2014 Yarenleri! :)

Kız bende mî hazırlasam böyle bişi.. Heveslendirdin benide Çok hoş görünüyooo romantiiiiikkkkkk
Yap kz tabi kuzu o bardak kurulanmi plastk mi kz plastk olsa erir camdan olsa kirilr nasl icne katmslar bilsm oyle yapacm sekli duzgn tuttrrm oyle byle sade denedm denemdm degl kalp yapm dedm kalp demeye bin saht ister ama

oda olur bak yavrum birini gondereyim ciktiginda giysin :) digerlerini de ben gotureyim :) kiz sen varya nasil da biliyo beni haha kurban olurum ne gorursem alasim geliyo
Kuşum beniiiiiimmmmm Bende nezmn kendime bişey alıcak olsm illaki çağlarada alırım ama şu sıralar hiiiiç üstüme başıma bişi alasım gelmiyooo varsa yoksa çeyiz alışverişine harcıyorum

Cok guzel kuzum bu ben sevyrm byle ama byle ondede ust ksm v yaka dugmelide ilyir ya o seklde cok begnyrm buda cok gzl kuzum zevkb guzl:)
evet balim onlarda cok guzel :) bak gecende sunu almis yavrum bana sormadan almiyo zevkine guveniyorum diyo :)

Eklentiler

• image.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 77
Yap kz tabi kuzu o bardak kurulanmi plastk mi kz plastk olsa erir camdan olsa kirilr nasl icne katmslar bilsm oyle yapacm sekli duzgn tuttrrm oyle byle sade denedm denemdm degl kalp yapm dedm kalp demeye bin saht ister ama
Kuşum beniiim Ben kalp yapmayı çooook severiiim elime boş kağıt geçsin direk kalp çizmeye başlarımmmm Vallahi bak Orda olsaydım yardım ederdim sana kuzucumm

Bende yirim seni kuzum kuzum sekli yapablrmym blmyrm ama denedm olmadi kapli yapamadm nasl yapyolar ya acaba :)
yaparsin canim zor bisey degil kii :) becerikli kizsin sen becerirsin yavrucum :)
Kuşum beniiiiiimmmmm Bende nezmn kendime bişey alıcak olsm illaki çağlarada alırım ama şu sıralar hiiiiç üstüme başıma bişi alasım gelmiyooo varsa yoksa çeyiz alışverişine harcıyorum
ay biz varya cok fenayiz cok ceyizime ben alamiyorum maleseff nasil goturecegimi dusunuyorum icimden gelmiyo valla :)

yaparsin canim zor bisey degil kii :) becerikli kizsin sen becerirsin yavrucum :)

ay biz varya cok fenayiz cok ceyizime ben alamiyorum maleseff nasil goturecegimi dusunuyorum icimden gelmiyo valla :)
Sende para biriktirirsin bebeğimmmmmm çeyizin içiiiinnn, türkiyeye geldiğindede toplu toplu alırsın hepsinii İllaki annen falanda alır ama kendin alman çoook başka oluyoo bebeğimmm.. Kuracağı yuvan için, beğenip seçtiğin bi plastik kap bile mutlu ediyoo insanııı

biriktiremiyorum yavrum valla geldigi gibi ucuyo valla ama bundan sonra biriktircem insallahh :) ayy tatlim aldigim 3 parca seyim var gozum gibi bakiyorum ona dedigin gibi kendi evin icin almak superr biseyy yaaa :)

Oo guzel fikir denicem debizin mersi kz MASSALLAH akilli arkdsm.d.d
Hihihihi estağfirullah kız
biriktiremiyorum yavrum valla geldigi gibi ucuyo valla ama bundan sonra biriktircem insallahh :) ayy tatlim aldigim 3 parca seyim var gozum gibi bakiyorum ona dedigin gibi kendi evin icin almak superr biseyy yaaa :)
Annene falan versen bebeğim senin yerine biriktirse? Bi yerdn başlamak lazım demetim bak askerlik bitmek üzereeee

Hihihihi estağfirullah kız

Annene falan versen bebeğim senin yerine biriktirse? Bi yerdn başlamak lazım demetim bak askerlik bitmek üzereeee
simdi babama veriyorum kuzum her ay 1/3 unu sonra kredi oduyorum arabamin, geri kalani da anca yetiyo iste yavrum ama bundan sonra anneme de vericem biraz biriktirsin yoksa olmicak :) askerlik bitmek uzere bide is bulsun 1 2 seneye anca yavrum

Demetimmmm, damlammmmm bnm çoook uykum geldi kızlar.. Hafiften başımda ağrımaya başlıyo sanki ben müsaadenizle yatayım artk yarın sabahtan aydına gidicem zaten anneciğimin yanına.. Sizi çok seviyorummm kocaman kocaman öpüyorummmm..

aa hemen yataga ozaman hemennn.. tamam balim guzel guzel uyu bende uyicam simdi.. allah rahatlik bersin guzelimm tatli ruyalarrr :) bende cok optum denizimmmmm damlammmm gorusuruz yarinn

simdi babama veriyorum kuzum her ay 1/3 unu sonra kredi oduyorum arabamin, geri kalani da anca yetiyo iste yavrum ama bundan sonra anneme de vericem biraz biriktirsin yoksa olmicak :) askerlik bitmek uzere bide is bulsun 1 2 seneye anca yavrum
Bizim düğünler muhtemelen aynı döneme denk gelicek bebeğim:) allahın izniyle:) rabbim kolaylıkla kredini bitirmeyi nasip etsin kuşum benimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…