selam kızlaaar napıosunzzz ben dısarı ckmstm heryerde yuzde 50 var haberınız oldun alısverıs yaptm azckkk
Merhaba güzelliklerrr nasılsınız? Ben anneciğimle beraberimmmmm memleketimeee geldimmm ohhhh misssssKızlar ben geldimm
Olsun bebeğim yaaa kafamız doluuu, yoğun kızlarız biiiiizzzaa balim benim hafIzamda sorun var belli :) nisanli oldugunu da unutmustum yaa
tamam balim cikiyom birazdan :)
Damlaammmmmmmm ne güzel yaaaa teyzeciğinle güzel güzel vakit geçiiiiirrrrTeyzm geldi kzlar arada yazblyrm girp bana dnlenmk haram.d.d
Falimada bakti denizim hahaDamlaammmmmmmm ne güzel yaaaa teyzeciğinle güzel güzel vakit geçiiiiirrrr
Merba cnm ben harcadm baya ztn sanada hayrli olsn:))selam kızlaaar napıosunzzz ben dısarı ckmstm heryerde yuzde 50 var haberınız oldun alısverıs yaptm azckkk
KuzucummHeyyyyyoooo
Kuzucumm
Hos geldn kiiz :)Kızlar ben geldimm
Napm vala cnm tyzm bzdeydi gitti uzanmsm sndi tadni ckartyrm tatilin sen:)Napiyon canım :)
yok kiz sulu kardi eridi hemen oynamadik :) gittim canim cok begendim sunlarii ama bedenleri tutturamadim yaa p.tesi bidaha gidicem ikisinin de smallini alicam medium buyuk geldi gozume simdiOlsun bebeğim yaaa kafamız doluuu, yoğun kızlarız biiiiizzzNaptın kuşum abiciğinle kar topu oynadın mııı? Erdiciğine kazağını aldın mııııı?
Napm vala cnm tyzm bzdeydi gitti uzanmsm sndi tadni ckartyrm tatilin sen:)
Ohhh ne güzel ne güzelFalimada bakti denizim haha
hosgeldin tatlimm :)Heyyyyyoooo
İkiside güzelmiş balımmmmm aynı model sanırım ama renkleri farklı dimi? Güle güle sağlıklı günlerde giysin inşallah..yok kiz sulu kardi eridi hemen oynamadik :) gittim canim cok begendim sunlarii ama bedenleri tutturamadim yaa p.tesi bidaha gidicem ikisinin de smallini alicam medium buyuk geldi gozume simdi
sade kazaklardan gina geldi degisik tarzlar ariyorum
evet guzelim tam ayni model degil ama cok benziyolar kusum :) gosterdim birini cok begendi ama olmaz o bana geri ver geri ver kendi bisey al dedi :) omrumu yedi omrumu :)İkiside güzelmiş balımmmmm aynı model sanırım ama renkleri farklı dimi? Güle güle sağlıklı günlerde giysin inşallah..
Kaynadi kaynamami :)) ya evet coo sogk donyrm bendeOooo Kazan kaynadi mi pekiibende isten geldim iste uzandim senin gibiyim :) cokkkk soguk havalar beee
YihhhhhuuuuuuuuuHeyyyyyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?