Düğün nezamana kuşum? Yaaa ben aslında spor yapsın istemiyoruuuummm kasları iyice güçlendiricek snra kızın teki bakıcak benim tepemin tasını attırıcaaakKız bazen gezerken falan bakıyo kızlar ne kadar arsızlar terbiyesizler bu ne yaaa saçlarını başlarını yolucam o olucak
Ayy sagol kuzucum ALLAH razi olsun hepinizden tez vakitte hepmnzn kavusmasi dilegyle INSALLAH snra kavusak gene son olsun tezkerelerni almk nasp.olsn dibmzden ayrilamasnlar snra daAllahııııımmm çok mutluyuuuuummm senin adınaaaaa bebeğimmmm kavuşucan ne güzeeeeelKoskocaaaa 1 haftaaaaaaaa beraber olucanızzzz
Selam tatlm gecms.olsn neyn varselam kızlar :)
çokkk hastayımmm
Hahahaha ay o deglde gelck bnm kalp ritmimn dengesi bozlck heycandan
çok sağol bitanem üşüttüm sanırım dayak yemiş gibiyimSelam tatlm gecms.olsn neyn var
selam kızlar :)
çokkk hastayımmm
Yaaa yanında biz olmasak yine tamam dicem laaan bu ne terbiyesizliktir ahlaksızlıktır yaaa çok afedersin ama kaşarın ötesinde bunlar kuzucum.. O bakan kızların saçlarını yolucan gözlerini oyucan bi daha bakamasınlarAyy sorma berber yuruyorz bi kz bakti tamam mi gozumle yedm ama onu hemen kafasni cevrdi sirfinti agzni burnunu kracaktm bn onun baksydi dha .d.d bnmkde nolck askm yaa bakmayla bi gecrdm suratna yavasca ama ha.d.d snra yurudk baya bi erke bana bakti hayrdr dedi cocuga sussana ya dedm durdk yere kavga ckarcn cock sanki gotne tekme atmslr gbi hizli yurudu haaha snra bnmki deli oldu ben dedm baksn askm yani nolck bakmaktan sende sus deli etme bni dedi elmi brakti bak nasl olyorms bana oyle diodun ddm snra gulmsedi essek
çok şükür önemli bişey ama başımı kaldıramıyorumGeçmiş olsun bebeğim, grip mi oldun çok önemli birşey yoktur inşallah
Aaaa brezilya kurdela nakışı nası oluyo kıııız? Oh oh allah iyilik versin bebeişim.. Evet kuşummm çooook soğuk yaa popoşum donuyo resmen dışarı çıkıncaaaaaManisalı mıydı kuşum sen o sorumu yanıtsız bıraktınnnn..
Sevndm adina kuzum ALLAHn iznyle sag salim gelrler INSALLAH hepsi askern gelnce ksmetse burya gel gene ama olurmu:))
ALlah razi olsun guzelim ya cok mersi.d darisi sizn tezkerede kavusmanza olsn hayrlsyla INSALLAH :)Hopla zıplaaaa oh ohhCanım benim ya valla çok seviniyorum kızzz kavuşun tabi ya
Geçmiş olsun tatlıışııım rabbim acil şifalar versinnnnselam kızlar :)
çokkk hastayımmm
Hahahaa ne alanyasi kz adanaDur resim bulursam yaptiklarindan annemin atarim SIMDI kuzumseccadeyi yapacak havluyu yapti :) bohca yi yapacak cok isi var fark ettim Kuzu cevap vermedigin kuzum bende melezlik var az bisi Annem gocmen :) Babam Ordulu :) bende orduluyum esasen
Alanyaydi demi kuzum :) cok merak ediyorm kismet olursa gelirim insallahhh :)
Ay ne kadr guzrl kuzum gule gule kullanmak nasp olsun hayrlsyla INSALLAH:)Dur resim bulursam yaptiklarindan annemin atarim SIMDI kuzumseccadeyi yapacak havluyu yapti :) bohca yi yapacak cok isi var fark ettim Kuzu cevap vermedigin kuzum bende melezlik var az bisi Annem gocmen :) Babam Ordulu :) bende orduluyum esasen
Gecende banada oyle olmstu valla kuzum sicak seyler ic hep havada buz gbi hem dkkat etçok sağol bitanem üşüttüm sanırım dayak yemiş gibiyim
çok şükür önemli bişey ama başımı kaldıramıyorum
Ayyyyyy bayıldımmm ben bunlara çooook güzeeeeller anneciğinin elleri dert görmesin kuşummmmDur resim bulursam yaptiklarindan annemin atarim SIMDI kuzumseccadeyi yapacak havluyu yapti :) bohca yi yapacak cok isi var fark ettim Kuzu cevap vermedigin kuzum bende melezlik var az bisi Annem gocmen :) Babam Ordulu :) bende orduluyum esasen
ALlah razi olsun guzelim ya cok mersi.d darisi sizn tezkerede kavusmanza olsn hayrlsyla INSALLAH :)
INSALLAH balım INSALLAH :)İnşallah kuzucuuum çok sağol hepimiz inşallah
amin kuzum çok sağol :))Geçmiş olsun tatlıışııım rabbim acil şifalar versinnnn
sabahtan beridir içim dılıma çıktı sıcak şeyler içmektenGecende banada oyle olmstu valla kuzum sicak seyler ic hep havada buz gbi hem dkkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?