Ahahaa aynen kzucummm bizde sizin gibiyiz bizimkisi bir merkez ilçe aşkıAyyyyu ne güzeeeeellll benim güzelll antalya gelini arkadaşıııımmmBende aydına gelin gidicem ama zaten aydınlıyım hihihihi Gerçi bende aydının ilçesidenim nişanlım merkezden
Bizimkisi bir merkez ilçeee hikayesii, siyah beyaz filim gibi biraaaaazAhahaa aynen kzucummm bizde sizin gibiyiz bizimkisi bir merkez ilçe aşkı
AhahaaaBizimkisi bir merkez ilçeee hikayesii, siyah beyaz filim gibi biraaaaaz
İyi geceler kuşuuuum rüyanda aşkını gör inşallah e mi? Öpüldün çokAhahaaa
Kuzucum ben çıkıyorumm iyi geceler şimdiden öpüyorumm
Demetiiiimmm tv izliyorum ööyleee sen naposuuuun ?ben geldim fistiklarimmmnapiyosunuz?
Hainlerrr:) bnde iyiym cok sukur kuzum Aman MASSALLAH hep iyi olalim:)ewet denizim unutmus hmn biziçok çok çok iim sen nasılsın damlamm
Napaym kz dogru.d.dhahahaaa bak yaa nediyoo
Hahaha alemsn kz dha iglesmednmi kuzucummAaaaaaaKim? Kimi? Nerde? Ne zaman? Kiminle? Ne ile? Ne için unutmuuuuuuuşşşşş Şunlara bak seeeen yaaa ben hasta, grip bi kızım tamam mı? Bnmle ilgilenin lütfeeeen
Demetimm hoşgeldin kuzum beyaz showu izliorm sen:)ben geldim fistiklarimmmnapiyosunuz?
Bütün gün portakal yidim adaçayı ıhlamur içtim bebeğim allahın izniyle toparladımHahaha alemsn kz dha iglesmednmi kuzucumm
Sor fostığımmmmmmKizlar sizin fikrinizi alacaam bsey soracaam:)
Hihihihihi kalan yarıyıda bana yolla ben yiyim kuzuSize pastyin resmini atxm demstm unttm soryy :)
Ay keske yollardm vala kiz :) ya ben oylesne pasta yaptrcm ya kuzu yas pasta yaptrmsken resmli yaptrm dyrm ikmzn resmi gzl cktgmz bi fotoyu gotrrm snce olrmu.dHihihihihi kalan yarıyıda bana yolla ben yiyim kuzuEllerine kollarına sağlık hamarat hatun
Bol bol ye kuzu grpsen burnun tkalysa viks varsada.d sicak suyun ustne kat braz kokusundan acilr beybiBütün gün portakal yidim adaçayı ıhlamur içtim bebeğim allahın izniyle toparladımİyiyim şimdi inşallah yarına kötü olmam, böyle iyi giderim
Sor fostığımmmmmm
izle balim izlee bende medceziri izliyorum askim depesti :)Demetiiiimmm tv izliyorum ööyleee sen naposuuuun ?
hosbulduk damlaamm bende medceziri balimm napayimm :)Demetimm hoşgeldin kuzum beyaz showu izliorm sen:)
Medcezir bitti die beyaz showu actm kuzum .d.dizle balim izlee bende medceziri izliyorum askim depesti :)
hosbulduk damlaamm bende medceziri balimm napayimm :)
Güzel olur kuşuuummmm.. Yaptır bencedeeeeAy keske yollardm vala kiz :) ya ben oylesne pasta yaptrcm ya kuzu yas pasta yaptrmsken resmli yaptrm dyrm ikmzn resmi gzl cktgmz bi fotoyu gotrrm snce olrmu.d
Tamam kuzum yaptirym o zamanGüzel olur kuşuuummmm.. Yaptır bencedeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?