2014 Yarenleri! :)

Oyle tabı tatlım ıns arar aksama .. agrı kesıcı ıc benm bıraz basım agrısın ıcerım yoksa hıc gecmez (
Yemeğimi yedim biraz daha iyiyim kuzucum.. Uyuyuncaya kadar idare ederim.. İlaç içmeyi pek sevmiyorum bende bebeğim yaa bi regl dönemlerimde içerim çnkü sancılı geçer o dönemlerim

Smdi is yernde bi arkds var sevglsinin d.gnu bana soryr ne yapm doe herks dms su kyfti al oda hep alms kyftlr baska degsl bse onermk icn hpmze sordu nyse ddm nelerdn hoslnr dusundu ya cicegi cok sevyr hep evnde cicek suluyoms arkds8 hedye etms nyse dedm cicek gnder evne sende kalpli kutu al icne cklota doldur dgsklik olsun not yaz karta evnin adresne gnder fln bgndi bnle gelrmmsn dedi baya samimyz kzla gittm baom m.ettm brazdn cocgn evne ulasackms ne tpki verck .d.d

Iyiym cok sukur denizm bnde sana yazdm kalp kalbe karsi:) neyn var kuzum
Kalp kalbe karşıymış bebeğimmmmm Kuşum öğleden snra 2gibi başıma bi ağrı girdi Sabahtan falan hiç bişeyim yoktu çok keyifliydim öğleden snra başladı baş agrısı Yemek yiyince biraz hafifledi ama tam geçmedi tabii.. Erken yatarım olmazsa bugün

Acliktan agrmstr belki kuzum dikkat et kz:)

kuzzzzzzzzuuuuuuuum geçmiş olsunn kıyamamki ben sana

kızlarr merhabalar ben geldiiimm dün kayınvalidem bizdeydi geç gitti bir de uzun süredir denetim yüzünden sevdicekle konuşup mesajlaşamıyorduk bir iki sorunumuz vardı onları hallettik askerimleee ve geldiiiimmmmmm

kızlarr merhabalar ben geldiiimm dün kayınvalidem bizdeydi geç gitti bir de uzun süredir denetim yüzünden sevdicekle konuşup mesajlaşamıyorduk bir iki sorunumuz vardı onları hallettik askerimleee ve geldiiiimmmmmm

Pofiiiiimmn haydi gözün aydın bizimde acemiler yordu bizi Hahahaha

Hoşgeldin tatlım mmmmmm
Napiyon kuzum :) nasılsın denizim :)

Iyiym iyiyim kuzu maşallah teneke gibiyim sen nasılsın canım?
İyiyim fıstığıııımmm rabbime çok şüküüüürrr.. Uzandım öyleee.. Biraz başım ağrıyo Sen nasılsın kuşummm?Naposuuuun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…