2014 Yarenleri! :)

Sağol nidakuşuuuuummmmmm.. Nasılsın bebeğim? Nasıl geçti günün?
valla bebeğim kaba olacak ama resmen götümden nefes alıyodum iki burnmda kapalıydıı cok fenaydım yaa gökhan arıyor sesin cok fena senin diyorr. eve geldim işte ymek falan yedim bende pijamalarımı giydim takılıyorum nette.

İstirahat etmeden geçmez zaten kuşummm bool bol dinlennn.. Sıcak şeyler iç adaçayı, ıhlamur gibi.. Çok çok geçmiş olsun sanada fıstıkkk bende geçirdim diz izi çıkmış polar eşofmanlarımıHasta olmayaydık pijama partisi verirdik

Napiyon kuzum :) nasılsın denizim :)

Iyiym iyiyim kuzu maşallah teneke gibiyim sen nasılsın canım?
Sevndm.kuzum tekrar g.olsn:) bnde arkdstn haber beklyrm nsanlsna onermle bi suprz yapti cocuk ne tepki vereck die kaynanasgl cekeck kameraya bana gnderirse buryada atarm .d.d

hahaha aynen ama bu seferki poalr benmiki dix cıkarmıyo bu kuzum saraçoğlunun adaçayıo var evde duruyor onun magazasnda teyzeaam calısıyor o getirmişti. annem iç iç diyip duruyo kac gundur de işe yaramaz dye içmiyorum gökhanda farkl ıfarklı metotlar soyluyor ay bu cocuk gülmekten öldürcek beni

Göki hangi metotları öneriyo kuşum

Kızlaaaaar askım aradı tam da poğaça yapıodum arkadasının telinden aradı mutlu oldum :) sesi de guzel geliodu sabah kahvaltılarından sıkayetcı ac kalıoms :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…