ben vazgeçemem ki. hele de şu an içimdeki bitse bile ona bunu yapmazdım sanırımkuzum benım ya helal olsun sana kz :)
delısn ya kal tek brakma cocuguEvet kuzum ya çok uyum geliyo ben uyucam sen beni koru diyorum
vazgecme zaten kız km vazgec dıo sana sonuna kadar devam etben vazgeçemem ki. hele de şu an içimdeki bitse bile ona bunu yapmazdım sanırım
beynim diyo kuzm deli gibi hemdeee. ama gönlüm izin vermiyo kivazgecme zaten kız km vazgec dıo sana sonuna kadar devam et
devm et kuzum dua da et pes etme olmsuzluga kaplma ALLAH hayrlsını nasp eglesın sana hepımızebeynim diyo kuzm deli gibi hemdeee. ama gönlüm izin vermiyo ki
amin kuzum cümlemize. kuzu ben kaçayım yavaştan. ders çalışmam lazım ufaktan artık erkan sağolsun yeteri kadar halletti şu dönemimi bari toparlayayım kalırsam da bana suç bulur çünkü. bahane geçmesin eline :/devm et kuzum dua da et pes etme olmsuzluga kaplma ALLAH hayrlsını nasp eglesın sana hepımıze
tamam kuzum dedgm gıbı skma canını kafanı dersne ver baska bsey dusunme INSALLAH hersy hallolur ALLAHn ıznyle olmlu dusun negatf olma kuzu ALLAH rahtlk versn ıyı geceler ruyanda sevdcgnı gorursn INSALLAH kuzumamin kuzum cümlemize. kuzu ben kaçayım yavaştan. ders çalışmam lazım ufaktan artık erkan sağolsun yeteri kadar halletti şu dönemimi bari toparlayayım kalırsam da bana suç bulur çünkü. bahane geçmesin eline :/
sağol kuzumm desteğin varlığın için sende gör inşallahhhh öptümmm :))tamam kuzum dedgm gıbı skma canını kafanı dersne ver baska bsey dusunme INSALLAH hersy hallolur ALLAHn ıznyle olmlu dusun negatf olma kuzu ALLAH rahtlk versn ıyı geceler ruyanda sevdcgnı gorursn INSALLAH kuzum
nee demek mervem hep yanındayız yarenlermzle unutma :) opulduunsağol kuzumm desteğin varlığın için sende gör inşallahhhh öptümmm :))
Kuzummm bgn bi halim yoktu ders çalıştm baya da anca boş oldm girmeden yatmıyım dedm bgn sayfaları okudm neler kaçırmışım abııııwwwwwwww .s buarada geçmiş olsn tlfn çalınmş cana gelcğne mala gelsin kuzum. Ben de bgn knştm enesle kaç gndr uykusuzmş dünde salak komutan sabah içtimadan snra yatın demeyi unutmş diye uyuyamamışlar 4 gndr fln toplam 5 6 saat uykuylaymış yaaaa çok canm sıkıldımickey_mouse11 kuzuuuuu
Ala ala yanlslkla yapms olabilrmi cnm. Bde sadce tukcellilerlemi yapilor bu dedgn paket
kuzum bnce sen ust uste atmissindir o ondan öyle demistr..yanlış düşünme hmn
Evet sadece turkcellilerle banane ya demek ki başkasıyla aşk meşk paketi yaptı. Akşam bir de sinirlendi telefonu kapattı yattı
Canim sormadin mi bu paketi kimle yaptin diye belki ailesiyle yapmistir öğrenmeden fevri davranmaa
günaydınnnnnn canlarımmm
burcucumm ben anlamadım olayı ya bi anlatabilcekmisin ne aşk meşk paketi ???
Günaydın canım benim.
Bu paket bana 1 gb net 300 dk veriyor seçeceğim bir numaraya da sadece benimle konuşabileceği 300 dk hediye ediyor.
Ben dün 9 buçuk gibi başvuru yaptım bana gelen ilk mesaj talebin alındı olduğunda karşı tarafa bilgilendirme mesajı gidecek dedi. Bende sordum sana geldi mi diye gelmedi dedi. Bende tekrar başvuru yaptım bu sefer gelen mesaj bu numara bu paketi kullanıyor lütfen başka no seçin. Defalarca denedim aynı mesaj geldi bana. Söyledim ben öyle paket kullanmıyorum dedi, hatta ilk söylediğimde paketin vardılığından birhaberdi. Neyse sonra tribe girdi benim başkasıyla bu paketi yaptığımı düşünüyorsun di mi dedi hayır düşünmek istemiyorum dedim evet evet öyle düşünüyorsun kimle yapcam kimle işim olur dedi falan filan. Müşteri hizmetlerini aradım hat onun üzerine diye bilgi vermiyorlar ee diyorum söyleyin ben ona yolladım sonuçta ama diyor sizin hattınıza uğramadan gidiyor o yüzden bilgi veremiyoruz. Akşam görüşürüz dedi kapattı telefonu hala da kapalı.
Yeşimciiiiiimmm günaydın bebeğiiiiimnmmgünaydınnnnnn canlarımmm
burcucumm ben anlamadım olayı ya bi anlatabilcekmisin ne aşk meşk paketi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?