2014 Yarenleri! :)

ya bn koltukta uyuya kalmisim kizlar cozuturken hmde kusura bakmayın simdi yine uyku vakti malum sabh erkn kalkıcam..hepinizi cok seviyorum. .hicbisi icin uzmeyin kendinizi..kocamn optum ıyı geceler tatli rüyalar hepinize

ya bn koltukta uyuya kalmisim kizlar cozuturken hmde kusura bakmayın simdi yine uyku vakti malum sabh erkn kalkıcam..hepinizi cok seviyorum. .hicbisi icin uzmeyin kendinizi..kocamn optum ıyı geceler tatli rüyalar hepinize
kıyamam kz sana :) hadı uyu tatlısko ALLAH rahatlk versn ıyı geceler ruyanda sevdıcegını gorursn INSALLAH balım hepbırlıkte hep mutlu olalm INSALLAH

aman dıyım sakın ol o zaman kuzum bı acklaması varsa sert konusma bı dınle derım hele yazsnda skma canını bebegm ya
haklısın hele bi yazsında şimdi de yazcak mı diyorum ama yazmaz ben onu biliyorum. ankara ya gelince yazar o zaman ben gitmeyecem ama demek ki ankaraya gelene kadar aklının ucundan geçmemişsem devamında da bensiz yola devam eder ama bu inat değil kuzum kırgınlık...

bılyorm kuzum anlıyorm haklsnda ama kafada cok dusunce var olumsz anlamda dgl bak yazsnda hayrlsyla cozersnz INSALLAH balım cok mutlu ol ısterm sende ınan kuzum bnm

bılyorm kuzum anlıyorm haklsnda ama kafada cok dusunce var olumsz anlamda dgl bak yazsnda hayrlsyla cozersnz INSALLAH balım cok mutlu ol ısterm sende ınan kuzum bnm
bende istiyorum kuzum benim tüm hayatım ona endeksliydi işimi bile bıraktım ben o istemiyo diye okul desen boşa okumuş gibi oldum istanbulda iş imkanı zor bana hiçbirşey zor gelmedi ama ona geldi hani erkek fedakarlık yapardı mücadele ederdi ben gecemi gündüzüme kattım şu hayatta birlikte rahat yol alalım diyee ya sadece yanımda olsun istedim ben ondannn

hatasının farkına varır yazar kuzum INSALLAH negatıf olmıyalm o kadr emek etmıssn anlar sen umıdını yıtırme bebegm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…