DenizliskooooooooomDamlîşkoooommmm
iyi canım sevindim, yaw alttan alaala bi hal oldum isyanlardayım artıkkkkk
Ohh şükür problem halloldu. 10 gibi açtı telefonu paket tanımlanmış her şey benim halt yemem
Çağrı bile attı inanayım diye ohh
Hoşbuldum bitanemmmm.. İyiyim allaha şükür Çalışıyrum hastanedeyim sen nasılsın? Ay az önce a101e gittim geldim arkadaşımla kahve fincanları gelmiş 10tl'ye çok sade ve çok şık.. 2takım kaptım çeyizimeÇok mutluyummmm
Bende tekbire gidyorm hahaha hem ucuz hem guzel seyler var :))iyiyim ben de bebeğiiim çalışmaya devamevet bugün herkes a 101 i konuşuyor çok güzel şeyler gelmiş ya ben bi süre ara verdim çeyiz almaya param biriksin de gidip dağıtıcam kendimi huuhuu çeyiz hazırlamak çok başka bir şey ya kendime üst baş alsam bu kadar mutlu olmuyorum
Naber kuşum napıosuuuun?Denizliskooooooooom
Bende tekbire gidyorm hahaha hem ucuz hem guzel seyler var :))
Ayyyy aynen bebeğim yaaaaiyiyim ben de bebeğiiim çalışmaya devamevet bugün herkes a 101 i konuşuyor çok güzel şeyler gelmiş ya ben bi süre ara verdim çeyiz almaya param biriksin de gidip dağıtıcam kendimi huuhuu çeyiz hazırlamak çok başka bir şey ya kendime üst baş alsam bu kadar mutlu olmuyorum
Ayyyy aynen bebeğim yaaaaHarikaaaa bi duyguuu kurucağın yuva için alışveriş yapmaaaak Ben bi yandan para biriktiriyorum bi yandanda nevresimdi mutfak eşyası gibi ıvır zıvırları alıyorum Kendimi daha iyi hissediyorum bişiler aldıkça Aşkitom geldiğinde mobilya dekorasyon gibi en zevkli kısım kalsın istiyorum
Nisanli dgl kuzum sozlu bn dha kucukken annem baslams ceyzlk almaya bzmkler byle burda ama gene eksgm cok tabi buyuk esyalarda bnmko bni bekle dioda bakalm :))tekbir de a 101 gibi mağaza mı cicim bizim burda yok,, sen bir de nişanlısın nasıl gidiyor çeyiz işleri
Iyilik denizim bos bos oturyrm hastnde smdlk hasta cok yok burya gelm dedm ne aldn kz a 101 den bzm burdada var a 101 .d sen naalsn napiosn kusumNaber kuşum napıosuuuun?
Nisanli dgl kuzum sozlu bn dha kucukken annem baslams ceyzlk almaya bzmkler byle burda ama gene eksgm cok tabi buyuk esyalarda bnmko bni bekle dioda bakalm :))
Yok kuzum nolck bk ALLAH soyletti nisanli die o gunleride gorrm INSALLAH herkes gorur:) vala kuzum anmemde bana ayrms kendne almsti bnm icime snmdi dmdm bgnmdm die sen kullan dedm dha iyi bsey demedi .d.d.ay ben seni nişanlı yaptım kuzucuum kusura bakmaannemin aldığı nevresim takımlarını açtırdım,, dedim sen kullan ben bunları beğenmedim,, biraz ayıp yaptım sanki ama darılmadı minnoşuum hak verdi bana el emekleri falan onlara kıyamam alırım ama dantel falan sermeyi hiç düşünmüyorum sevdicekleri bekliyoz valla aynen
Yok kuzum nolck bk ALLAH soyletti nisanli die o gunleride gorrm INSALLAH herkes gorur:) vala kuzum anmemde bana ayrms kendne almsti bnm icime snmdi dmdm bgnmdm die sen kullan dedm dha iyi bsey demedi .d.d.
İyiyim bende bebeğimmm yemeğe gidiyorum şimdiIyilik denizim bos bos oturyrm hastnde smdlk hasta cok yok burya gelm dedm ne aldn kz a 101 den bzm burdada var a 101 .d sen naalsn napiosn kusum
Şanslı hatunsun vesselam bebeğimgeçen gün annemle english home a gittik lastikli çarşaf takımı vardı pembiiş ama pamukluydu kış için yani, ilk başta almaya niyetlendim sonra düşündüm benim koca danam çok terliyoorr,, hemen almaktan vazgeçtim ihihi nasıl da düşünürüm yaçok çok farklı bir his gerçekten Rabbim güle güle iyi günlerde kullanmayı nasip etsin benim sevdicek tabaktır çanaktır çok meraklı yaa sever öyle alışverişleri heryere peşimden sürükliiicem onu da bananeee
Şanslı hatunsun vesselam bebeğimGenelde erkek kısmısı sevmez böyle işleri
Hayirli ugurlu olsun minnosum gule gule kullaanmak nasp eglesin INSALLAH yemegmi gdyn kz bnde gdcm brazdn.d afyetolsn smdiden :)İyiyim bende bebeğimmm yemeğe gidiyorum şimdiA101den kahve fincaı aldım 2takım bitazdanda servis tabaklarından alıcam takım yapıcam kuşum
Maşallah maşallah kuzucummesela foto atıyorum bazen bak bunları beğendim diye hee ne güzelmiş sevgilim deyip geçmez adam yorum yapıyor ya şurası böyle, bu olsa daha uygun olur falan ihihihi maşallah diyelim bebeğim hep meraklı olsun
Sağol bitanemmmmmm yidim bitirdimmm ohhh çok güzeldi bugünkü menüHayirli ugurlu olsun minnosum gule gule kullaanmak nasp eglesin INSALLAH yemegmi gdyn kz bnde gdcm brazdn.d afyetolsn smdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?