öğretmenim hayatım ah keşke kendi evlatcağızlarım da olsaaaçocuklar derken kendi çocukların mı öğretmen misin?
yedim kız boğaz yani ben yatak döşek hasta olsam da yine yerim hiç iştahsız olduğumu bilmemTamam kuzum. Dkkat ederm:) migde bulantsda bsey yemdysn belki dgru dzgn o olblr yada blemiyrm.d
sabahtan öğlene kadar toplantılar vardı ordan ben de gezdim geldim bir de hastaneye gittim sinüzit olmuşumiyilik tatlm gezdm bugun yoruldum kendımı eve attm dnlenyrm senı sormalııı
anladım canım olabilir yani güzel şarkı ama bak seçeneklere yine bu arada düğün yaza mı?Kz dans sarksi degl davlla salona gelnyo ya iceri kapiya kadr snrada turkce slow muzk ayri.d
İnşallah o da olur canım :) Akşam eve yorgunluktan baygın düşüyorsundur benim 2 çocuğum var akşam gözümü açamıyorum artıköğretmenim hayatım ah keşke kendi evlatcağızlarım da olsaaa
yedim kız boğaz yani ben yatak döşek hasta olsam da yine yerim hiç iştahsız olduğumu bilmem
sabahtan öğlene kadar toplantılar vardı ordan ben de gezdim geldim bir de hastaneye gittim sinüzit olmuşum
öğretmenim hayatım ah keşke kendi evlatcağızlarım da olsaaa
yedim kız boğaz yani ben yatak döşek hasta olsam da yine yerim hiç iştahsız olduğumu bilmem
sabahtan öğlene kadar toplantılar vardı ordan ben de gezdim geldim bir de hastaneye gittim sinüzit olmuşum
Sagol cnm dha konusulmadi bu yaz olmaz ama hayrlisi artk ne zaman olursa:)anladım canım olabilir yani güzel şarkı ama bak seçeneklere yine bu arada düğün yaza mı?
MASSALLAH KZ KASI totonu.d.döğretmenim hayatım ah keşke kendi evlatcağızlarım da olsaaa
olsun canım bi kavuşun da hayırlısıyla bir tarih belirlersinizSagol cnm dha konusulmadi bu yaz olmaz ama hayrlisi artk ne zaman olursa:)
INSALLAH cnm benim darisi hepmze olsun:)olsun canım bi kavuşun da hayırlısıyla bir tarih belirlersiniz
İnşallah canım of of kocişim olsaydı şimdi film izlerdikINSALLAH cnm benim darisi hepmze olsun:)
Aynen onla maç izlerdm bnde ah ah :)İnşallah canım of of kocişim olsaydı şimdi film izlerdik
Mutfak eşyası mıııııııe giyilir tatlm altına opak çorapla.. vala ben elbıse degıl olumune mutfak esyası aldım ama cok cıcıleeeer :))
Kuşuuuuum sağlığı yerinde olsunn yeterkiiiiii.. İnşallah en kısa sürede yeniden duyarsın sevdiğinin sesiniiiiselam kızlar burası baya renkli ya diğer topiğe yazıyorum kimsecikler yok ooooooooooooooooooooooof bunalıma girdim delirmek üzereyim kızlaaaar içim bir sıkılıyor ki anlatamam yüreğim patlayacak sanki ben bu adamı çok özledim telefonunu aldı komutanlar arayamıyor meraktan deli olacam bağırmak çığlık atmak istiyorum
benimki maç izleyince deli oluyorum kız ben sevmiyorum hiçAynen onla maç izlerdm bnde ah ah :)
aradı canım sonunda konuştuk kuşlar gibi hafifledim vallahiiMutfak eşyası mıııııııNerden? Ne aldın? Ne kadara aldın bebeğim? Bende full mutfk eşyası ve ev tekstiline adadım kendimiiii
Kuşuuuuum sağlığı yerinde olsunn yeterkiiiiii.. İnşallah en kısa sürede yeniden duyarsın sevdiğinin sesiniiii
inşallah canım benim, ay çocuğun mu var? yaşları kaçç? cinsiyetlerii?İnşallah o da olur canım :) Akşam eve yorgunluktan baygın düşüyorsundur benim 2 çocuğum var akşam gözümü açamıyorum artıkAllah sabır versin canım zor bir görev
bizim zümre vardı bir de veli toplantısına yönelik toplantı vardı 10 Ocakta veli toplantımız, sağol canım e gelmeyeceklerini biliyorsan boşuna gitmemen iyi olmuşVeli toplantısımı cnm ? bızımde vardı bn gtmedm :)) kactm toplantıdan velılerm gelmıcektı cunku gecmıs olsun canm
ya bırak nazar değsin de kesilsin iştahımMASSALLAH KZ KASI totonu.d.d
Ben sevrm kz izlemeyi abmglle izlerdm hep alsgm:) fener maci olsn hele akan sular duryor bendebenimki maç izleyince deli oluyorum kız ben sevmiyorum hiçama benimki tapar gibi izliyor beni unutuyor
biri 3 yaşında erkek biri 11 aylık kız çok tatlılar ama bir o kadar da yaramazlar canımı çıkarıyorlar akşama kadarinşallah canım benim, ay çocuğun mu var? yaşları kaçç? cinsiyetlerii?
bizim zümre vardı bir de veli toplantısına yönelik toplantı vardı 10 Ocakta veli toplantımız, sağol canım e gelmeyeceklerini biliyorsan boşuna gitmemen iyi olmuş
ya bırak nazar değsin de kesilsin iştahım
Yok kz deli az yr sende bnm gbi löp löp goturme yemekleriinşallah canım benim, ay çocuğun mu var? yaşları kaçç? cinsiyetlerii?
bizim zümre vardı bir de veli toplantısına yönelik toplantı vardı 10 Ocakta veli toplantımız, sağol canım e gelmeyeceklerini biliyorsan boşuna gitmemen iyi olmuş
Kz sen evlimisinbiri 3 yaşında erkek biri 11 aylık kız çok tatlılar ama bir o kadar da yaramazlar canımı çıkarıyorlar akşama kadar
benimki cimbomlu bi görsen Allahım odamızın her yerinde gs a dair birşeyler var bi kere alışverişe gittik baktım benimki gs lı uyku setinin çift kişiliğini soruyor Allahım dedim nerelere gideeeeeeeeeeeeemBen sevrm kz izlemeyi abmglle izlerdm hep alsgm:) fener maci olsn hele akan sular duryor bende
Oh oh ohhhh gözünaydın fostığımmmmmmaradı canım sonunda konuştuk kuşlar gibi hafifledim vallahii
Pofuduğummmmminşallah canım benim, ay çocuğun mu var? yaşları kaçç? cinsiyetlerii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?