2014 Yarenleri! :)

iyi canım sevindim, yaw alttan alaala bi hal oldum isyanlardayım artıkkkkk

bana hiç yansıtmamıştı bugüne kadar tatlım ama 2 3 gündür stresli, neyseki dün gece konuştuk da düzelmiş çok şükür inşallah darısı size canım sorunsuz bitirelim inşallah

Ohh şükür problem halloldu. 10 gibi açtı telefonu paket tanımlanmış her şey benim halt yemem
Çağrı bile attı inanayım diye ohh

yaaa bebeğim bak sana hep diyorum yapma böyle biraz inan ya biraz güven gerisi gelicek zaten boş yere kırıyorsun sevdiceğini

iyiyim ben de bebeğiiim çalışmaya devam evet bugün herkes a 101 i konuşuyor çok güzel şeyler gelmiş ya ben bi süre ara verdim çeyiz almaya param biriksin de gidip dağıtıcam kendimi huuhuu çeyiz hazırlamak çok başka bir şey ya kendime üst baş alsam bu kadar mutlu olmuyorum

Bende tekbire gidyorm hahaha hem ucuz hem guzel seyler var :))

Ayyyy aynen bebeğim yaaaa Harikaaaa bi duyguuu kurucağın yuva için alışveriş yapmaaaak Ben bi yandan para biriktiriyorum bi yandanda nevresimdi mutfak eşyası gibi ıvır zıvırları alıyorum Kendimi daha iyi hissediyorum bişiler aldıkça Aşkitom geldiğinde mobilya dekorasyon gibi en zevkli kısım kalsın istiyorum

geçen gün annemle english home a gittik lastikli çarşaf takımı vardı pembiiş ama pamukluydu kış için yani, ilk başta almaya niyetlendim sonra düşündüm benim koca danam çok terliyoorr,, hemen almaktan vazgeçtim ihihi nasıl da düşünürüm ya çok çok farklı bir his gerçekten Rabbim güle güle iyi günlerde kullanmayı nasip etsin benim sevdicek tabaktır çanaktır çok meraklı yaa sever öyle alışverişleri heryere peşimden sürükliiicem onu da bananeee

tekbir de a 101 gibi mağaza mı cicim bizim burda yok,, sen bir de nişanlısın nasıl gidiyor çeyiz işleri
Nisanli dgl kuzum sozlu bn dha kucukken annem baslams ceyzlk almaya bzmkler byle burda ama gene eksgm cok tabi buyuk esyalarda bnmko bni bekle dioda bakalm :))

Nisanli dgl kuzum sozlu bn dha kucukken annem baslams ceyzlk almaya bzmkler byle burda ama gene eksgm cok tabi buyuk esyalarda bnmko bni bekle dioda bakalm :))

ay ben seni nişanlı yaptım kuzucuum kusura bakma annemin aldığı nevresim takımlarını açtırdım,, dedim sen kullan ben bunları beğenmedim,, biraz ayıp yaptım sanki ama darılmadı minnoşuum hak verdi bana el emekleri falan onlara kıyamam alırım ama dantel falan sermeyi hiç düşünmüyorum sevdicekleri bekliyoz valla aynen

Yok kuzum nolck bk ALLAH soyletti nisanli die o gunleride gorrm INSALLAH herkes gorur:) vala kuzum anmemde bana ayrms kendne almsti bnm icime snmdi dmdm bgnmdm die sen kullan dedm dha iyi bsey demedi .d.d.

Iyilik denizim bos bos oturyrm hastnde smdlk hasta cok yok burya gelm dedm ne aldn kz a 101 den bzm burdada var a 101 .d sen naalsn napiosn kusum
İyiyim bende bebeğimmm yemeğe gidiyorum şimdi A101den kahve fincaı aldım 2takım bitazdanda servis tabaklarından alıcam takım yapıcam kuşum

Şanslı hatunsun vesselam bebeğim Genelde erkek kısmısı sevmez böyle işleri

Şanslı hatunsun vesselam bebeğim Genelde erkek kısmısı sevmez böyle işleri

mesela foto atıyorum bazen bak bunları beğendim diye hee ne güzelmiş sevgilim deyip geçmez adam yorum yapıyor ya şurası böyle, bu olsa daha uygun olur falan ihihihi maşallah diyelim bebeğim hep meraklı olsun

İyiyim bende bebeğimmm yemeğe gidiyorum şimdi A101den kahve fincaı aldım 2takım bitazdanda servis tabaklarından alıcam takım yapıcam kuşum
Hayirli ugurlu olsun minnosum gule gule kullaanmak nasp eglesin INSALLAH yemegmi gdyn kz bnde gdcm brazdn.d afyetolsn smdiden :)

mesela foto atıyorum bazen bak bunları beğendim diye hee ne güzelmiş sevgilim deyip geçmez adam yorum yapıyor ya şurası böyle, bu olsa daha uygun olur falan ihihihi maşallah diyelim bebeğim hep meraklı olsun
Maşallah maşallah kuzucum Benimkine gönderiyorumm aldıklarmın fotosunu çook güzelmiş aşkıım biz bunlarla yemeklerimizî mi yiyicez yada kahvelerimizi mi içicezzz masum meleğimm beniiiim diyo okadar İnsan azcukta yorum bekliyo yaaawwww Neyse bunada şükür diyin beğenmemezlik yapmıyo en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…