2014 Yarenleri! :)

Daha iyi kz:) bde sicak su torbasi varsa kaynat su doldur icini ayaklarna kat. Snracgma scak su doldur bardga limon sık azcik bal ic bi guzel:)
hala çalışıyorum eve bi atsam kendimi dediklerinin hepsini yapıcam bide sıcak bi duş getirir herhal beni kendime

selam kızlar burası baya renkli ya diğer topiğe yazıyorum kimsecikler yok ooooooooooooooooooooooof bunalıma girdim delirmek üzereyim kızlaaaar içim bir sıkılıyor ki anlatamam yüreğim patlayacak sanki ben bu adamı çok özledim telefonunu aldı komutanlar arayamıyor meraktan deli olacam bağırmak çığlık atmak istiyorum

Pofudugum cok ozledm seni kz nirelerdesn sen bakem hos geldn balim:)
hoşbulduk fıstığım ya sabahtan öğlene kadar toplantım vardı ordan çıktık annemin arkadaşına gittik oturmaya ordan çıktım hastaneye gittim geldim biraz kitap okudum ve size geldiiiimmm
selam canım hoşgeldin, aa ne zaman aldı ne zamandır arayamıyor kuzum?

Kz tam yere gelmssn dogru yere ne gidiyon baska yere aa arar karttn tatlm skma cabini bnm askerde calnms teli armdi dha arar musait buldkca canini skma

dün sadece 2 dk birinin telinden aradı iyiyim merak etme dedi bugün hala aramadı of

Cocuklar yormuyor dmi seni kuzum yaramazlar hayrdr hastneye nye gttn tatlm kotu bse yoktr ins

Kz tam yere gelmssn dogru yere ne gidiyon baska yere aa arar karttn tatlm skma cabini bnm askerde calnms teli armdi dha arar musait buldkca canini skma
kart da alamıyor canım ya satılmıyormuş orda galiba dün birinin telefonundan 2 dk iyiyim merak etme dedi ben daha birşey diyemeden komutan gelir kapatıyorum dedi kapattı of özlemim de birikti iyice artık deli olcam

kart da alamıyor canım ya satılmıyormuş orda galiba dün birinin telefonundan 2 dk iyiyim merak etme dedi ben daha birşey diyemeden komutan gelir kapatıyorum dedi kapattı of özlemim de birikti iyice artık deli olcam
Kz dun arms ne beklyn arar merk etme ben 1hafta kinsmadgmi bilrm ha:) musait buldkca aryr ztn cnm agznla dion kartta yok arkdsndn da heo istiyemez halyle arar bi seklde ama skma canini

dün sadece 2 dk birinin telinden aradı iyiyim merak etme dedi bugün hala aramadı of
iyi canım çok şükür iyi haberini almışsın yine de ilk fırsatta da arar inşallah rahat rahat konuşursunuzz..
Cocuklar yormuyor dmi seni kuzum yaramazlar hayrdr hastneye nye gttn tatlm kotu bse yoktr ins
ah yormazlar mıı malesef yoruluyorum yaa canım Salı gününden beri bir baş ağrısı ama ne ağrı öyle böyle değil zonkluyordu beynim resmen bunun yanı sıra mide bulantısı hırıltılı öksürük burun akıntısı geniz akıntısı ne ararsan.. o yüzden gittim hayatım
HOŞGELDİNNNN :)
hoşbulduk canım nasılsıın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…