- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Gleen meade'in 8. Gün oluyorum bebeğim.. Polisiye gerilim tazını çok çok severim.. Dan brown ve jean cristof graenge favori yazarlarımdandırevet bebeğiiim içim çok buruk sevdiceğim yanımda değil diye ama bu kırmızı donlarımızı almama engel olamaz hihihiben de çok severim kitap okumayı bebeğiim ne okuyorsun şuan
Benim damla kuzum gelmiiiiiişşşşşKizlaaaaaaar:)
Deniziimm iyilk kuzum senden naber aydina vardnmi:)Benim damla kuzum gelmiiiiiişşşşşNaber bebeğiiiiim?
Yoldayım şuan kuşum az kaldııııııDeniziimm iyilk kuzum senden naber aydina vardnmi:)
Sag saglim varirsn INSALLAH kuzum eve gidnce braz kestirirsn kz smdi neler hazrlamstr annen bekle bende gelyrm hahahaYoldayım şuan kuşum az kaldııııııayy bi uykum geldi bi uykum geldi sormaaaaaa
Gleen meade'in 8. Gün oluyorum bebeğim.. Polisiye gerilim tazını çok çok severim.. Dan brown ve jean cristof graenge favori yazarlarımdandırSen hangi tarz okursun kuşuuum?
Iyiym yesimcin cok sukur kuzu sen naslsndamlaaaa nasılsın bebişiiimmm
gunaydin pitircigimmmmKızlaaaaaar günaydııııııııııınnnnnnHerkese iyi haftasonlarıııııııı Ben bugün Aydın yolcusuyum fıstıklaaaarr Hadi sizde uyanın artıııııııkkkk
oy canim bizde sni ozledikk :) yoruldun mu dunngünaydınnnn kızlarrrrakşam misafirlikteydik giremedim, sizi çok özledim yaaaa
daamlaaam hosgeldin kuzummm gunaydinnn :) nasilsin bakimmm sen ne yapicaksin buguunKizlaaaaaaar:)
Iyiym yesimcin cok sukur kuzu sen naslsn
gunaydin pitircigimmmmayy annene kavusuyosun hee gidince kocamaan saril yavrum :)
bende abimin mesajiyla uyandim birazdan cekiim gostericem size de
oy canim bizde sni ozledikk :) yoruldun mu dunn
daamlaaam hosgeldin kuzummm gunaydinnn :) nasilsin bakimmm sen ne yapicaksin buguun
ALLAH iglik versin guzellik bn evmdeym uzanmsm oh mis ha ha haiyiyim ben de çok şükür bebişiim işteyim, çıkmak istiyorum
Hos buldum demetin sende hos geldin balim evde dinlencm bugn heogunaydin pitircigimmmmayy annene kavusuyosun hee gidince kocamaan saril yavrum :)
daamlaaam hosgeldin kuzummm gunaydinnn :) nasilsin bakimmm sen ne yapicaksin buguun
ALLAH iglik versin guzellik bn evmdeym uzanmsm oh mis ha ha hadarisi sana:)
Dünya klasiklerinden rüzgar gibi geçti'yi okudun mu bebeğim? 2ciltlik harika bi kitaap.. Okumadıysan tavsiye ederim.. Evet livaneliyi bende okurum mutluluğu çoook sevmiştim.. Filmlerini sevmiyorum yaa kitaplarını okumayı daha çok seviyorum.. Kendim hayal gücümü kullanmalıyııımdan brown u ben de takip ederim ama o tarzda sadece onu okuyabiliyorum, bu aralar klasiklere sarmış durumdayım onlara ara verip zülfü livaneli nin kardeşimin hikayesine başladım, türk yazarları pek takip etmem ama livaneli romanlarına bayılıyorum çok hassas yazdığını düşünüyorumbizim eve çok fazla ve çok çeşit kitap girer herkesin tarzı farklı olduğu için ben de her kitap faydadır diye okumaya çalışıyorum hepsini ama sıkıldıklarım da oluyor tabi
Dünya klasiklerinden rüzgar gibi geçti'yi okudun mu bebeğim? 2ciltlik harika bi kitaap.. Okumadıysan tavsiye ederim.. Evet livaneliyi bende okurum mutluluğu çoook sevmiştim.. Filmlerini sevmiyorum yaa kitaplarını okumayı daha çok seviyorum.. Kendim hayal gücümü kullanmalıyııımdan brown u ben de takip ederim ama o tarzda sadece onu okuyabiliyorum, bu aralar klasiklere sarmış durumdayım onlara ara verip zülfü livaneli nin kardeşimin hikayesine başladım, türk yazarları pek takip etmem ama livaneli romanlarına bayılıyorum çok hassas yazdığını düşünüyorumbizim eve çok fazla ve çok çeşit kitap girer herkesin tarzı farklı olduğu için ben de her kitap faydadır diye okumaya çalışıyorum hepsini ama sıkıldıklarım da oluyor tabi
Dünya klasiklerinden rüzgar gibi geçti'yi okudun mu bebeğim? 2ciltlik harika bi kitaap.. Okumadıysan tavsiye ederim.. Evet livaneliyi bende okurum mutluluğu çoook sevmiştim.. Filmlerini sevmiyorum yaa kitaplarını okumayı daha çok seviyorum.. Kendim hayal gücümü kullanmalıyııımSabahattin alinin kürk mantolu madonnasıda etkilemişti beni adam bir paragrafı tek bi cümle olarak yazmış hayran kalmıştım
Eveeeeet kuşummmm anneciğime kavuşucaaaammmmgunaydin pitircigimmmmayy annene kavusuyosun hee gidince kocamaan saril yavrum :)
Kz saka yapyrm:) ben almdm unttm ya persmbe erken ckacm hastndn alrm artk ugur getrsnbebeğiiim niye böyle yapıyorsun ühüüü
ben de eve gidersem uyuyakalırım o yüzden bugün alışverişe vercem kendimi kırmızı donlarımızı alıp çeyize atıcam
Kz saka yapyrm:) ben almdm unttm ya persmbe erken ckacm hastndn alrm artk ugur getrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?