- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Danlaaaammmm yattım kuzucum bennn iyi geceler sanaaaaaAynen MASSALLAH zaman hemen gecyor zaman cok sukur hep boyle gecsinnn:)
Iyi geceler denizimmm :)Danlaaaammmm yattım kuzucum bennn iyi geceler sanaaaaa
Ne demek kuzucum bende öpüyorum çoktesekkur ederim canım benim opuyorum cok
İyi geceler bitanem yarın görüşürüzz allah rahatlık versin öptümmAynen bebeğim yaa yeterki iyi olsunlar amanKuzucuuuuunmmm bende yatıyorum artlkk yarın mesai var sabah uyanmak çok zor oluyooooo Sıcacııııık yataktan kalkmaaak Ama her yeni gün yeni umutlar demek hihihihihi İyi geceler fıstıııık sevdiceğini gör rüyandaaaa
Aminn kuzucumm yaAynen MASSALLAH zaman hemen gecyor zaman cok sukur hep boyle gecsinnn:)
Nerden bakiyon kuzumAminn kuzucumm yaoff iş ilanlarına bakıyorum hiç adam gibi iş yok ya
sence acele edermiyim ben bu saatten sonra. ben bu saatten sonra asla ama asla yazmam yazsada cevap vermem bakalım nasıl olacak. ki o bana hep derdi kimse bana bu kadar emek vermedi diye demek ki dank edecek bigünSabrediceksin bebeğimmmmmmm.. Geçicek bugünlerdeee.. Biraz zaman verin birbirinize.. Onunda kafasına dank edicek elbet.. Ama dediğim gibi acele etme kuzuu sabreeet
yazarsa cevap ver bence cnmsence acele edermiyim ben bu saatten sonra. ben bu saatten sonra asla ama asla yazmam yazsada cevap vermem bakalım nasıl olacak. ki o bana hep derdi kimse bana bu kadar emek vermedi diye demek ki dank edecek bigün
Kariyerden baktım kuzum saçma sapan şeyler hepNerden bakiyon kuzum
ben ona bi söz verdim ve ben onu hep bekliycem hep dua etcem benim sevgim bitmiyo çok çaba harcadım bitsin diye vazgeçeyim içimdeki sevgimden diye ama olmadı. ırk ayrımı askerlik hastalık hepsi ile mücadele ettik amayok kuzum egee gerçekten seviyosa ..mesafe giremez sen uzme tatli canini..hersey duzelicek inşallah. .o da bunalmistr doktor askerlik hava degisimi ne yapicagini bilmez bi haldedir diye düşünüyorum
ıskurdan bak tatlm ordan hemen haber gelırKariyerden baktım kuzum saçma sapan şeyler hep
kuzum şu an nasıl canım yanıyo anlatamam :/ ne demek cevap vermeme en azından de ki yazma bana yazma de ya küfret say söv ama bu neeyazarsa cevap ver bence cnm
ıste onu demedıgıne gore cok karamsar olmamalı ınsan bence ya ıstese derdı yazma bana dıe kuzum anlamıyorm ne yapmaya calsyr ama bekle elbet INSALLAH yazar bebegım dua edelımkuzum şu an nasıl canım yanıyo anlatamam :/ ne demek cevap vermeme en azından de ki yazma bana yazma de ya küfret say söv ama bu nee
kuzum bnce sen ust uste atmissindir o ondan öyle demistr..yanlış düşünme hmnYa şimdi sana ucyuz dk veriyor sectigin bir turkcelliye de senle konusabilecegi üçyüz dk veriyor. Bende onun numarayı yazdim. Gelen cevap işleme alındı. Bende olmayınca bir daha mesaj attım bu sefer turkcellden gelen cevap bu numara bu kampanyayı zaten Kullanıyor dedi isteeee anladınız mi.
bna bisi olmaz.dOlur snra hasteneye goturmeylm seni ikisi agr gelmezmi kiz.d
inşallah kuzum ama kırgınlık arefesine gelmez umarımmmm frna patlarımıste onu demedıgıne gore cok karamsar olmamalı ınsan bence ya ıstese derdı yazma bana dıe kuzum anlamıyorm ne yapmaya calsyr ama bekle elbet INSALLAH yazar bebegım dua edelım
tmm bebeğim ordan da bakayımm. Yavri yılbasında hediye yollıcakmısınıskurdan bak tatlm ordan hemen haber gelır
kendım hedıyeyım bde hedıyemı verecemtmm bebeğim ordan da bakayımm. Yavri yılbasında hediye yollıcakmısın
aman dıyım sakın ol o zaman kuzum bı acklaması varsa sert konusma bı dınle derım hele yazsnda skma canını bebegm yainşallah kuzum ama kırgınlık arefesine gelmez umarımmmm frna patlarım
Kıyamam kuzum ask iste insan vazgeçmiyor. .cok mutlu olursuniz ınsallah balim..bn inanıyorum o da pişman olup donucekben ona bi söz verdim ve ben onu hep bekliycem hep dua etcem benim sevgim bitmiyo çok çaba harcadım bitsin diye vazgeçeyim içimdeki sevgimden diye ama olmadı. ırk ayrımı askerlik hastalık hepsi ile mücadele ettik ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?