2014 Yarenleri! :)

Tamam denizim dikkat et ke dine sag salim gidio varirsn INSALLAH kuzum iyi geceler ALLAH rahtlk versn optum coook:)

Ay MASSALLAH diyelm fikr almasi gzl bsey:)) bnde bundan diyorm kuzum dugmelide olan var cok gzl yakstryrm giyenlere valla gule gule kullansn kuzucum :)
saol yavrucumm gulsun de hep ne giyerse giysinnn :)
Bizim düğünler muhtemelen aynı döneme denk gelicek bebeğim:) allahın izniyle:) rabbim kolaylıkla kredini bitirmeyi nasip etsin kuşum benimmm..
hadi insallah kusuuum ayni duygulari ayni anda yasamayi nasip etsin allahim insallah :)
Yirim seni kz demetimide yirim
bende ikinizi cokk operrrr yerimmmm :)

Kızlaaaaaar günaydııııııııııınnnnnn Herkese iyi haftasonlarıııııııı Ben bugün Aydın yolcusuyum fıstıklaaaarr Hadi sizde uyanın artıııııııkkkk

Kuşum benim yAa.. Bende haftaya çalışıcam bebeğim Boşver çalışmak daha iyi, zaman daha güzel geçiyoNasılsın buarada? İyi misinnn fıstık?

sıcacık yataktan kalkıp gelmek olmasa ne iyi olacak ama mecburrr, evet bebeğiiim ya zaman geçiyor doğru diyorsun
iyiyim bebeğiim çok şükür sen nasılsın enişte nasıl

sıcacık yataktan kalkıp gelmek olmasa ne iyi olacak ama mecburrr, evet bebeğiiim ya zaman geçiyor doğru diyorsun
iyiyim bebeğiim çok şükür sen nasılsın enişte nasıl
Elhamdülillah bitanemmm ikimizde iyiyiz Yola çıkmadan önce konuştum aşkitomla sesini duydummm mutlu oldum m

ailenin yanına gidiyorsun ohhh evlerinin prensesi geliyor, mamalar yapmıştır annecik
Ayyyyyy yirim ben seni kııııızzz Ebeeeeetttt anniîşkommm mamaları yapmıştırrr heycanla beni bekliyoduuuurrr Bekle beni annem geliyoruuuuuummmmmm Yarında kayınvalideme uğruycammm Bu haftasonumu annelere ayırdım

çok iyi yaptın bebeğiiim sana çok iyi gelecek biz de annişkomla gezmek yapalım diyoruz bugün, ağacımızı süslicezzz

çok iyi yaptın bebeğiiim sana çok iyi gelecek biz de annişkomla gezmek yapalım diyoruz bugün, ağacımızı süslicezzz
Eneeeee yılbaşı haftasına giricez dimiiii Gün ve tarih kavramım kalmamış mı nedir yaa halbuki hergün tarihe bakarım ama hihihihi neyseee gidin gezin kuşum anneciğinleeeee Ayyy Çok seviyorum yolculuk ederken kitap okumasını yaaa ohh misss

evet bebeğiiim içim çok buruk sevdiceğim yanımda değil diye ama bu kırmızı donlarımızı almama engel olamaz hihihi ben de çok severim kitap okumayı bebeğiim ne okuyorsun şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…