2014 Yarenleri! :)

çok huylandıysan internet üzerinden giriş yap hattına ordan kullandığı paketleri falan herşeyi görebilirsin ama onun telefonu gönderilecek şifreye ihtiyacın var giriş yapabilmek için ve her giriş yaptığında ona bilgilendirme mesajı gidecek,, hangi numaralarla konuştuğunu mesajlaştığını görebiliyorsun fazla açık bir sistem ama karşındakinin onayı gerekli

güanydın canım iiyizzz sen nasıslın kzuzum ..iş güç bende valla ..dua ediyorum bugün tel çalar diye inşallah :)
arar inş. canım sen dualarını eksik etme , bende iş ev arasında mekik dokuyorum , bu hafta hiç iyi deil yılsonu işler yoğun çok bunaldım çokkkk

Ohh şükür problem halloldu. 10 gibi açtı telefonu paket tanımlanmış her şey benim halt yemem
Çağrı bile attı inanayım diye ohh

günaydınnnn deniziiiiimmm hoşgeldin nasılsın
Hoşbuldum bitanemmmm.. İyiyim allaha şükür Çalışıyrum hastanedeyim sen nasılsın? Ay az önce a101e gittim geldim arkadaşımla kahve fincanları gelmiş 10tl'ye çok sade ve çok şık.. 2takım kaptım çeyizime Çok mutluyummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…