2014 Yarenleri! :)

Cn
yok kiz sulu kardi eridi hemen oynamadik :) gittim canim cok begendim sunlarii ama bedenleri tutturamadim yaa p.tesi bidaha gidicem ikisinin de smallini alicam medium buyuk geldi gozume simdi
sade kazaklardan gina geldi degisik tarzlar ariyorum
Kuzum guzeller ama ayni model renk farkli sanrm:) degsk alsydn digerni keske ama gizeller gule gule kullansn:)

Hosbuldum kuzum nasilsin :)

Aboriiii Kuzum senin askerin kasimda mi gitmisti askere?

ALLAH razi Olsun balim :) amin ALLAH herkesin nesesini arttirsin insallahhh:)
Nasılsın kuşum? Nasıl gidiyo iş güç? Çeyiz hazırlıkları? Askerin nasıl? Bide sen nereliydin kuzu yaa biliyorm önceden sormuştum bn bunu ama unuttum

Bebeeğim daha yeni müsait oldum kusuruma bakma Benim sevdicek de sevmiyorr okumayı, filmlerle arası çok iyidir beni de alıştırdı düzenli olarak film izlemeye ama ben onu kitap okumaya alıştıramadım Koca danalar benziyor birbirine

Benim de birikmiyor bebeğim, sevdicek askere gittiğinden beri birlikte geçiniyoruz, ailelerle ilgili sıkıntı olduğu için ikimiz idare ediyoruz, yine ne kenara 50 lira da olsa koyardım kenara ama bu ay sonunu zor getirdim Kusuruma bakma kuzucuum geç cevap verdim dışarıdaydım

Bu koca danalar hakketten benziyo birbirine kız Aynı cins ya ondan sanırsam ahahahaha büyükbaş ırkından bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…