2014 Yarenleri! :)

Nasılsın kuşum? Nasıl gidiyo iş güç? Çeyiz hazırlıkları? Askerin nasıl? Bide sen nereliydin kuzu yaa biliyorm önceden sormuştum bn bunu ama unuttum

Iyiyim kuzim napiyim isinma cabalari icindeyim :) COOOK soguk yav sorularini sirayla cevaplicam ahaha Isler gucler Bildigin GIBI vardiyaya devam :) askerim IYI napsin bugun konustuk yarinda carsiya cikacak cok sevincliyim o yuzden :) ceyiz hazirliklari Suan duruyor cunkum annem kurdale&brezilya nakisina gidiyor o yapiyor ben sponsor oldum anama

Evet tatlm kasm 4 de gitti dagtma bu hafta gelio ksmetse:)

Gozun aydin kuzumm biliyorm biliyorm benm asker yollamis askerlerini evlerine:)

Sagol kuzum onlarnda gozuaydn o zaman:) gelsn diger acemi yarenler oh ve cok sukur atlattk

Aaaa brezilya kurdela nakışı nası oluyo kıııız? Oh oh allah iyilik versin bebeişim.. Evet kuşummm çooook soğuk yaa popoşum donuyo resmen dışarı çıkıncaaaaaManisalı mıydı kuşum sen o sorumu yanıtsız bıraktınnnn..

Iyi olur oyle tatlm bnde ne alim yilbasna hediye acba die dusunyorm:)
kuzum o tesbih senin fikrinmiydi bilmiyorum ama ona bayildim 5. yildonumumuz de alcam insallah :) sende oyle bisey dusunebilirsin yada zippo cakmak falan

Hosbuldum kuzum nasilsin :)

Aboriiii Kuzum senin askerin kasimda mi gitmisti askere?

ALLAH razi Olsun balim :) amin ALLAH herkesin nesesini arttirsin insallahhh:)
iyiyimm kusuum saol sen nasilsin?

ne guzel yavrum askerin o konularda terslik yapmiyor beraber harciyosunuz herseyiniz bir ne guzel :) bizde oyle bise yok erdi beyimiz asla paranin lafini ettirmiyo ac kalsin yine istemez o derece :)
bende bundan sonra anneme verixem her ay bari o benim icin biriktirsin kuzum :)

Sagol kuzum onlarnda gozuaydn o zaman:) gelsn diger acemi yarenler oh ve cok sukur atlattk

Amin kuzum artikin acemiler geldi mi Bizim safak bitecek azalicak coook sevincliyim o yUzden kuzum ALLAH butun askerlerin safaklarini 1 etsin ahahaha

Tesbih benm fikrm degl kuzum ama o olablr bak:) cakmak alrsam anca beni yakar hahaha sgra kullanmio kuzum :)

BENDE Iyiyim cok Sukur canim:) islerr Nasil :) askerin nasil :)

Versinler inanki çok söyledim ver ver diye spora da gitmiyor, evlenince birlikte gidermişiz ama kısmetse düğün üzeri ikimizi de spor salonları paklıcak herhalde
Düğün nezamana kuşum? Yaaa ben aslında spor yapsın istemiyoruuuummm kasları iyice güçlendiricek snra kızın teki bakıcak benim tepemin tasını attırıcaaak Kız bazen gezerken falan bakıyo kızlar ne kadar arsızlar terbiyesizler bu ne yaaa saçlarını başlarını yolucam o olucak

Hangi tesbih fikri cicim ben tesbih yaptırmıştım onu mu diyorsun Biz de böyle bir düzen oturttuk bebeğiim napalım hayat işte, evet kuzucum annene verirsen o biriktirir senin yerine, kıyafet ve takı alısverisini azaltırsan para kalıyor ben denedim

Ayy sorma berber yuruyorz bi kz bakti tamam mi gozumle yedm ama onu hemen kafasni cevrdi sirfinti agzni burnunu kracaktm bn onun baksydi dha .d.d bnmkde nolck askm yaa bakmayla bi gecrdm suratna yavasca ama ha.d.d snra yurudk baya bi erke bana bakti hayrdr dedi cocuga sussana ya dedm durdk yere kavga ckarcn cock sanki gotne tekme atmslr gbi hizli yurudu haaha snra bnmki deli oldu ben dedm baksn askm yani nolck bakmaktan sende sus deli etme bni dedi elmi brakti bak nasl olyorms bana oyle diodun ddm snra gulmsedi essek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…