Tamam fıstığımmm paylaş bizle
hadi gözünaydın fıstıııııkkkk.. Bu güzel haber şerefine gönder poğaçalardan bizedeeee.. Uffff sıcak sıcak fırından yeni çıkmışşş dumani üstünde poğaçalara ba-yı-lı-rımmmmm:)
hasretten cildirdik burda toplu olarak balimsağol bebeğiimm siz hep sıyırıyorsunuzzz ya yine neler oldu
aynen çocuklardan hayatım yaa iyileşemiyoruz kine onlar ne biz
çok sağol kuzuummm
hoşgeldin hayatıım
ohh hadi gözün aydın canım
sağol bebeğiimm siz hep sıyırıyorsunuzzz ya yine neler oldu
aynen çocuklardan hayatım yaa iyileşemiyoruz kine onlar ne biz
iyiyim bitanem askerimlede konustum öğlen,ohhh keyfim yerindesen nasılsın balim
sinira mi gidio hergün tatlımMaşallah kuzucuum maşallah sizeÇok şükür ben de iyiyim canımcım bir de sevdicek arasa
aman ben yeni hallettim sorunlarımı daha hiç tribe girecek halim yok vallahihasretten cildirdik burda toplu olarak balim
yiyorum okulda kuzum her günBol bol meyve ye
ne sorunu tatlım ..anlatmk ister misinaman ben yeni hallettim sorunlarımı daha hiç tribe girecek halim yok vallahi
yiyorum okulda kuzum her gün
sinira mi gidio hergün tatlım
önemli şeyler değil kuzum ya aramızdaki iletişimsizlikten kaynaklanan sorunlardı, adam akıllı konuştuk dün akşam baya ayrıntılarıyla hallettik çok şükürne sorunu tatlım ..anlatmk ister misin
kuzum ya sennki şoför du hani,noldu sonradan degisti miHaftada bir gidiyorlar bebeğim hergün değil şükür ki, bu hafta denetimlere hazırlanıyorlar sürekli evrak işi çok yoğunlar bebeğim olan bize oluyor hiç konuşamıyoruz
heh aman ii kuzum hep iyi olunönemli şeyler değil kuzum ya aramızdaki iletişimsizlikten kaynaklanan sorunlardı, adam akıllı konuştuk dün akşam baya ayrıntılarıyla hallettik çok şükür
inşallah canım beniim, siz nasılsınızz?heh aman ii kuzum hep iyi olun
kuzum ya sennki şoför du hani,noldu sonradan degisti mi
bnm sevdicek her daim bunaliminşallah canım beniim, siz nasılsınızz?
daha gitmeden konusuyoduk kuzum hatta senn sevdicek dagitimdaydi..zamn geçmiş ya vay beeOraya itfaiye şoförü olarak gitti bebeğim doğru hatırlıyorsun ama ustada görevlendirirken komutanı yazıcı yaptı
bebeğim dikkat et kndine sabaha bisicigin kalmaz inşallah. .tatlı rüyalar balim..koskocaman öptümKızlaaar size iyi geceler diliyorum.. Başımm felakettttaşkımlada konuştum çok şüküürrr onun sesinide duydum artk uyuyabilirim.. Güzel sohbetleriniz olsun inşallah.. Yarın görüşmek dileğiyle..
ay kıyamam kuzum yaaa doğrudur bitsin bu hasrettbnm sevdicek her daim bunalim
bebeğiimm hadi iyi uykularr öpüldünnn dinlen güzelceKızlaaar size iyi geceler diliyorum.. Başımm felakettttaşkımlada konuştum çok şüküürrr onun sesinide duydum artk uyuyabilirim.. Güzel sohbetleriniz olsun inşallah.. Yarın görüşmek dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?