2014 Yarenleri! :)

yavriii özledim laa sizii bu saatte dayanamayp girdim valla Nasılsın kuzum nasıl gidiyorr özet geç bakim
Ne var kz saatte gec mi sanki .d.d ozet geceym iyiym sukur sevdcek teli caldirdi haber alamcm artk oyle snra costk kzlarla burda kacrdn cok seyi .d.d sen ozet gec bakam

Bugün cozuttuk bibişim yaaaaavvvv Asker yarenleri olarak hasret beyin devrelerimizi yaktı kül ettiSen nasılsın kuşuuuummmm?
Kaçırmışımm yaaaaa

Bende çok iyiym kuzum arkdaşımdaydım bugün giremedim o yüzden . Sevdicekte çok iyi atış yapmışlar bugün komutandan yemek kazanmış köftee
Enişteler Nasıll

Kaçırmışımm yaaaaa

Bende çok iyiym kuzum arkdaşımdaydım bugün giremedim o yüzden . Sevdicekte çok iyi atış yapmışlar bugün komutandan yemek kazanmış köftee
Enişteler Nasıll
Oooooh naşşalh maşşallah kuzuuuu Eniştende iyi fıstığım yaa denetim falan varmış spor yaptırmışlar bugün ama benim koca danam 35 şınav çekememiş 32de kalmışş ona üzüldü bütün gün aşkım ben nasıl yapamam diyip durdu

Haha :) sende ne var ne yok kuzum

Bende iyiyim bebeğimm Arkadaşımdaydım bugün Ay varya ben günler nasıl geçiyor anlamıyorum yaa hemen akşam oluyor gün bitiyor Sevdicekte uyuyakaldı gene yorgunluktan

Kuzum alışkın değiller vücutlarına okadar yüklenmeye çok normal Kıbrısta da eğitim çok ağır İyi olsunlarda yapamasınlar napalım kuzu

Aynen MASSALLAH zaman hemen gecyor zaman cok sukur hep boyle gecsinnn:)

Aynen bebeğim yaa yeterki iyi olsunlar aman Kuzucuuuuunmmm bende yatıyorum artlkk yarın mesai var sabah uyanmak çok zor oluyooooo Sıcacııııık yataktan kalkmaaakAma her yeni gün yeni umutlar demek hihihihihi İyi geceler fıstıııık sevdiceğini gör rüyandaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…