2014 Yarenleri! :)

Video atraa burya paylasrm kuzum:)
Tamam fıstığımmm paylaş bizle
Kızlaaaaar askım aradı tam da poğaça yapıodum arkadasının telinden aradı mutlu oldum :) sesi de guzel geliodu sabah kahvaltılarından sıkayetcı ac kalıoms :))
hadi gözünaydın fıstıııııkkkk.. Bu güzel haber şerefine gönder poğaçalardan bizedeeee.. Uffff sıcak sıcak fırından yeni çıkmışşş dumani üstünde poğaçalara ba-yı-lı-rımmmmm:)

hb bebek..nerelerdesin bakim sen :)
dün akşam sevdicekle sorunlarımız vardı azcık bayadır konuşamıyorduk bir de açığı kapattık kuzum bir de kayınvalidem bizdeydi o gitti yattım direkt gribim bir de yorgunum falan öylelikle kayıplardayımm sen napıyosun bakiyim

geçmiş olsun kuzum. .sorunlari halletmenize sevindim...bizde kizlarla takılıyoruz işte dün de siyirdik biraz

geçmiş olsun kuzum. .sorunlari halletmenize sevindim...bizde kizlarla takılıyoruz işte dün de siyirdik biraz
sağol bebeğiimm siz hep sıyırıyorsunuzzz ya yine neler oldu
Hoşbulduk bebeğim, aman dikkatli ol diyecem de çocuklardan geçiyordur ya kolla kendini, çok şükür iyiyim kuzucuum
aynen çocuklardan hayatım yaa iyileşemiyoruz ki ne onlar ne biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…