2014 Yarenleri! :)

çocuklar derken kendi çocukların mı öğretmen misin?
öğretmenim hayatım ah keşke kendi evlatcağızlarım da olsaaa
Tamam kuzum. Dkkat ederm:) migde bulantsda bsey yemdysn belki dgru dzgn o olblr yada blemiyrm.d
yedim kız boğaz yani ben yatak döşek hasta olsam da yine yerim hiç iştahsız olduğumu bilmem
iyilik tatlm gezdm bugun yoruldum kendımı eve attm dnlenyrm senı sormalııı
sabahtan öğlene kadar toplantılar vardı ordan ben de gezdim geldim bir de hastaneye gittim sinüzit olmuşum

İnşallah o da olur canım :) Akşam eve yorgunluktan baygın düşüyorsundur benim 2 çocuğum var akşam gözümü açamıyorum artıkAllah sabır versin canım zor bir görev

Veli toplantısımı cnm ? bızımde vardı bn gtmedm :)) kactm toplantıdan velılerm gelmıcektı cunku gecmıs olsun canm

MASSALLAH KZ KASI totonu.d.d

e giyilir tatlm altına opak çorapla.. vala ben elbıse degıl olumune mutfak esyası aldım ama cok cıcıleeeer :))
Mutfak eşyası mııııııı Nerden? Ne aldın? Ne kadara aldın bebeğim? Bende full mutfk eşyası ve ev tekstiline adadım kendimiiii
Kuşuuuuum sağlığı yerinde olsunn yeterkiiiiii.. İnşallah en kısa sürede yeniden duyarsın sevdiğinin sesiniiii

aradı canım sonunda konuştuk kuşlar gibi hafifledim vallahii

İnşallah o da olur canım :) Akşam eve yorgunluktan baygın düşüyorsundur benim 2 çocuğum var akşam gözümü açamıyorum artıkAllah sabır versin canım zor bir görev
inşallah canım benim, ay çocuğun mu var? yaşları kaçç? cinsiyetlerii?
Veli toplantısımı cnm ? bızımde vardı bn gtmedm :)) kactm toplantıdan velılerm gelmıcektı cunku gecmıs olsun canm
bizim zümre vardı bir de veli toplantısına yönelik toplantı vardı 10 Ocakta veli toplantımız, sağol canım e gelmeyeceklerini biliyorsan boşuna gitmemen iyi olmuş
MASSALLAH KZ KASI totonu.d.d
ya bırak nazar değsin de kesilsin iştahım

biri 3 yaşında erkek biri 11 aylık kız çok tatlılar ama bir o kadar da yaramazlar canımı çıkarıyorlar akşama kadar

Yok kz deli az yr sende bnm gbi löp löp goturme yemekleri

Ben sevrm kz izlemeyi abmglle izlerdm hep alsgm:) fener maci olsn hele akan sular duryor bende
benimki cimbomlu bi görsen Allahım odamızın her yerinde gs a dair birşeyler var bi kere alışverişe gittik baktım benimki gs lı uyku setinin çift kişiliğini soruyor Allahım dedim nerelere gideeeeeeeeeeeeem

aradı canım sonunda konuştuk kuşlar gibi hafifledim vallahii
Oh oh ohhhh gözünaydın fostığımmmmmm Geçicek bugünlerde allahın izniyleee gönlünü ferah tutt.. Koçişkonla kaldığınız yerden film izlemeye devam ediceksiniz nisan ayında
Pofuduğummmmm nasılsın kuzummmm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…