Demezmi dalga gecyr benle.d.d teln calck askern arck smdi dedi caldida bak o ario dedi bilemedn abim ario dedm hahaOhhh ne güzel ne güzel3 vakte kadar sevdiğinle kavuşucan dedi mi kız Ne zmn geliyodu enişte dağıtıma?
Kuzum guzeller ama ayni model renk farkli sanrm:) degsk alsydn digerni keske ama gizeller gule gule kullansn:)yok kiz sulu kardi eridi hemen oynamadik :) gittim canim cok begendim sunlarii ama bedenleri tutturamadim yaa p.tesi bidaha gidicem ikisinin de smallini alicam medium buyuk geldi gozume simdi
sade kazaklardan gina geldi degisik tarzlar ariyorum
saol yavrucumm valla p.tesi degisicem baska model bulursam onu alirim birini veririm kusum :)Cn
Kuzum guzeller ama ayni model renk farkli sanrm:) degsk alsydn digerni keske ama gizeller gule gule kullansn:)
Aaaahhhh kuşum ahhhh bu sevdicekler yok muuuuevet guzelim tam ayni model degil ama cok benziyolar kusum :) gosterdim birini cok begendi ama olmaz o bana geri ver geri ver kendi bisey al dedi :) omrumu yedi omrumu :)
Iyi olur oyle tatlm bnde ne alim yilbasna hediye acba die dusunyorm:)saol yavrucumm valla p.tesi degisicem baska model bulursam onu alirim birini veririm kusum :)
Ahanda 3 vakte kadar geliyomuş gıızzzDemezmi dalga gecyr benle.d.d teln calck askern arck smdi dedi caldida bak o ario dedi bilemedn abim ario dedm haha3gun kaldi kuzum ksmetse sali gelio
hosgeldin tatlimm :)
AboriiiiKaynadi kaynamami :)) ya evet coo sogk donyrm bende
YihhhhhuuuuuuuuuRabbim neşeni arttırsın bebişimmmmmmm
Kırmızı don al bebeğimIyi olur oyle tatlm bnde ne alim yilbasna hediye acba die dusunyorm:)
Ahahahaha ALLAH seniiiKırmızı don al bebeğim
Nasılsın kuşum? Nasıl gidiyo iş güç? Çeyiz hazırlıkları? Askerin nasıl? Bide sen nereliydin kuzu yaa biliyorm önceden sormuştum bn bunu ama unuttumHosbuldum kuzum nasilsin :)
AboriiiiKuzum senin askerin kasimda mi gitmisti askere?
ALLAH razi Olsun balim :) amin ALLAH herkesin nesesini arttirsin insallahhh:)
Okumak çooook güzel bişiii.. Sakin kafayla oku kürl mantolu madonnayı brğim.. Senin sevdicek sever mi okumayı kuzucum? Benimki pek sevmiyo yaa sinemaya gitsin belgesel izlesin bayılıyo ama kitap ı-ıııııh sıkıyomuş onu.. Hııııh koca dana
Boscer alrm kz krmisi atlette alrm hahahaKırmızı don al bebeğim
Evet tatlm kasm 4 de gitti dagtma bu hafta gelio ksmetse:)Hosbuldum kuzum nasilsin :)
AboriiiiKuzum senin askerin kasimda mi gitmisti askere?
ALLAH razi Olsun balim :) amin ALLAH herkesin nesesini arttirsin insallahhh:)
Hahahaha inanmiyorm gercektenmi ooooAhanda 3 vakte kadar geliyomuş gıızzz
anladim balim dinlen dinlenn :) kiz ceyiz icin para biriktirmem lazim ama maasim geldigi gibi bitiyo ya babama yardim ediyorum bide araba kredim var cok degil az kaldi oda bitiyo, bide alisveris sevdam var oyuzden iste ay sonunu zor getiriryorum :)
hosbulduk fistigimmm :) ben aslinda erdinin kazagini almaya gitcektim ama kar yagmis gidebilirmiyim diye dusunuyorum :)
Bu koca danalar hakketten benziyo birbirine kızBebeeğim daha yeni müsait oldum kusuruma bakmaBenim sevdicek de sevmiyorr okumayı, filmlerle arası çok iyidir beni de alıştırdı düzenli olarak film izlemeye ama ben onu kitap okumaya alıştıramadım Koca danalar benziyor birbirine
Ay karstrdm kz hhahaha bnm krmz donm var kullanmdgm yeni onu gysm olrmu..d.d
Bu koca danalar hakketten benziyo birbirine kızAynı cins ya ondan sanırsam ahahahaha büyükbaş ırkından bunlar
Baaaaak ben ablan yaşındayım ablayla dalga geçilmez gıızzz pataklarım seni baaaaakkkHahahaha inanmiyorm gercektenmi oooo
Benimkide vermiş gibi bbeğimKilo vermiş mi senin dana, benim dana her foto atışında daha bi süzülüyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?