2014 Yarenleri! :)

Olsun bebeğim yaaa kafamız doluuu, yoğun kızlarız biiiiizzz Naptın kuşum abiciğinle kar topu oynadın mııı? Erdiciğine kazağını aldın mııııı?
yok kiz sulu kardi eridi hemen oynamadik :) gittim canim cok begendim sunlarii ama bedenleri tutturamadim yaa p.tesi bidaha gidicem ikisinin de smallini alicam medium buyuk geldi gozume simdi
sade kazaklardan gina geldi degisik tarzlar ariyorum

Eklentiler

• image.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 71
  • image.webp
    26 KB · Görüntüleme: 70
yok kiz sulu kardi eridi hemen oynamadik :) gittim canim cok begendim sunlarii ama bedenleri tutturamadim yaa p.tesi bidaha gidicem ikisinin de smallini alicam medium buyuk geldi gozume simdi
sade kazaklardan gina geldi degisik tarzlar ariyorum
İkiside güzelmiş balımmmmm aynı model sanırım ama renkleri farklı dimi? Güle güle sağlıklı günlerde giysin inşallah..

İkiside güzelmiş balımmmmm aynı model sanırım ama renkleri farklı dimi? Güle güle sağlıklı günlerde giysin inşallah..
evet guzelim tam ayni model degil ama cok benziyolar kusum :) gosterdim birini cok begendi ama olmaz o bana geri ver geri ver kendi bisey al dedi :) omrumu yedi omrumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…