- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
valla bebeğim kaba olacak ama resmen götümden nefes alıyodum iki burnmda kapalıydıı cok fenaydım yaa gökhan arıyor sesin cok fena senin diyorr. eve geldim işte ymek falan yedim bende pijamalarımı giydim takılıyorum nette.Sağol nidakuşuuuuummmmmm.. Nasılsın bebeğim? Nasıl geçti günün?
İyiyim hamdolsunnn rabbimeee kuşuuuummmmmm sen nasılsıııııın?hoşbulduk bebeğiiimmm nasılsııın?
ben de çok hastayım ya yine de çok şükür kuzumİyiyim hamdolsunnn rabbimeee kuşuuuummmmmm sen nasılsıııııın?
İstirahat etmeden geçmez zaten kuşummm bool bol dinlennn.. Sıcak şeyler iç adaçayı, ıhlamur gibi.. Çok çok geçmiş olsun sanada fıstıkkk bende geçirdim diz izi çıkmış polar eşofmanlarımıvalla bebeğim kaba olacak ama resmen götümden nefes alıyodum iki burnmda kapalıydıı cok fenaydım yaa gökhan arıyor sesin cok fena senin diyorr. eve geldim işte ymek falan yedim bende pijamalarımı giydim takılıyorum nette.
Geçmiş olsun bebeğimmmmmmmm..ben de çok hastayım ya yine de çok şükür kuzum
ollleeeeyyy beeeee hiyuuuuuuuu:)70 lere de düştük oleyyyyy
Sevndm.kuzum tekrar g.olsn:) bnde arkdstn haber beklyrm nsanlsna onermle bi suprz yapti cocuk ne tepki vereck die kaynanasgl cekeck kameraya bana gnderirse buryada atarm .d.dNapiyon kuzum :) nasılsın denizim :)
Iyiym iyiyim kuzu maşallah teneke gibiyimsen nasılsın canım?
Kucuk emrah gbi ackmssndr belki haha saka ha kuzu alnma aynen RABBIM bundan geri koymasn kuzumYok kız aç kalmadımki hiç.. ara öğün falan yaptım bugün.. Ağrıycağı varmış ağrıyo kuşum bee rabbim bundan kötü etmesinnn
hahaha aynen ama bu seferki poalr benmiki dix cıkarmıyo buİstirahat etmeden geçmez zaten kuşummm bool bol dinlennn.. Sıcak şeyler iç adaçayı, ıhlamur gibi.. Çok çok geçmiş olsun sanada fıstıkkk bende geçirdim diz izi çıkmış polar eşofmanlarımıHasta olmayaydık pijama partisi verirdik
hahaha aynen ama bu seferki poalr benmiki dix cıkarmıyo bukuzum saraçoğlunun adaçayıo var evde duruyor onun magazasnda teyzeaam calısıyor o getirmişti. annem iç iç diyip duruyo kac gundur de işe yaramaz dye içmiyorum gökhanda farkl ıfarklı metotlar soyluyor ay bu cocuk gülmekten öldürcek beni
Göki hangi metotları öneriyo kuşumhahaha aynen ama bu seferki poalr benmiki dix cıkarmıyo bukuzum saraçoğlunun adaçayıo var evde duruyor onun magazasnda teyzeaam calısıyor o getirmişti. annem iç iç diyip duruyo kac gundur de işe yaramaz dye içmiyorum gökhanda farkl ıfarklı metotlar soyluyor ay bu cocuk gülmekten öldürcek beni
Baby gos geldiiiiinkizlarrr bn geldim
Yok kıııız ne alınmasıııı.. Amin kuzum benimmm.. Sende arkadaşına süprizzz için fikir vermişsin sanırım bebeğimmmKucuk emrah gbi ackmssndr belki haha saka ha kuzu alnma aynen RABBIM bundan geri koymasn kuzum
Hoşgeldin kuşuuuuuuummm nasılsınnn?kizlarrr bn geldim
Video atraa burya paylasrm kuzum:)Yok kıııız ne alınmasıııı.. Amin kuzum benimmm.. Sende arkadaşına süprizzz için fikir vermişsin sanırım bebeğimmmHadi bakalımmmm neler olucakkkk
hb bebeğim nasilsinBaby gos geldiiiiin
cok iim bitanem bugun askim oglen aradi konustuk mutlu oldum kiHoşgeldin kuşuuuuuuummm nasılsınnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?