Yapma iste paronyasn braz kz
Tamam fıstığımmm paylaş bizleVideo atraa burya paylasrm kuzum:)
hadi gözünaydın fıstıııııkkkk.. Bu güzel haber şerefine gönder poğaçalardan bizedeeee.. Uffff sıcak sıcak fırından yeni çıkmışşş dumani üstünde poğaçalara ba-yı-lı-rımmmmm:)Kızlaaaaar askım aradı tam da poğaça yapıodum arkadasının telinden aradı mutlu oldum :) sesi de guzel geliodu sabah kahvaltılarından sıkayetcı ac kalıoms :))
Oooooohhh ne güzel kuşuuuummm.. Benimde başım ağrıyo kuşum yaaaacok iim bitanem bugun askim oglen aradi konustuk mutlu oldum kisen nasilsin bebeğim
çok sağol kuzuummmGeçmiş olsun bebeğimmmmmmmm..
ollleeeeyyy beeeee hiyuuuuuuuu:)
hoşgeldin hayatıımkizlarrr bn geldim
ohh hadi gözün aydın canımKızlaaaaar askım aradı tam da poğaça yapıodum arkadasının telinden aradı mutlu oldum :) sesi de guzel geliodu sabah kahvaltılarından sıkayetcı ac kalıoms :))
oyy kuzum kiyamam ya ..sen ilaç icmeyide sevmiyodun dimiOooooohhh ne güzel kuşuuuummm.. Benimde başım ağrıyo kuşum yaaaa
hb bebek..nerelerdesin bakim sen :)çok sağol kuzuummm
hoşgeldin hayatıım
ohh hadi gözün aydın canım
dün akşam sevdicekle sorunlarımız vardı azcık bayadır konuşamıyorduk bir de açığı kapattık kuzum bir de kayınvalidem bizdeydi o gitti yattım direkt gribim bir de yorgunum falan öylelikle kayıplardayımmhb bebek..nerelerdesin bakim sen :)
Aynen başağımmm sevmiyorum ilaç içmeyi.. Sevdicek arasın sesini duyayım hemen uyuycamoyy kuzum kiyamam ya ..sen ilaç icmeyide sevmiyodun dimi
hoşgeldin bebeğimm griple savaşıyorum sen nasılsııınnnBen geldiiiiim herkese merhaba, nasılsınız canımssslar
geçmiş olsun kuzum. .sorunlari halletmenize sevindim...bizde kizlarla takılıyoruz işte dün de siyirdik birazdün akşam sevdicekle sorunlarımız vardı azcık bayadır konuşamıyorduk bir de açığı kapattık kuzum bir de kayınvalidem bizdeydi o gitti yattım direkt gribim bir de yorgunum falan öylelikle kayıplardayımmsen napıyosun bakiyim
hoşgeldin bebeğimm griple savaşıyorum sen nasılsııınnn
ewet kuzum uyu dinlen..basini yazma gibi biseyle sarabilirsin iyi geliyor bebeğimAynen başağımmm sevmiyorum ilaç içmeyi.. Sevdicek arasın sesini duyayım hemen uyuycamUyumadan geçmez bu ağrı
hgg kuzumm:)Ben geldiiiiim herkese merhaba, nasılsınız canımssslar
bi ilaç varmıs onu lege koyup sıcak suyla o buharı nefesime cekcekmişim falanGöki hangi metotları öneriyo kuşum
ewwt kuzum bnde var o ilac cok ise yariyo gerçektenbi ilaç varmıs onu lege koyup sıcak suyla o buharı nefesime cekcekmişim falan
sağol bebeğiimm siz hep sıyırıyorsunuzzz ya yine neler oldugeçmiş olsun kuzum. .sorunlari halletmenize sevindim...bizde kizlarla takılıyoruz işte dün de siyirdik biraz
aynen çocuklardan hayatım yaa iyileşemiyoruz kiHoşbulduk bebeğim, aman dikkatli ol diyecem de çocuklardan geçiyordur ya kolla kendini, çok şükür iyiyim kuzucuum
iyiyim bitanem askerimlede konustum öğlen,ohhh keyfim yerindeNasılsın bebeğiiim daha iyimisin bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?