- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Yemeğimi yedim biraz daha iyiyim kuzucum.. Uyuyuncaya kadar idare ederim.. İlaç içmeyi pek sevmiyorum bende bebeğim yaa bi regl dönemlerimde içerim çnkü sancılı geçer o dönemlerimOyle tabı tatlım ıns arar aksama .. agrı kesıcı ıc benm bıraz basım agrısın ıcerım yoksa hıc gecmez(
Yemeğimi yedim biraz daha iyiyim kuzucum.. Uyuyuncaya kadar idare ederim.. İlaç içmeyi pek sevmiyorum bende bebeğim yaa bi regl dönemlerimde içerim çnkü sancılı geçer o dönemlerim
:))ıns canm :)
Sağol bitanemmBende bas agrısında mutlaka ıcerım gercekten dayanılmaz olur( gecmıs olsun canm
Damlammmmmm nasılsın bebeğimmmm?
Deniziiiim neyn varYemeğimi yedim biraz daha iyiyim kuzucum.. Uyuyuncaya kadar idare ederim.. İlaç içmeyi pek sevmiyorum bende bebeğim yaa bi regl dönemlerimde içerim çnkü sancılı geçer o dönemlerim
Iyiym cok sukur denizm bnde sana yazdm kalp kalbe karsi:) neyn var kuzumDamlammmmmm nasılsın bebeğimmmm?
Kalp kalbe karşıymış bebeğimmmmmIyiym cok sukur denizm bnde sana yazdm kalp kalbe karsi:) neyn var kuzum
Acliktan agrmstr belki kuzum dikkat et kz:)Kalp kalbe karşıymış bebeğimmmmmKuşum öğleden snra 2gibi başıma bi ağrı girdi Sabahtan falan hiç bişeyim yoktu çok keyifliydim öğleden snra başladı baş agrısı Yemek yiyince biraz hafifledi ama tam geçmedi tabii.. Erken yatarım olmazsa bugün
kuzzzzzzzzuuuuuuuum geçmiş olsunn kıyamamki ben sanaKalp kalbe karşıymış bebeğimmmmmKuşum öğleden snra 2gibi başıma bi ağrı girdi Sabahtan falan hiç bişeyim yoktu çok keyifliydim öğleden snra başladı baş agrısı Yemek yiyince biraz hafifledi ama tam geçmedi tabii.. Erken yatarım olmazsa bugün
Demetimmmmm sen nasılsın bebeğimmmmm?gecmis olsun kuzum ilac ictin mi
Sağol nidakuşuuuuummmmmm.. Nasılsın bebeğim? Nasıl geçti günün?kuzzzzzzzzuuuuuuuum geçmiş olsunn kıyamamki ben sana
Yok kız aç kalmadımki hiç.. ara öğün falan yaptım bugün.. Ağrıycağı varmış ağrıyo kuşum bee rabbim bundan kötü etmesinnnAcliktan agrmstr belki kuzum dikkat et kz:)
Ayyyy bnim ev makinem gelmişşşşşşş hoşgeldin bebeğiiiiimmmm
Aynen kuzum sen nasl oldun iysndr umarm disin nasl oldu
kızlarr merhabalar ben geldiiimm dün kayınvalidem bizdeydi geç gitti bir de uzun süredir denetim yüzünden sevdicekle konuşup mesajlaşamıyorduk bir iki sorunumuz vardı onları hallettik askerimleee ve geldiiiimmmmmm
canıım sağoll, ne acemisi kız?Pofiiiiimmnhaydi gözün aydın bizimde acemiler yordu bizi Hahahaha
Hoşgeldin tatlım mmmmmmkızlarr merhabalar ben geldiiimm dün kayınvalidem bizdeydi geç gitti bir de uzun süredir denetim yüzünden sevdicekle konuşup mesajlaşamıyorduk bir iki sorunumuz vardı onları hallettik askerimleee ve geldiiiimmmmmm
İyiyim fıstığıııımmm rabbime çok şüküüüürrr.. Uzandım öyleee.. Biraz başım ağrıyoNapiyon kuzum :) nasılsın denizim :)
Iyiym iyiyim kuzu maşallah teneke gibiyimsen nasılsın canım?
hoşbulduk bebeğiiimmm nasılsııın?Hoşgeldin tatlım mmmmmm
İyiyim fıstığıııımmm rabbime çok şüküüüürrr.. Uzandım öyleee.. Biraz başım ağrıyoSen nasılsın kuşummm?Naposuuuun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?