2014 Yarenleri! :)

İyi geceler bitanem yarın görüşürüzz allah rahatlık versin öptümm

Sabrediceksin bebeğimmmmmmm.. Geçicek bugünlerdeee.. Biraz zaman verin birbirinize.. Onunda kafasına dank edicek elbet.. Ama dediğim gibi acele etme kuzuu sabreeet
sence acele edermiyim ben bu saatten sonra. ben bu saatten sonra asla ama asla yazmam yazsada cevap vermem bakalım nasıl olacak. ki o bana hep derdi kimse bana bu kadar emek vermedi diye demek ki dank edecek bigün

yok kuzum egee gerçekten seviyosa ..mesafe giremez sen uzme tatli canini..hersey duzelicek inşallah. .o da bunalmistr doktor askerlik hava degisimi ne yapicagini bilmez bi haldedir diye düşünüyorum
ben ona bi söz verdim ve ben onu hep bekliycem hep dua etcem benim sevgim bitmiyo çok çaba harcadım bitsin diye vazgeçeyim içimdeki sevgimden diye ama olmadı. ırk ayrımı askerlik hastalık hepsi ile mücadele ettik ama

kuzum şu an nasıl canım yanıyo anlatamam :/ ne demek cevap vermeme en azından de ki yazma bana yazma de ya küfret say söv ama bu nee
ıste onu demedıgıne gore cok karamsar olmamalı ınsan bence ya ıstese derdı yazma bana dıe kuzum anlamıyorm ne yapmaya calsyr ama bekle elbet INSALLAH yazar bebegım dua edelım

kuzum bnce sen ust uste atmissindir o ondan öyle demistr..yanlış düşünme hmn

ıste onu demedıgıne gore cok karamsar olmamalı ınsan bence ya ıstese derdı yazma bana dıe kuzum anlamıyorm ne yapmaya calsyr ama bekle elbet INSALLAH yazar bebegım dua edelım
inşallah kuzum ama kırgınlık arefesine gelmez umarımmmm frna patlarım

Kıyamam kuzum ask iste insan vazgeçmiyor. .cok mutlu olursuniz ınsallah balim..bn inanıyorum o da pişman olup donucek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…