2014 Yarenleri! :)

Kiyamam kuzum ya dikkat et kendne bak havalarda sogudu tam dkkat et kendne kaln giyin dsari ckarken

hoşbulduk canıım nasılsınn?

öyle yapıyorum ama olan oldu artık sinüzit olmuşum kuzum ya ilaç verdi 3 tane bir de iğne yedim işte

sen de mi kuzumm? senin neyin var?
Kz ykandktn snra kafni kurulamynmu sen pek bde elni suda tutma pek kisin tam bela bu snuzit

Kz ykandktn snra kafni kurulamynmu sen pek bde elni suda tutma pek kisin tam bela bu snuzit
bazen kurulamıyorum vallahi yalan yok evet bela ya resmen benim ilk defa ortaya çıkıyor ağrısı var ya lanet bir şey beynim zonkluyor resmen uyuyunca geçiyor sadece tabi uyuyabilirsen

bazen kurulamıyorum vallahi yalan yok evet bela ya resmen benim ilk defa ortaya çıkıyor ağrısı var ya lanet bir şey beynim zonkluyor resmen uyuyunca geçiyor sadece tabi uyuyabilirsen
Dikkat et kendine cok fesa bsey kurula tam kafani yikandktn snra a agri insanin basni kemiryr banada olyir bak ne kadr dkkat ettgm halde dusun.d.d

Kizlar allah icin bu gndercgm sarkyi dnleyn dugun giris sarksi olmazmi ben cok begendm cok sevyrm annem gzl degl dio.d.d dugune daha cok varda oyle.dnledm icmden geldi die fkrnzi alim dedm :) Shania Twain - Forever And For Always (Red Versio…:

Kz dun arms ne beklyn arar merk etme ben 1hafta kinsmadgmi bilrm ha:) musait buldkca aryr ztn cnm agznla dion kartta yok arkdsndn da heo istiyemez halyle arar bi seklde ama skma canini
ayyy aradı şimdi canımın içi birinden kart bulmuş çağrı attı aradım konuştuk benim rahatım iyi beni merak etme niye üzüyorsun kendini dedi izine gelecem şubatta dayanamıyorum çok özledim dedi ohhh rahatladım şimdi biraz biraz...ya kızlar bunalıyorum bazen çocuklar zaten yoruyor akşama kadar notlarım çok kötü söyleyemedim adama bi de konuşamayınca hırslandım eeeee alıştık acemide günde 2 kez konuşmaya ondan bunlar

olabilir canım ama daha romantik seçeneklere de bakabilirsin bence

çocuklar derken kendi çocukların mı öğretmen misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…