kıyamam kz sana :) hadı uyu tatlısko ALLAH rahatlk versn ıyı geceler ruyanda sevdıcegını gorursn INSALLAH balım hepbırlıkte hep mutlu olalm INSALLAHya bn koltukta uyuya kalmisim kizlar cozuturken hmde kusura bakmayınsimdi yine uyku vakti malum sabh erkn kalkıcam..hepinizi cok seviyorum. .hicbisi icin uzmeyin kendinizi..kocamn optum ıyı geceler tatli rüyalar hepinize
haklısın hele bi yazsında şimdi de yazcak mı diyorum ama yazmaz ben onu biliyorum. ankara ya gelince yazar o zaman ben gitmeyecem ama demek ki ankaraya gelene kadar aklının ucundan geçmemişsem devamında da bensiz yola devam eder ama bu inat değil kuzum kırgınlık...aman dıyım sakın ol o zaman kuzum bı acklaması varsa sert konusma bı dınle derım hele yazsnda skma canını bebegm ya
inşallah kuzumm bende inanmak istiyorummm. iyi gecelerrr rüyanda sevdiceğini görrrr :) çokk öpüldünnnn :)Kıyamam kuzum ask iste insan vazgeçmiyor. .cok mutlu olursuniz ınsallah balim..bn inanıyorum o da pişman olup donucek
bılyorm kuzum anlıyorm haklsnda ama kafada cok dusunce var olumsz anlamda dgl bak yazsnda hayrlsyla cozersnz INSALLAH balım cok mutlu ol ısterm sende ınan kuzum bnmhaklısın hele bi yazsında şimdi de yazcak mı diyorum ama yazmaz ben onu biliyorum. ankara ya gelince yazar o zaman ben gitmeyecem ama demek ki ankaraya gelene kadar aklının ucundan geçmemişsem devamında da bensiz yola devam eder ama bu inat değil kuzum kırgınlık...
ooo süperrr bebeğim yaaakendım hedıyeyım bde hedıyemı verecemsaka saaka burda olacak ksmetse kuzu yılbasnda
bende istiyorum kuzum benim tüm hayatım ona endeksliydi işimi bile bıraktım ben o istemiyo diye okul desen boşa okumuş gibi oldum istanbulda iş imkanı zor bana hiçbirşey zor gelmedi ama ona geldi hani erkek fedakarlık yapardı mücadele ederdi ben gecemi gündüzüme kattım şu hayatta birlikte rahat yol alalım diyee ya sadece yanımda olsun istedim ben ondannnbılyorm kuzum anlıyorm haklsnda ama kafada cok dusunce var olumsz anlamda dgl bak yazsnda hayrlsyla cozersnz INSALLAH balım cok mutlu ol ısterm sende ınan kuzum bnm
oylede kuzu yalnz kalamıyorz rahat konusalm dıe bıde yılbası heryere gıdılr aılelere falan ohhoo :))ooo süperrr bebeğim yaaa
hatasının farkına varır yazar kuzum INSALLAH negatıf olmıyalm o kadr emek etmıssn anlar sen umıdını yıtırme bebegm yabende istiyorum kuzum benim tüm hayatım ona endeksliydi işimi bile bıraktım ben o istemiyo diye okul desen boşa okumuş gibi oldum istanbulda iş imkanı zor bana hiçbirşey zor gelmedi ama ona geldi hani erkek fedakarlık yapardı mücadele ederdi ben gecemi gündüzüme kattım şu hayatta birlikte rahat yol alalım diyee ya sadece yanımda olsun istedim ben ondannn
doğru diyosun kuzuoylede kuzu yalnz kalamıyorz rahat konusalm dıe bıde yılbası heryere gıdılr aılelere falan ohhoo :))
umarım anlar kuzum tek isteğim en azından sevgimi anlasınhatasının farkına varır yazar kuzum INSALLAH negatıf olmıyalm o kadr emek etmıssn anlar sen umıdını yıtırme bebegm ya
INSALLAH kuzum nobete gıttıyse sna uyku haram bugun .d.ddoğru diyosun kuzuİnşallah güzel vakit geçirirsiniz özleminizi giderirsiniz Ay sevdicek nöbete gitti
sana yazar dvmlı o yuzden dedm ha :)) uyku haram dıedoğru diyosun kuzuİnşallah güzel vakit geçirirsiniz özleminizi giderirsiniz Ay sevdicek nöbete gitti
anlar kuzum ALLAHn ıznıyle skma canını dua nı eksık etmeumarım anlar kuzum tek isteğim en azından sevgimi anlasın
Ay evet yaa kuzum 12.30-2.30 geçen uykum geldi dedim sen rahat uyu ben seni koruyorum diyoINSALLAH kuzum nobete gıttıyse sna uyku haram bugun .d.d
Ahahaa aynen kuzum yaa sabahlarıeğitim atış flan pek yazamıo akşam olunca çöküyo başıma nöbetlerde hele laf sokup duruyosana yazar dvmlı o yuzden dedm ha :)) uyku haram dıe
edermiyim kuzum o benim askerim aşkım sevdiğim yaa ne olursa olsunanlar kuzum ALLAHn ıznıyle skma canını dua nı eksık etme
kuzum benım ya helal olsun sana kz :)edermiyim kuzum o benim askerim aşkım sevdiğim yaa ne olursa olsun
uyuyamı kalyon kız ara ara yuzunuı yıkarsn uyumamak ıcn :)Ahahaa aynen kuzum yaa sabahlarıeğitim atış flan pek yazamıo akşam olunca çöküyo başıma nöbetlerde hele laf sokup duruyo
Evet kuzum ya çok uyum geliyo ben uyucam sen beni koru diyorumuyuyamı kalyon kız ara ara yuzunuı yıkarsn uyumamak ıcn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?