evliyim 22 yaşındayım 2 çocuk annesiyim bebeğimmmKz sen evlimisin
ayyy İnşallah canımmm ya onsuz her dk bana yıllaaar gibi geliyor yastığı bomboş gördükçe hüzün basıyor içimi inan yatakta uyurken boğuluyorumOh oh ohhhh gözünaydın fostığımmmmmmGeçicek bugünlerde allahın izniyleee gönlünü ferah tutt.. Koçişkonla kaldığınız yerden film izlemeye devam ediceksiniz nisan ayında
Pofuduğummmmmnasılsın kuzummmm?
Hahaha ne gzl kz iste.d bnm sevdckte sayemde fener fanatgi oldu cok sukurbenimki cimbomlu bi görsen Allahım odamızın her yerinde gs a dair birşeyler var bi kere alışverişe gittik baktım benimki gs lı uyku setinin çift kişiliğini soruyor Allahım dedim nerelere gideeeeeeeeeeeeem
Fenerlimin gız sen?Ben sevrm kz izlemeyi abmglle izlerdm hep alsgm:) fener maci olsn hele akan sular duryor bende
iyi bari sen seviyorsun ben sıkılıyorum çok maçtanHahaha ne gzl kz iste.d bnm sevdckte sayemde fener fanatgi oldu cok sukur
Benden buyuksun:) MASSALLAH Tatlm ALLAH anali babali buyutsunevliyim 22 yaşındayım 2 çocuk annesiyim bebeğimmm
Ben sklmam tatlm cok sukuriyi bari sen seviyorsun ben sıkılıyorum çok maçtan
Hos geldin balim:)Kizlarr ben geldim iyi aksamlaar
Evet denizim fenerliyim senFenerlimin gız sen?
Senin için hepimizden zor be kuzuuuu çok haklısııınayyy İnşallah canımmm ya onsuz her dk bana yıllaaar gibi geliyor yastığı bomboş gördükçe hüzün basıyor içimi inan yatakta uyurken boğuluyorum
Yeeesss bende fenerliyim damlammmmEvet denizim fenerliyim sen
evet canım öyle zor ki gerçekten sizin için de zor tabi ama çocuklar da olunca iş daha karmaşık oluyorSenin için hepimizden zor be kuzuuuu çok haklısııınAma bak pırlanta gibi evlatların vaaar Ve allahın izniyle 4aydan az bir süre snra yanında olucakkk.. Baharaaa ikinci baharınızı yaşarsınııızz ailecekkk ohhh missss
evet canım öyle zor ki gerçekten sizin için de zor tabi ama çocuklar da olunca iş daha karmaşık oluyorSenin için hepimizden zor be kuzuuuu çok haklısııınAma bak pırlanta gibi evlatların vaaar Ve allahın izniyle 4aydan az bir süre snra yanında olucakkk.. Baharaaa ikinci baharınızı yaşarsınııızz ailecekkk ohhh missss
Sevindim balım fenerbahce sen cok yasa canim feda olsun sana hicbseye degslmez seni sevdim bu dunyada laylaylaylayYeeesss bende fenerliyim damlammmmÇak dostummmmm..
Benden 2 yaş küçük ve 2 çocuk annesiiiiiBenden buyuksun:) MASSALLAH Tatlm ALLAH anali babali buyutsun
Hoşgeldiiiin nasılsın cicim? Anlat bakalım bugün hangi kuruntular yaptın kendineeeKizlarr ben geldim iyi aksamlaar
Estağfurullah canım ben erken başlamışım işe bence yaşıtlarım hep bekarBenden 2 yaş küçük ve 2 çocuk annesiiiiiEvde kalmışım ben damlaaammmmm.. Vay benim başıma geleeeen
Kuzu o erken evlenms aa senlik bse yok bak o yasta iki cocuk MASSALLAHBenden 2 yaş küçük ve 2 çocuk annesiiiiiEvde kalmışım ben damlaaammmmm.. Vay benim başıma geleeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?