2014 Yarenleri! :)

Aaa sende bendensin Bende okumayı düşünüyorum kürk mantolu madonnayı tekraaar.. İncecik bi kitap ama o kurduğu cümleler kesinlikle altını çizmeye değer cümleler

Aaa sende bendensin Bende okumayı düşünüyorum kürk mantolu madonnayı tekraaar.. İncecik bi kitap ama o kurduğu cümleler kesinlikle altını çizmeye değer cümleler

cümleleri tam kavrayamadığımı düşündüm çünkü kitabın gerçekten farklı bir dili var, bak heveslendim şimdi şu kitap bitsin de sırada o var

cümleleri tam kavrayamadığımı düşündüm çünkü kitabın gerçekten farklı bir dili var, bak heveslendim şimdi şu kitap bitsin de sırada o var
Okumak çooook güzel bişiii.. Sakin kafayla oku kürl mantolu madonnayı brğim.. Senin sevdicek sever mi okumayı kuzucum? Benimki pek sevmiyo yaa sinemaya gitsin belgesel izlesin bayılıyo ama kitap ı-ıııııh sıkıyomuş onu.. Hııııh koca dana

dün yeterince yorulmuştum ofiste kuzucuum bir de misafirlik çıktı ahahah eve gittim direkt yatak sen naptın bebişiim para biriktirmekten falan bahsetmişsin ama yakalayamadım konuyu
anladim balim dinlen dinlenn :) kiz ceyiz icin para biriktirmem lazim ama maasim geldigi gibi bitiyo ya babama yardim ediyorum bide araba kredim var cok degil az kaldi oda bitiyo, bide alisveris sevdam var oyuzden iste ay sonunu zor getiriryorum :)
Hos buldum demetin sende hos geldin balim evde dinlencm bugn heo sen napcaksn kuzun :)
hosbulduk fistigimmm :) ben aslinda erdinin kazagini almaya gitcektim ama kar yagmis gidebilirmiyim diye dusunuyorum :)

Eveeeeet kuşummmm anneciğime kavuşucaaaammmm aaa abiciğin mi var seniiiin ne güüzeeelll.. Siz kaç kardeşsiniz demetim?
evet balimmmm :) bitane abim var 28 yasinda aramizda 5 yas var cok cektirdi bana ama evlendikten sonra pamuk gibi oldu 2 senedir evli valla canim abim cok degisti :) aha da mesaji
senin kardesin yoktu sanki demi balim?

Eklentiler

• image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 81
Ayyyyy ben karı çoooook severim demetim yaaaa Denizliye ilk geldiğim senee bi kar yağmıştıııı aşkitomla kar topu oynamıştııııkkk İsimlerimizi yazmıştı ortasına kalp yapıp koccamaaaan Ama o yıldan snra hiç yağmadı öyle Aydında zaten hiç hiç yağmıyo Yanında olup sıcacık sahleplerimizi alıp sninle kar izlemiyi isterdim şuanda kuşummmm

evet balimmmm :) bitane abim var 28 yasinda aramizda 5 yas var cok cektirdi bana ama evlendikten sonra pamuk gibi oldu 2 senedir evli valla canim abim cok degisti :) aha da mesaji
senin kardesin yoktu sanki demi balim?
3 kardeşiz bebeğim bizz.. Benden 2yaş büyük ablam var ondan bahsetmiştim hatta bi kere kuzummm.. Bide erkek kardeşim var bnden 8yaş küçük

Usutme kuzu yarn git al olmzmi:)

ben erdimle hic oynamadim balim belki de oyuzden hic sevmiyorum kari :) korkuyorum kayip dusucem diyee :) az once dedim erdime oynayalim mi diye guldu oynayalim ama sana cok durmak yasak hasta oluyosun sonra dedi
3 kardeşiz bebeğim bizz.. Benden 2yaş büyük ablam var ondan bahsetmiştim hatta bi kere kuzummm.. Bide erkek kardeşim var bnden 8yaş küçük
aa hadi ya ben hic hatirlamiyorum ablani balim :) aa ne guzel keske bizimde bi kardesimiz daha olsaydii :)
Usutme kuzu yarn git al olmzmi:)
pazar gunler burda heryer kapali balim yaa sevmiyorum burayi istee :) bide aksam 6 oldu mu kapaniyo magazalar :)

Özelden konuşurken yazmıştım bebeğim ablamla ilgili bişi.. Neyse boşver.. Düşmekte ayrı bi keyif oluyo yaaa bi yerimiz kırılmadıktan snra güüül güüüül karnıma ağrılar giriyo benimmmn

Hadi ya ne kotuyms kz sen kaln giyn ck al o zaman :)

aa balim benim hafIzamda sorun var belli :) nisanli oldugunu da unutmustum yaa

Hadi ya ne kotuyms kz sen kaln giyn ck al o zaman :)
tamam balim cikiyom birazdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…