2014 Yarenleri! :)

allah seni kiz hala sevgililer diye biliyorumm ayrilmislar mi
Evet kuzu ayrlmslar demin cagatay aradi keratyi mesgula aldm anlamyr ariyir ust uste biktrdi actm haberleri veryor bana hahaha saka bi yana magaznden gosterdiler barssmamslar dha hulya avsarda barstrmaya calsyms son durumlar ne haberm yok.d.d kuzum

Kız kalp yapmayı bilmiyom mu sen Yaparsın sen yaparsııııın becerikli kızsııııın.. Kuzu bizlede paylaş fotolarını e mi?
Paylascm tabi kuzum kapyi accm iceri girecm hzla ki kameryi acym direk o ani cekmek icn kapiyi acrm eve geldgnde direk iceri kosarm hahaha

kuşlar ya sizce son bi kargo gondersem mi yoksa kendim gittigimde mi vereyim? 3 tane kazak begendim gecen, onlari alicam :) ama bilemedim sizce hangisi daha iyi olur?

Bence sen elinlw ver bu defa kuzum:)
demi yaa oyle yapayim cunku bunlar kargoda kaybolursa uzulurum gercekten :) ay yarin cikip alicam istiyorum ki butun maasimi erdiye harciyim aileme harciyim :)
bak bu kazagi da begendim ya cok tatli

Eklentiler

• image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 59
demi yaa oyle yapayim cunku bunlar kargoda kaybolursa uzulurum gercekten :) ay yarin cikip alicam istiyorum ki butun maasimi erdiye harciyim aileme harciyim :)
Ay kusum benim bnde otle dusunyorm vala bde ne hedye alim die dusnyrm yeni yila.s elnle ver bencde dha gzl kuzum:)

Su sekil kuzu tabi sekli yapabilirsem ben.d.d

Eklentiler

• IMG-20141222-WA0009.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 70
kuşlar ya sizce son bi kargo gondersem mi yoksa kendim gittigimde mi vereyim? 3 tane kazak begendim gecen, onlari alicam :) ama bilemedim sizce hangisi daha iyi olur?
İkiside olur bebeğimmmm.. İstersen 2sini kargoyl gönder askeriyeden tamamen çıkarken onlardan birini giysin Geldiğindede diğerini verirsin.. Zaten gelinceye kadar başka şeyler alırsın sen bebeğim biliyorum ben seni

bak bu kazagi da begendim ya cok tatli
Cok guzel kuzum bu ben sevyrm byle ama byle ondede ust ksm v yaka dugmelide ilyir ya o seklde cok begnyrm buda cok gzl kuzum zevkb guzl:)

oda olur bak yavrum birini gondereyim ciktiginda giysin :) digerlerini de ben gotureyim :) kiz sen varya nasil da biliyo beni haha kurban olurum ne gorursem alasim geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…