Tamam denizim dikkat et ke dine sag salim gidio varirsn INSALLAH kuzum iyi geceler ALLAH rahtlk versn optum coook:)Demetimmmm, damlammmmm bnm çoook uykum geldi kızlar.. Hafiften başımda ağrımaya başlıyo sankiben müsaadenizle yatayım artk yarın sabahtan aydına gidicem zaten anneciğimin yanına.. Sizi çok seviyorummm kocaman kocaman öpüyorummmm..
Gorusuruz demetim bende optum cok ALLAH rahatlk versn sanada:)aa hemen yataga ozaman hemennn.. tamam balim guzel guzel uyu bende uyicam simdi.. allah rahatlik bersin guzelimm tatli ruyalarrr :) bende cok optum denizimmmmm damlammmm gorusuruz yarinn
saol yavrucumm gulsun de hep ne giyerse giysinnn :)Ay MASSALLAH diyelm fikr almasi gzl bsey:)) bnde bundan diyorm kuzum dugmelide olan var cok gzl yakstryrm giyenlere valla gule gule kullansn kuzucum :)
hadi insallah kusuuum ayni duygulari ayni anda yasamayi nasip etsin allahim insallah :)Bizim düğünler muhtemelen aynı döneme denk gelicek bebeğim:) allahın izniyle:) rabbim kolaylıkla kredini bitirmeyi nasip etsin kuşum benimmm..
bende ikinizi cokk operrrr yerimmmm :)Yirim seni kz demetimide yirim
Kızlaaaaaar günaydııııııııııınnnnnnHerkese iyi haftasonlarıııııııı Ben bugün Aydın yolcusuyum fıstıklaaaarr Hadi sizde uyanın artıııııııkkkk
Kuşum benim yAa.. Bende haftaya çalışıcam bebeğimgünaydın bebeğiiim kimse yoksa ben varım ahaha sabah sabah kalkıp işe geldim
Kuşum benim yAa.. Bende haftaya çalışıcam bebeğimBoşver çalışmak daha iyi, zaman daha güzel geçiyo Nasılsın buarada? İyi misinnn fıstık?
Elhamdülillah bitanemmm ikimizde iyiyizsıcacık yataktan kalkıp gelmek olmasa ne iyi olacak ama mecburrr, evet bebeğiiim ya zaman geçiyor doğru diyorsun
iyiyim bebeğiim çok şükür sen nasılsın enişte nasıl
Elhamdülillah bitanemmm ikimizde iyiyizYola çıkmadan önce konuştum aşkitomla sesini duydummm mutlu oldum m
Ayyyyyy yirim ben seni kııııızzzailenin yanına gidiyorsun ohhh evlerinin prensesi geliyor, mamalar yapmıştır annecik
Ayyyyyy yirim ben seni kııııızzzEbeeeeetttt anniîşkommm mamaları yapmıştırrr heycanla beni bekliyoduuuurrr Bekle beni annem geliyoruuuuuummmmmm Yarında kayınvalideme uğruycammm Bu haftasonumu annelere ayırdım
Gunaydin bebikleerbende cumartesi calisanlar kulubundeyim
Kaderimiz bir kuzummm havada tam sicacik yatakta uyumalikgeeel yanıma yamacıma özgemm
Kaderimiz bir kuzummm havada tam sicacik yatakta uyumalik
Hehehehe ayneennn hadi el salla bana ordanyesgörebiliyorum buradan 273 .!.:çerkezköyde de kapalı dimi görebiliyorum burdan
Eneeeee yılbaşı haftasına giricez dimiiiiçok iyi yaptın bebeğiiim sana çok iyi gelecekbiz de annişkomla gezmek yapalım diyoruz bugün, ağacımızı süslicezzz
Eneeeee yılbaşı haftasına giricez dimiiiiGün ve tarih kavramım kalmamış mı nedir yaa halbuki hergün tarihe bakarım ama hihihihi neyseee gidin gezin kuşum anneciğinleeeee Ayyy Çok seviyorum yolculuk ederken kitap okumasını yaaa ohh misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?