İyiyim canim sen nasilsin :)Naslsn cnm
Maşallah maşallah kuzucumBenimkine gönderiyorumm aldıklarmın fotosunu çook güzelmiş aşkıım biz bunlarla yemeklerimizî mi yiyicez yada kahvelerimizi mi içicezzz masum meleğimm beniiiim diyo okadar İnsan azcukta yorum bekliyo yaaawwww Neyse bunada şükür diyin beğenmemezlik yapmıyo en azından
Doğru söylüuosun bebeğimmmm.. Bu çocuk beni seviyo yaaaabu da ilgilendiğini gösterir bebeğiim hakkını yeme adamın lütfen, hee güzelmiş deyip geçenler varmaşallah diyelim hep böyle ilgili olsunlar
Doğru söylüuosun bebeğimmmm.. Bu çocuk beni seviyo yaaaaTabii bende onu çooooook seviyoruuuuuuuumm
Bipmyrmbemin olmadan gunahni alma derim cnm
iii hadi sıkıntı yaşanmadan halletmişşsin canım ..
yaaa bebeğim bak sana hep diyorum yapma böyle biraz inan ya biraz güven gerisi gelicek zaten boş yere kırıyorsun sevdiceğini
Ayarlarız bebişşşş sen hiç merak etmehep çooooookk sevintatlımm şubatın başına kadar bir hediye veya süpriz düşünmem lazım yardımlarını esirgeme
Fırsat bulamamıştır tatlım.. Endişenme lütfen.. Daha gün bitmediii, akşam arıycaktırselam kızlar nassınız bakalım.. erkek arkadasım dunden berı aramadı hala ya(( hergun arıyordu 2 kez
Ayarlarız bebişşşş sen hiç merak etmeBen şimdi eve geldim ayyy başım ağrıdı çok kötü yaa Neoldu bana böyle
Bugün erkencikten yatayım bari bebeğim yaaabugün ben de çook sıkıldımdinlen yavruuum oh uzat ayaklarını da
canım acemilikte olduğu için bol bol eğitim fln yaptırıolardır o yüzden arayamamıştır , akşama arar sen canını sıkmaselam kızlar nassınız bakalım.. erkek arkadasım dunden berı aramadı hala ya(( hergun arıyordu 2 kez
gecmis olsun kuzum ilac ictin miBugün erkencikten yatayım bari bebeğim yaaaBu kafa ağrısıda hiç bişeye benzemiyo ufff
Yapma iste paronyasn braz kzÜff bugün işler yoğun
Boş yere kırıyorum sonrada pişman oluyorum
Arar cnm m.etmeselam kızlar nassınız bakalım.. erkek arkadasım dunden berı aramadı hala ya(( hergun arıyordu 2 kez
Iyi diyelim iyi olsun:)İyiyim canim sen nasilsin :)
Fırsat bulamamıştır tatlım.. Endişenme lütfen.. Daha gün bitmediii, akşam arıycaktırBen baş ağrısı dışında iyiyim tatlım allaha şükür
canım acemilikte olduğu için bol bol eğitim fln yaptırıolardır o yüzden arayamamıştır , akşama arar sen canını sıkma
Arar cnm m.etme
Sağol bitanem.. Yok içmedim.. Sevmiyorum ilaç içmeyi kuzucum yaagecmis olsun kuzum ilac ictin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?