Kiz o mumlardn aldm da ben nasl kapl seklini tutturacam anam.dGüzel olur kuşuuummmm.. Yaptır bencedeeee
Bende beyaz şovu açtım kuzu.. Benim aşkitomda beyaz şovu izliyomuş şimdi.. Sanırım herkes beyaz şov izliyo hihihihihiMedcezir bitti die beyaz showu actm kuzum .d.d
Ayne kuzum beyaz cok komik kz ondn izliyrm yksa izlemem konuklarini begnmedm bugun.dBende beyaz şovu açtım kuzu.. Benim aşkitomda beyaz şovu izliyomuş şimdi.. Sanırım herkes beyaz şov izliyo hihihihihi
euro starda bitmedi daha :) kiz yerim ben onlari yaaa ne kadar tatlilar alllahimmmmMedcezir bitti die beyaz showu actm kuzum .d.d
Ah ah anasni satayim sarilyorlar icim icimi yiyor .d.d bunlar sevgliydi gerckte ayrldlar utanmazlar gene sirmasdolaseuro starda bitmedi daha :) kiz yerim ben onlari yaaa ne kadar tatlilar alllahimmmm
Ah ah anasni satayim sarilyorlar icim icimi yiyor .d.d bunlar sevgliydi gerckte ayrldlar utanmazlar gene sirmasdolas
Kız kalp yapmayı bilmiyom mu senKiz o mumlardn aldm da ben nasl kapl seklini tutturacam anam.d
Evet kuzu ayrlmslar demin cagatay aradi keratyi mesgula aldm anlamyr ariyir ust uste biktrdi actm haberleri veryor banaallah seni kiz hala sevgililer diye biliyorumm ayrilmislar mi
Paylascm tabi kuzum kapyi accm iceri girecm hzla ki kameryi acym direk o ani cekmek icn kapiyi acrm eve geldgnde direk iceri kosarm hahahaKız kalp yapmayı bilmiyom mu senYaparsın sen yaparsııııın becerikli kızsııııın.. Kuzu bizlede paylaş fotolarını e mi?
Bence sen elinlw ver bu defa kuzum:)kuşlar ya sizce son bi kargo gondersem mi yoksa kendim gittigimde mi vereyim? 3 tane kazak begendim gecen, onlari alicam :) ama bilemedim sizce hangisi daha iyi olur?
kiz sen neler karistiriyon oyleee :) supriz mupriz islerine girmissinPaylascm tabi kuzum kapyi accm iceri girecm hzla ki kameryi acym direk o ani cekmek icn kapiyi acrm eve geldgnde direk iceri kosarm hahaha
demi yaa oyle yapayim cunku bunlar kargoda kaybolursa uzulurum gercekten :) ay yarin cikip alicam istiyorum ki butun maasimi erdiye harciyim aileme harciyim :)Bence sen elinlw ver bu defa kuzum:)
Kuzum habern yokmu bak boyle yaomayi dusunyorm arstrdm netten gnderm size yas pasta ustunde resmimz yerlerde mum kalp sekli yapcm ortasna pasta slow muzik accm ay heycnlndm smdiden demetm.d.dkiz sen neler karistiriyon oyleee :) supriz mupriz islerine girmissin
Ay kusum benim bnde otle dusunyorm vala bde ne hedye alim die dusnyrm yeni yila.s elnle ver bencde dha gzl kuzum:)demi yaa oyle yapayim cunku bunlar kargoda kaybolursa uzulurum gercekten :) ay yarin cikip alicam istiyorum ki butun maasimi erdiye harciyim aileme harciyim :)
İkiside olur bebeğimmmm.. İstersen 2sini kargoyl gönder askeriyeden tamamen çıkarken onlardan birini giysinkuşlar ya sizce son bi kargo gondersem mi yoksa kendim gittigimde mi vereyim? 3 tane kazak begendim gecen, onlari alicam :) ama bilemedim sizce hangisi daha iyi olur?
Cok guzel kuzum bu ben sevyrm byle ama byle ondede ust ksm v yaka dugmelide ilyir ya o seklde cok begnyrm buda cok gzl kuzum zevkb guzl:)demi yaa oyle yapayim cunku bunlar kargoda kaybolursa uzulurum gercekten :) ay yarin cikip alicam istiyorum ki butun maasimi erdiye harciyim aileme harciyim :)
bak bu kazagi da begendim ya cok tatli
Kız bende mî hazırlasam böyle bişi.. Heveslendirdin benideSu sekil kuzu tabi sekli yapabilirsem ben.d.d
oda olur bak yavrum birini gondereyim ciktiginda giysin :) digerlerini de ben gotureyim :) kiz sen varya nasil da biliyo beni hahaİkiside olur bebeğimmmm.. İstersen 2sini kargoyl gönder askeriyeden tamamen çıkarken onlardan birini giysinGeldiğindede diğerini verirsin.. Zaten gelinceye kadar başka şeyler alırsın sen bebeğim biliyorum ben seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?