Siz ananiz koynunda ben soguktan olemmi tey teeeyKızlar kızlar gelem mi yananizdann opem mii
Allah kavuşturulması dilegiyleeeyvah eyvah kimse yok mu yahuu
Sayili gun cabuk gecer ALLAHn iznyle:))Allah kavuşturulması dilegiylee
Ben seni isitirim yavriiiiiSiz ananiz koynunda ben soguktan olemmi tey teeey
iyiyim guzelimm saol dedemler bizdeydi simdi gittiler.. sen nasil oldun gecti mi bas agrin?Demetimmmmm sen nasılsın bebeğimmmmm?
Yirim kiz siziBen seni isitirim yavriiiii
Grip mi oldn kizYirim kiz siziay acktm haa hastym bde ne yapyon kuzum
Haha deli.d bn kiloluym cnm Şirdan , kelle cekiyorGrip mi oldn kizvalla bende aciktim pudingi goturdum bu saatte gelsin kilolar selulitler
Bzmde 5gunumz kaldi:))Kızlar ben çok heyecanlıyımm son 3 günümüzzz kaldı3 gün sonra asker benimdirr
Bzmde 5gunumz kaldi:))
Yok tatlm bnmki senden farkli dagitima gelyor .d.d sana hayirli tezkereler.tatlm az kalms:)Tezkere mi alıyorsunuz sizde canım hadi gözün aydın
Uzun donemmi bekledin canim yaa oyle iste zaman su gbi gecyr da sevdck uzakta olunca iste ozlem artyor Ama ALLAH buyuk kurban oldgm. Sennde gozn aydn o kadr saynca bttgnde inanamio insan.d.dOlsun sonuçta oda bir kavuşmaasağol canım 3 gün sadece inanamıyorum bazen
365 deglmydi o:)) darisi bzlern kavusmasna olsun artk canim :)Evet canım koskoca 356 günn bekledim şımdı 3 günü beklemek ölüm gibi gelıyor
Caninin cektigi seeye bak bu saaatte yaaHaha deli.d bn kiloluym cnm Şirdan , kelle cekiyorgrp dglm kz bi halszlk var uzermde
Kiz bu saydklarm yasama sevncm bol.acili toz biber kimyon tuz dokup yicenn offCaninin cektigi seeye bak bu saaatte yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?