Merba cnm ben harcadm baya ztn sanada hayrli olsn:))
Daha iyi kz:) bde sicak su torbasi varsa kaynat su doldur icini ayaklarna kat. Snracgma scak su doldur bardga limon sık azcik bal ic bi guzel:)sabahtan beridir içim dılıma çıktı sıcak şeyler içmekten
saol canm :)
hala çalışıyorumDaha iyi kz:) bde sicak su torbasi varsa kaynat su doldur icini ayaklarna kat. Snracgma scak su doldur bardga limon sık azcik bal ic bi guzel:)
Pofudugum cok ozledm seni kz nirelerdesn sen bakemiyi akşamlarr!kızlarr merhabalar ben geldiiimm
bn elbse aldmda bu sogkta nerye elbse alyn sen dmi ama napm elbse hastsym
Oy kiyamam vende anltyrm byle deli gbi blmiodm calstgni dhahala çalışıyorumeve bi atsam kendimi dediklerinin hepsini yapıcam bide sıcak bi duş getirir herhal beni kendime
:) hayrli olsun tatlm iyi gunlerde kullanmak nasp etsn:) bn alyrm mutfk esysda kuzum brazda kendme alim dedme giyilir tatlm altına opak çorapla.. vala ben elbıse degıl olumune mutfak esyası aldım ama cok cıcıleeeer :))
:) eve gidince artıkın sen nasılsın askerin gelmiş sanırım :) senin yerine biz seviniyoruz vallaOy kiyamam vende anltyrm byle deli gbi blmiodm calstgni dhauygula kuzum dus t iyi gelr dedn gbi tatlm
hoşbulduk fıstığım ya sabahtan öğlene kadar toplantım vardı ordan çıktık annemin arkadaşına gittik oturmaya ordan çıktım hastaneye gittim geldim biraz kitap okudum ve size geldiiiimmmPofudugum cok ozledm seni kz nirelerdesn sen bakemhos geldn balim:)
selam canım hoşgeldin, aa ne zaman aldı ne zamandır arayamıyor kuzum?selam kızlar burası baya renkli ya diğer topiğe yazıyorum kimsecikler yok ooooooooooooooooooooooof bunalıma girdim delirmek üzereyim kızlaaaar içim bir sıkılıyor ki anlatamam yüreğim patlayacak sanki ben bu adamı çok özledim telefonunu aldı komutanlar arayamıyor meraktan deli olacam bağırmak çığlık atmak istiyorum
Kz tam yere gelmssn dogru yere ne gidiyon baska yere aaselam kızlar burası baya renkli ya diğer topiğe yazıyorum kimsecikler yok ooooooooooooooooooooooof bunalıma girdim delirmek üzereyim kızlaaaar içim bir sıkılıyor ki anlatamam yüreğim patlayacak sanki ben bu adamı çok özledim telefonunu aldı komutanlar arayamıyor meraktan deli olacam bağırmak çığlık atmak istiyorum
dün sadece 2 dk birinin telinden aradı iyiyim merak etme dedi bugün hala aramadı ofhoşbulduk fıstığım ya sabahtan öğlene kadar toplantım vardı ordan çıktık annemin arkadaşına gittik oturmaya ordan çıktım hastaneye gittim geldim biraz kitap okudum ve size geldiiiimmm
selam canım hoşgeldin, aa ne zaman aldı ne zamandır arayamıyor kuzum?
Cocuklar yormuyor dmi seni kuzum yaramazlarhoşbulduk fıstığım ya sabahtan öğlene kadar toplantım vardı ordan çıktık annemin arkadaşına gittik oturmaya ordan çıktım hastaneye gittim geldim biraz kitap okudum ve size geldiiiimmm
selam canım hoşgeldin, aa ne zaman aldı ne zamandır arayamıyor kuzum?
HOŞGELDİNNNN :)iyi akşamlarr!kızlarr merhabalar ben geldiiimm
kart da alamıyor canım ya satılmıyormuş orda galiba dün birinin telefonundan 2 dk iyiyim merak etme dedi ben daha birşey diyemeden komutan gelir kapatıyorum dedi kapattı of özlemim de birikti iyice artık deli olcamKz tam yere gelmssn dogru yere ne gidiyon baska yere aaarar karttn tatlm skma cabini bnm askerde calnms teli armdi dha arar musait buldkca canini skma
Sagol balim darisi basinza olsn tezkerelrni alp kavsmak olsn INSALLAH dha gelmedi ama 3gun var sali gelio ksmetse:):) eve gidince artıkın sen nasılsın askerin gelmiş sanırım :) senin yerine biz seviniyoruz valla
Kz dun arms ne beklyn arar merk etme ben 1hafta kinsmadgmi bilrm ha:) musait buldkca aryr ztn cnm agznla dion kartta yok arkdsndn da heo istiyemez halyle arar bi seklde ama skma caninikart da alamıyor canım ya satılmıyormuş orda galiba dün birinin telefonundan 2 dk iyiyim merak etme dedi ben daha birşey diyemeden komutan gelir kapatıyorum dedi kapattı of özlemim de birikti iyice artık deli olcam
iyi canım çok şükür iyi haberini almışsın yine de ilk fırsatta da arar inşallah rahat rahat konuşursunuzz..dün sadece 2 dk birinin telinden aradı iyiyim merak etme dedi bugün hala aramadı of
ah yormazlar mıı malesef yoruluyorum yaaCocuklar yormuyor dmi seni kuzum yaramazlarhayrdr hastneye nye gttn tatlm kotu bse yoktr ins
hoşbulduk canım nasılsıın?HOŞGELDİNNNN :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?