- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Aaa sende bendensinokumadım bebeğim önerini yazıyorum bir kenara teşekkür ederimben de filmlerindense kitaplarını tercih ederim, anlatımını beğeniyorum livanelinin, sabahattin ali nin kürk mantolu madonnası nı da okudum bebeğim ama onu tekrar okumak istiyorum anlayamadığım bazı yerler vardı birkaç sene önce okumuştum
Gel kıııız geeeeellll ne güzel olurdu heeeSag saglim varirsn INSALLAH kuzum eve gidnce braz kestirirsn kz smdi neler hazrlamstr annen bekle bende gelyrm hahaha
Bak yine eş zamanlı yazık kuşum yaaa
Aaa sende bendensinBende okumayı düşünüyorum kürk mantolu madonnayı tekraaar.. İncecik bi kitap ama o kurduğu cümleler kesinlikle altını çizmeye değer cümleler
Okumak çooook güzel bişiii.. Sakin kafayla oku kürl mantolu madonnayı brğim.. Senin sevdicek sever mi okumayı kuzucum? Benimki pek sevmiyo yaa sinemaya gitsin belgesel izlesin bayılıyo ama kitap ı-ıııııh sıkıyomuş onu.. Hııııh koca danacümleleri tam kavrayamadığımı düşündüm çünkü kitabın gerçekten farklı bir dili var, bak heveslendim şimdi şu kitap bitsin de sırada o var
anladim balim dinlen dinlenn :) kiz ceyiz icin para biriktirmem lazim ama maasim geldigi gibi bitiyo ya babama yardim ediyorum bide araba kredim var cok degil az kaldi oda bitiyo, bide alisveris sevdam var oyuzden iste ay sonunu zor getiriryorum :)dün yeterince yorulmuştum ofiste kuzucuum bir de misafirlik çıktı ahahah eve gittim direkt yataksen naptın bebişiim para biriktirmekten falan bahsetmişsin ama yakalayamadım konuyu
hosbulduk fistigimmm :) ben aslinda erdinin kazagini almaya gitcektim ama kar yagmis gidebilirmiyim diye dusunuyorum :)Hos buldum demetin sende hos geldin balim evde dinlencm bugn heosen napcaksn kuzun :)
Ay karstrdm kz hhahaha bnm krmz donm var kullanmdgm yeni onu gysm olrmu..d.dçarşamba alman lazım şaşkın kızzz çarşamba gecesi yılbaşı
evet balimmmm :) bitane abim var 28 yasinda aramizda 5 yas varEveeeeet kuşummmm anneciğime kavuşucaaaammmmaaa abiciğin mi var seniiiin ne güüzeeelll.. Siz kaç kardeşsiniz demetim?
Ayyyyy ben karı çoooook severim demetim yaaaaanladim balim dinlen dinlenn :) kiz ceyiz icin para biriktirmem lazim ama maasim geldigi gibi bitiyo ya babama yardim ediyorum bide araba kredim var cok degil az kaldi oda bitiyo, bide alisveris sevdam var oyuzden iste ay sonunu zor getiriryorum :)
hosbulduk fistigimmm :) ben aslinda erdinin kazagini almaya gitcektim ama kar yagmis gidebilirmiyim diye dusunuyorum :)
3 kardeşiz bebeğim bizz.. Benden 2yaş büyük ablam var ondan bahsetmiştim hatta bi kere kuzummm.. Bide erkek kardeşim var bnden 8yaş küçükevet balimmmm :) bitane abim var 28 yasinda aramizda 5 yas varcok cektirdi bana ama evlendikten sonra pamuk gibi oldu 2 senedir evli valla canim abim cok degisti :) aha da mesaji
senin kardesin yoktu sanki demi balim?
Hep oyle olyor kz hayrdr insallah hahaBak yine eş zamanlı yazık kuşum yaaaTam sana yazıodum sen bana yazmışsınnn.. Neeoliiyiii yiiivvvvv
Usutme kuzu yarn git al olmzmi:)anladim balim dinlen dinlenn :) kiz ceyiz icin para biriktirmem lazim ama maasim geldigi gibi bitiyo ya babama yardim ediyorum bide araba kredim var cok degil az kaldi oda bitiyo, bide alisveris sevdam var oyuzden iste ay sonunu zor getiriryorum :)
hosbulduk fistigimmm :) ben aslinda erdinin kazagini almaya gitcektim ama kar yagmis gidebilirmiyim diye dusunuyorum :)
Kalp kalbe karşı derler bebişimmmm.. Bizim kalplerimiz biiiiirrrrHep oyle olyor kz hayrdr insallah haha
Aynen denizimmmKalp kalbe karşı derler bebişimmmm.. Bizim kalplerimiz biiiiirrrr
ben erdimle hic oynamadim balim belki de oyuzden hic sevmiyorum kari :) korkuyorum kayip dusucem diyee :) az once dedim erdime oynayalim mi diye guldu oynayalim ama sana cok durmak yasak hasta oluyosun sonra dediAyyyyy ben karı çoooook severim demetim yaaaaDenizliye ilk geldiğim senee bi kar yağmıştıııı aşkitomla kar topu oynamıştııııkkk İsimlerimizi yazmıştı ortasına kalp yapıp koccamaaaan Ama o yıldan snra hiç yağmadı öyle Aydında zaten hiç hiç yağmıyo Yanında olup sıcacık sahleplerimizi alıp sninle kar izlemiyi isterdim şuanda kuşummmm
aa hadi ya ben hic hatirlamiyorum ablani balim :) aa ne guzel keske bizimde bi kardesimiz daha olsaydii :)3 kardeşiz bebeğim bizz.. Benden 2yaş büyük ablam var ondan bahsetmiştim hatta bi kere kuzummm.. Bide erkek kardeşim var bnden 8yaş küçük
pazar gunler burda heryer kapali balim yaa sevmiyorum burayi istee :) bide aksam 6 oldu mu kapaniyo magazalar :)Usutme kuzu yarn git al olmzmi:)
Özelden konuşurken yazmıştım bebeğim ablamla ilgili bişi.. Neyse boşver.. Düşmekte ayrı bi keyif oluyo yaaa bi yerimiz kırılmadıktan snra güüül güüüül karnıma ağrılar giriyo benimmmnben erdimle hic oynamadim balim belki de oyuzden hic sevmiyorum kari :) korkuyorum kayip dusucem diyee :) az once dedim erdime oynayalim mi diye guldu oynayalim ama sana cok durmak yasak hasta oluyosun sonra dedi
aa hadi ya ben hic hatirlamiyorum ablani balim :) aa ne guzel keske bizimde bi kardesimiz daha olsaydii :)
pazar gunler burda heryer kapali balim yaa sevmiyorum burayi istee :) bide aksam 6 oldu mu kapaniyo magazalar :)
Hadi ya ne kotuyms kz sen kaln giyn ck al o zaman :)ben erdimle hic oynamadim balim belki de oyuzden hic sevmiyorum kari :) korkuyorum kayip dusucem diyee :) az once dedim erdime oynayalim mi diye guldu oynayalim ama sana cok durmak yasak hasta oluyosun sonra dedi
aa hadi ya ben hic hatirlamiyorum ablani balim :) aa ne guzel keske bizimde bi kardesimiz daha olsaydii :)
pazar gunler burda heryer kapali balim yaa sevmiyorum burayi istee :) bide aksam 6 oldu mu kapaniyo magazalar :)
aa balim benim hafIzamda sorun var belli :) nisanli oldugunu da unutmustum yaaÖzelden konuşurken yazmıştım bebeğim ablamla ilgili bişi.. Neyse boşver.. Düşmekte ayrı bi keyif oluyo yaaa bi yerimiz kırılmadıktan snra güüül güüüül karnıma ağrılar giriyo benimmmn
tamam balim cikiyom birazdan :)Hadi ya ne kotuyms kz sen kaln giyn ck al o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?