CimcimeeKuzulaaarr
İvit cınıııııımmm hoşgeldiiiiinnnKuzulaaarr
yavriii özledim laa sizii bu saatte dayanamayp girdim vallaCimcimee
Hala cosmalardaym abe kaynanayi dinliorm .dİvit cınıııııımmm hoşgeldiiiiinnn
yavrimmm nasılsınnnnnnnİvit cınıııııımmm hoşgeldiiiiinnn
Ne var kz saatte gec mi sanki .d.d ozet geceym iyiym sukur sevdcek teli caldirdi haber alamcm artk oyle snra costk kzlarla burda kacrdn cok seyi .d.d sen ozet gec bakamyavriii özledim laa sizii bu saatte dayanamayp girdim vallaNasılsın kuzum nasıl gidiyorr özet geç bakim
Bugün cozuttuk bibişim yaaaaavvvvyavrimmm nasılsınnnnnnnYolundmı hersey kuzummm
Yaaaaaa neyii kaçırdımmmmmmNe var kz saatte gec mi sanki .d.d ozet geceym iyiym sukur sevdcek teli caldirdi haber alamcm artk oyle snra costk kzlarla burda kacrdn cok seyi .d.d sen ozet gec bakam
Halay cektk gobek attik kahve ictik fal baktrdk hahaha costk kz yaknda deli hastnsne gelrsn beni gormeyeYaaaaaa neyii kaçırdımmmmmm
Kaçırmışımm yaaaaaBugün cozuttuk bibişim yaaaaavvvvAsker yarenleri olarak hasret beyin devrelerimizi yaktı kül etti Sen nasılsın kuşuuuummmm?
Damlam benim yaaa yavaş yavaş uyku moduna geçmek lazım kuşum zira ben yattımHala cosmalardaym abe kaynanayi dinliorm .d
HahahaaaaaHalay cektk gobek attik kahve ictik fal baktrdk hahaha costk kz yaknda deli hastnsne gelrsn beni gormeye
Aynen kuzuucum bnm de uyumam lazm aslnda denizim yatmaya gidyosan ALLAH rahatlk versn kusum iyi geceler ruyanda sevdcgi gorursn IBSALLAH balımDamlam benim yaaa yavaş yavaş uyku moduna geçmek lazım kuşum zira ben yattımMalum yarın mesai vaaaaarrr
Haha :) sende ne var ne yok kuzumHahahaaaaaSanal alemde bunları yapabilen bizden başkası olamaz zaten Ben seni burda göreyim hastahaneyi boşver kuzumm
Oooooh naşşalh maşşallah kuzuuuuKaçırmışımm yaaaaa
Bende çok iyiym kuzum arkdaşımdaydım bugün giremedim o yüzden . Sevdicekte çok iyi atış yapmışlar bugün komutandan yemek kazanmış köftee
Enişteler Nasıll
Haha :) sende ne var ne yok kuzum
Oooooh naşşalh maşşallah kuzuuuuEniştende iyi fıstığım yaa denetim falan varmış spor yaptırmışlar bugün ama benim koca danam 35 şınav çekememiş 32de kalmışş ona üzüldü bütün gün aşkım ben nasıl yapamam diyip durdu
Aynen MASSALLAH zaman hemen gecyor zaman cok sukur hep boyle gecsinnn:)Bende iyiyim bebeğimmArkadaşımdaydım bugün Ay varya ben günler nasıl geçiyor anlamıyorum yaa hemen akşam oluyor gün bitiyor Sevdicekte uyuyakaldı gene yorgunluktan
Kuzum alışkın değiller vücutlarına okadar yüklenmeye çok normalKıbrısta da eğitim çok ağır İyi olsunlarda yapamasınlar napalım kuzu
Aynen bebeğim yaa yeterki iyi olsunlar amanBende iyiyim bebeğimmArkadaşımdaydım bugün Ay varya ben günler nasıl geçiyor anlamıyorum yaa hemen akşam oluyor gün bitiyor Sevdicekte uyuyakaldı gene yorgunluktan
Kuzum alışkın değiller vücutlarına okadar yüklenmeye çok normalKıbrısta da eğitim çok ağır İyi olsunlarda yapamasınlar napalım kuzu
tesekkur ederim canım benim opuyorum cokOyy cnm benim gecmis olsun oncelikle vee DOGUM Gunun kutlu olsun nice yillara sevdklernle beraber heeppy bhortty tou touu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?