden ayrılmak istemiyorum ama sabah iş var, sevdicek de uyudu ben yatayım artık hepinizi teker teker çok çok kokulu kokulu öptümmmmBiz çok şekeriiiiz ya
İyi gecelerrr sevdicekli rüyalarrr
Hmm anladim azbucuk belki anasna yapmstr kz annesyle konussun diye rahat olmazmo oyleYa şimdi sana ucyuz dk veriyor sectigin bir turkcelliye de senle konusabilecegi üçyüz dk veriyor. Bende onun numarayı yazdim. Gelen cevap işleme alındı. Bende olmayınca bir daha mesaj attım bu sefer turkcellden gelen cevap bu numara bu kampanyayı zaten Kullanıyor dedi isteeee anladınız mi.
Ne geceydi be yeşimiiimCanlarıııım sizden ayrılmak istemiyorum ama sabah iş var, sevdicek de uyudu ben yatayım artık hepinizi teker teker çok çok kokulu kokulu öptümmmmBiz çok şekeriiiiz ya
İyi gecelerrr sevdicekli rüyalarrr
Hmm anladim azbucuk belki anasna yapmstr kz annesyle konussun diye rahat olmazmo oyle
Ala ala yanlslkla yapms olabilrmi cnm. Bde sadce tukcellilerlemi yapilor bu dedgn paketYapmadım kimseyle diyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?