2014 Yarenleri! :)

devm et kuzum dua da et pes etme olmsuzluga kaplma ALLAH hayrlsını nasp eglesın sana hepımıze
amin kuzum cümlemize. kuzu ben kaçayım yavaştan. ders çalışmam lazım ufaktan artık erkan sağolsun yeteri kadar halletti şu dönemimi bari toparlayayım kalırsam da bana suç bulur çünkü. bahane geçmesin eline :/

tamam kuzum dedgm gıbı skma canını kafanı dersne ver baska bsey dusunme INSALLAH hersy hallolur ALLAHn ıznyle olmlu dusun negatf olma kuzu ALLAH rahtlk versn ıyı geceler ruyanda sevdcgnı gorursn INSALLAH kuzum

tamam kuzum dedgm gıbı skma canını kafanı dersne ver baska bsey dusunme INSALLAH hersy hallolur ALLAHn ıznyle olmlu dusun negatf olma kuzu ALLAH rahtlk versn ıyı geceler ruyanda sevdcgnı gorursn INSALLAH kuzum
sağol kuzumm desteğin varlığın için sende gör inşallahhhh öptümmm :))

Kuzummm bgn bi halim yoktu ders çalıştm baya da anca boş oldm girmeden yatmıyım dedm bgn sayfaları okudm neler kaçırmışım abııııwwwwwwww .s buarada geçmiş olsn tlfn çalınmş cana gelcğne mala gelsin kuzum. Ben de bgn knştm enesle kaç gndr uykusuzmş dünde salak komutan sabah içtimadan snra yatın demeyi unutmş diye uyuyamamışlar 4 gndr fln toplam 5 6 saat uykuylaymış yaaaa çok canm sıkıldı

günaydınnnnnn canlarımmm
burcucumm ben anlamadım olayı ya bi anlatabilcekmisin ne aşk meşk paketi ???

Canim sormadin mi bu paketi kimle yaptin diye belki ailesiyle yapmistir öğrenmeden fevri davranmaa

Canım yapmadığını söylüyor problem bu zaten. Dün bana tanımlandığında karşı tarafa bilgilendirme mesajı gidecek diye mesaj geldi ilk mesaj buydu. Sonra onun hattına tl yüklenmedi diye ben ard arda mesaj attım belki de bu yüzden o numara bu paketi kullanıyor diye uyarı mesajı alıyorum. Bilmiyorum müşteri hizmetlerini aradım hat onun adına diye bana bilgi vermiyorlar. Dün saat 9 buçuk denedim olmadı 11 gibi de onun telefon kapandı belkide tanımlanmıştır telefonu bir açsında bakalım ne olacak.
Ama varya birde sinirlendi sen başkasıyla bu paketi yaptığımı düşünüyorsun di mi falan filan görüşürüz dedi telefonu kapattı

günaydınnnnnn canlarımmm
burcucumm ben anlamadım olayı ya bi anlatabilcekmisin ne aşk meşk paketi ???

Günaydın canım benim.
Bu paket bana 1 gb net 300 dk veriyor seçeceğim bir numaraya da sadece benimle konuşabileceği 300 dk hediye ediyor.
Ben dün 9 buçuk gibi başvuru yaptım bana gelen ilk mesaj talebin alındı olduğunda karşı tarafa bilgilendirme mesajı gidecek dedi. Bende sordum sana geldi mi diye gelmedi dedi. Bende tekrar başvuru yaptım bu sefer gelen mesaj bu numara bu paketi kullanıyor lütfen başka no seçin. Defalarca denedim aynı mesaj geldi bana. Söyledim ben öyle paket kullanmıyorum dedi, hatta ilk söylediğimde paketin vardılığından birhaberdi. Neyse sonra tribe girdi benim başkasıyla bu paketi yaptığımı düşünüyorsun di mi dedi hayır düşünmek istemiyorum dedim evet evet öyle düşünüyorsun kimle yapcam kimle işim olur dedi falan filan. Müşteri hizmetlerini aradım hat onun üzerine diye bilgi vermiyorlar ee diyorum söyleyin ben ona yolladım sonuçta ama diyor sizin hattınıza uğramadan gidiyor o yüzden bilgi veremiyoruz. Akşam görüşürüz dedi kapattı telefonu hala da kapalı.

canım benim aklıma şu geldi okuyunca.. şimdi ilk seferinde yazıp gönderdin ya paket isteğini, sonra sana mesaj geldi talebiniz alınmıstır diye, sen ona sordun mesaj gelmedi dedi ama gitmesi gerekiyordu belki de gitti o an sürekli telefonuna bakabildi mi dikkat etmemiş de olabilir, çünkü ardından bu kişi bu paketi zaten kullanıyor mesajı geldi ya.. bu paketi kullanıyor mesajı, ikinci kere istek yaptığın için gelmiş olabilir
bilmem anlatabildim mi ama benim aklıma hemen bu geldi, cicim mesela benim sevdicek bu paketlerden falan hiç anlamaz herşeyini ben yaparım yani erkekler bilmez öyle ya aşk meşk paketi, hiç aklıma bile gelmiyor daha önceden yapmış olabileceği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…