2014 Yarenleri! :)

evet bebeğiiim içim çok buruk sevdiceğim yanımda değil diye ama bu kırmızı donlarımızı almama engel olamaz hihihi ben de çok severim kitap okumayı bebeğiim ne okuyorsun şuan
Gleen meade'in 8. Gün oluyorum bebeğim.. Polisiye gerilim tazını çok çok severim.. Dan brown ve jean cristof graenge favori yazarlarımdandırSen hangi tarz okursun kuşuuum?

Gleen meade'in 8. Gün oluyorum bebeğim.. Polisiye gerilim tazını çok çok severim.. Dan brown ve jean cristof graenge favori yazarlarımdandırSen hangi tarz okursun kuşuuum?

dan brown u ben de takip ederim ama o tarzda sadece onu okuyabiliyorum, bu aralar klasiklere sarmış durumdayım onlara ara verip zülfü livaneli nin kardeşimin hikayesine başladım, türk yazarları pek takip etmem ama livaneli romanlarına bayılıyorum çok hassas yazdığını düşünüyorum bizim eve çok fazla ve çok çeşit kitap girer herkesin tarzı farklı olduğu için ben de her kitap faydadır diye okumaya çalışıyorum hepsini ama sıkıldıklarım da oluyor tabi

Kızlaaaaaar günaydııııııııııınnnnnn Herkese iyi haftasonlarıııııııı Ben bugün Aydın yolcusuyum fıstıklaaaarr Hadi sizde uyanın artıııııııkkkk
gunaydin pitircigimmmm ayy annene kavusuyosun hee gidince kocamaan saril yavrum :)
bende abimin mesajiyla uyandim birazdan cekiim gostericem size de
günaydınnnn kızlarrrr akşam misafirlikteydik giremedim, sizi çok özledim yaaaa
oy canim bizde sni ozledikk :) yoruldun mu dunn
daamlaaam hosgeldin kuzummm gunaydinnn :) nasilsin bakimmm sen ne yapicaksin buguun

dün yeterince yorulmuştum ofiste kuzucuum bir de misafirlik çıktı ahahah eve gittim direkt yatak sen naptın bebişiim para biriktirmekten falan bahsetmişsin ama yakalayamadım konuyu

Hos buldum demetin sende hos geldin balim evde dinlencm bugn heo sen napcaksn kuzun :)

Dünya klasiklerinden rüzgar gibi geçti'yi okudun mu bebeğim? 2ciltlik harika bi kitaap.. Okumadıysan tavsiye ederim.. Evet livaneliyi bende okurum mutluluğu çoook sevmiştim.. Filmlerini sevmiyorum yaa kitaplarını okumayı daha çok seviyorum.. Kendim hayal gücümü kullanmalıyııım Sabahattin alinin kürk mantolu madonnasıda etkilemişti beni adam bir paragrafı tek bi cümle olarak yazmış hayran kalmıştım

Dünya klasiklerinden rüzgar gibi geçti'yi okudun mu bebeğim? 2ciltlik harika bi kitaap.. Okumadıysan tavsiye ederim.. Evet livaneliyi bende okurum mutluluğu çoook sevmiştim.. Filmlerini sevmiyorum yaa kitaplarını okumayı daha çok seviyorum.. Kendim hayal gücümü kullanmalıyııım Sabahattin alinin kürk mantolu madonnasıda etkilemişti beni adam bir paragrafı tek bi cümle olarak yazmış hayran kalmıştım

okumadım bebeğim önerini yazıyorum bir kenara teşekkür ederim ben de filmlerindense kitaplarını tercih ederim, anlatımını beğeniyorum livanelinin, sabahattin ali nin kürk mantolu madonnası nı da okudum bebeğim ama onu tekrar okumak istiyorum anlayamadığım bazı yerler vardı birkaç sene önce okumuştum

Eveeeeet kuşummmm anneciğime kavuşucaaaammmm aaa abiciğin mi var seniiiin ne güüzeeelll.. Siz kaç kardeşsiniz demetim?

bebeğiiim niye böyle yapıyorsun ühüüü
ben de eve gidersem uyuyakalırım o yüzden bugün alışverişe vercem kendimi kırmızı donlarımızı alıp çeyize atıcam
Kz saka yapyrm:) ben almdm unttm ya persmbe erken ckacm hastndn alrm artk ugur getrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…