kuzum bnmkini anasi cok nazli büyütmus,paşam hic zora gelemez mizmizlaniyo iste bna:)ay kıyamam kuzum yaaa doğrudur bitsin bu hasrett
bebeğiimm hadi iyi uykularr öpüldünnn dinlen güzelce
alışır kuzum yaaa fazla mızmızlanmasın hayat böyle iştekuzum bnmkini anasi cok nazli büyütmus,paşam hic zora gelemez mizmizlaniyo iste bna:)
yuvarlanıp gidiyoruz kuzum yaa idare ediyorum bn onualışır kuzum yaaa fazla mızmızlanmasın hayat böyle işte
daha gitmeden konusuyoduk kuzum hatta senn sevdicek dagitimdaydi..zamn geçmiş ya vay bee
bizim kaderimiz bu hep idare ediyoruzyuvarlanıp gidiyoruz kuzum yaa idare ediyorum bn onu
Kızlaaar size iyi geceler diliyorum.. Başımm felakettttaşkımlada konuştum çok şüküürrr onun sesinide duydum artk uyuyabilirim.. Güzel sohbetleriniz olsun inşallah.. Yarın görüşmek dileğiyle..
aynn bebekim. .ay 200leerin bitmesine az kaldıGeçiyo bebeğim çok şükür atarsa 225 diyoruz
ewet kuzum ya napicaz mecbur. .dun haliya basmayi özledim dedi ya :) onlar için daha zor bebeğim. .bnde ne derse tmm diyorum napimbizim kaderimiz bu hep idare ediyoruz
aynn bebekim. .ay 200leerin bitmesine az kaldı
aynn kuzummm yaÇok şükür bir de izin vakti gelse hayırlısıylaKokusuna hasret kaldım
aynn kuzummm yabizim hasret subat ta bitiyo inşallah
aaa sennkide hic uslu durmuyo bebegim..bnm gokselde daha ilk haftadan kavga etmisti 7 gun cezamiz var ...sevdicekler psikopatKavga etmiş yine yadenetlemeler yüzünden telefon da kullanmıcakmışız İçim sıkıldı
Kotuyum hastymhb bebeğim nasilsin
Nisanlsi cok sevnms sasrms nankor kz o kdr yardm ettk insan video atr dmi .d yaranilmyr bunlara annem:)Tamam fıstığımmm paylaş bizle
hadi gözünaydın fıstıııııkkkk.. Bu güzel haber şerefine gönder poğaçalardan bizedeeee.. Uffff sıcak sıcak fırından yeni çıkmışşş dumani üstünde poğaçalara ba-yı-lı-rımmmmm:)
Yalma bdha olurmu bzi dinle az.dMaalesef canım Uff hemen senaryo yazdim başkasıyla yaptı falan Ahaha
O viks olmasn sakın:))bi ilaç varmıs onu lege koyup sıcak suyla o buharı nefesime cekcekmişim falan
Hastaym kuzum yaa
Yapma yazcktm ha basa yanlslkla yazmsm kz hahahaYalma bdha olurmu bzi dinle az.d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?