Yeşimciiiiiimmm günaydın bebeğiiiiimnmm
günaydın canlarım , nasılsınız
Günaydın canım benim.
Bu paket bana 1 gb net 300 dk veriyor seçeceğim bir numaraya da sadece benimle konuşabileceği 300 dk hediye ediyor.
Ben dün 9 buçuk gibi başvuru yaptım bana gelen ilk mesaj talebin alındı olduğunda karşı tarafa bilgilendirme mesajı gidecek dedi. Bende sordum sana geldi mi diye gelmedi dedi. Bende tekrar başvuru yaptım bu sefer gelen mesaj bu numara bu paketi kullanıyor lütfen başka no seçin. Defalarca denedim aynı mesaj geldi bana. Söyledim ben öyle paket kullanmıyorum dedi, hatta ilk söylediğimde paketin vardılığından birhaberdi. Neyse sonra tribe girdi benim başkasıyla bu paketi yaptığımı düşünüyorsun di mi dedi hayır düşünmek istemiyorum dedim evet evet öyle düşünüyorsun kimle yapcam kimle işim olur dedi falan filan. Müşteri hizmetlerini aradım hat onun üzerine diye bilgi vermiyorlar ee diyorum söyleyin ben ona yolladım sonuçta ama diyor sizin hattınıza uğramadan gidiyor o yüzden bilgi veremiyoruz. Akşam görüşürüz dedi kapattı telefonu hala da kapalı.
arar inş. canım sen dualarını eksik etme , bende iş ev arasında mekik dokuyorum , bu hafta hiç iyi deil yılsonu işler yoğun çok bunaldım çokkkkgüanydın canım iiyizzz sen nasıslın kzuzum ..iş güç bende valla ..dua ediyorum bugün tel çalar diye inşallah :)
arar inş. canım sen dualarını eksik etme , bende iş ev arasında mekik dokuyorum , bu hafta hiç iyi deil yılsonu işler yoğun çok bunaldım çokkkk
canım ben peyzaj bürosunun finans departmanında çalışıyorum , çok sıkıcııgünaydın şekerriiiim sen de mi muhasebecisin
canım ben peyzaj bürosunun finans departmanında çalışıyorum , çok sıkıcıı
yesmceyhn bebeğim sen naptın konuşa bildin mi sevdiceğinle , biraz sıkıntılar vardı inş. düzelmiştir
iyi canım sevindim, yaw alttan alaala bi hal oldum isyanlardayım artıkkkkkkonuştum bebeğiim çok şükür dün gece aradı, çok yoğunlar bu aralar biraz stresli o yüzden alttan alıcaz napalım
canım benim aklıma şu geldi okuyunca.. şimdi ilk seferinde yazıp gönderdin ya paket isteğini, sonra sana mesaj geldi talebiniz alınmıstır diye, sen ona sordun mesaj gelmedi dedi ama gitmesi gerekiyordu belki de gitti o an sürekli telefonuna bakabildi mi dikkat etmemiş de olabilir, çünkü ardından bu kişi bu paketi zaten kullanıyor mesajı geldi ya.. bu paketi kullanıyor mesajı, ikinci kere istek yaptığın için gelmiş olabilir
bilmem anlatabildim mi ama benim aklıma hemen bu geldi, cicim mesela benim sevdicek bu paketlerden falan hiç anlamaz herşeyini ben yaparım yani erkekler bilmez öyle ya aşk meşk paketi, hiç aklıma bile gelmiyor daha önceden yapmış olabileceği
çok huylandıysan internet üzerinden giriş yap hattına ordan kullandığı paketleri falan herşeyi görebilirsin ama onun telefonu gönderilecek şifreye ihtiyacın var giriş yapabilmek için ve her giriş yaptığında ona bilgilendirme mesajı gidecek,, hangi numaralarla konuştuğunu mesajlaştığını görebiliyorsun fazla açık bir sistem ama karşındakinin onayı gerekli
Hoşbuldum bitanemmmm.. İyiyim allaha şükür Çalışıyrum hastanedeyim sen nasılsın? Ay az önce a101e gittim geldim arkadaşımla kahve fincanları gelmiş 10tl'ye çok sade ve çok şık.. 2takım kaptım çeyizimegünaydınnnn deniziiiiimmm hoşgeldin nasılsın
Kiz allah seni neetmesinOhh şükür problem halloldu. 10 gibi açtı telefonu paket tanımlanmış her şey benim halt yemem
Çağrı bile attı inanayım diye ohh
Kiz allah seni neetmesin
Bipmyrmbemin olmadan gunahni alma derim cnmEvet sadece turkcellilerle banane ya demek ki başkasıyla aşk meşk paketi yaptı. Akşam bir de sinirlendi telefonu kapattı yattı
Ya valla sorma yaa neyse gönlünü aldım özür diledim falan
DamlîşkoooommmmBipmyrmbemin olmadan gunahni alma derim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?