2014 Yarenleri! :)

Ben yapsın istiyorum kuzucuum ya sağlıklı yaşam, yağ torbam benim şeker başlangıcı çıktı çok korkuyorum sağlık için gerekli hem spor yapmasak da mutlaka yürüyüsler yaparız totoşşlar kalksın yerinden Bi istesin de beni kuzucuum düğüne Allah kerim

Allahııııımmm çok mutluyuuuuummm senin adınaaaaa bebeğimmmm kavuşucan ne güzeeeeelKoskocaaaa 1 haftaaaaaaaa beraber olucanızzzz
Ayy sagol kuzucum ALLAH razi olsun hepinizden tez vakitte hepmnzn kavusmasi dilegyle INSALLAH snra kavusak gene son olsun tezkerelerni almk nasp.olsn dibmzden ayrilamasnlar snra da

Yaaa yanında biz olmasak yine tamam dicem laaan bu ne terbiyesizliktir ahlaksızlıktır yaaa çok afedersin ama kaşarın ötesinde bunlar kuzucum.. O bakan kızların saçlarını yolucan gözlerini oyucan bi daha bakamasınlar Yaşasın kötülükkkkk

Dur resim bulursam yaptiklarindan annemin atarim SIMDI kuzum seccadeyi yapacak havluyu yapti :) bohca yi yapacak cok isi var fark ettim Kuzu cevap vermedigin kuzum bende melezlik var az bisi Annem gocmen :) Babam Ordulu :) bende orduluyum esasen

Sevndm adina kuzum ALLAHn iznyle sag salim gelrler INSALLAH hepsi askern gelnce ksmetse burya gel gene ama olurmu:))

Alanyaydi demi kuzum :) cok merak ediyorm kismet olursa gelirim insallahhh :)

Eklentiler

• image.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 56
  • image.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 57
Hahahaa ne alanyasi kz adana

Ay ne kadr guzrl kuzum gule gule kullanmak nasp olsun hayrlsyla INSALLAH:)

Ayyyyyy bayıldımmm ben bunlara çooook güzeeeeller anneciğinin elleri dert görmesin kuşummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…