2014 Yarenleri! :)

ayyy İnşallah canımmm ya onsuz her dk bana yıllaaar gibi geliyor yastığı bomboş gördükçe hüzün basıyor içimi inan yatakta uyurken boğuluyorum

benimki cimbomlu bi görsen Allahım odamızın her yerinde gs a dair birşeyler var bi kere alışverişe gittik baktım benimki gs lı uyku setinin çift kişiliğini soruyor Allahım dedim nerelere gideeeeeeeeeeeeem
Hahaha ne gzl kz iste.d bnm sevdckte sayemde fener fanatgi oldu cok sukur

ayyy İnşallah canımmm ya onsuz her dk bana yıllaaar gibi geliyor yastığı bomboş gördükçe hüzün basıyor içimi inan yatakta uyurken boğuluyorum
Senin için hepimizden zor be kuzuuuu çok haklısııın Ama bak pırlanta gibi evlatların vaaar Ve allahın izniyle 4aydan az bir süre snra yanında olucakkk.. Baharaaa ikinci baharınızı yaşarsınııızz ailecekkk ohhh missss

evet canım öyle zor ki gerçekten sizin için de zor tabi ama çocuklar da olunca iş daha karmaşık oluyor İnşallah dediğin gibi nisanda 2. bahar olacak bize...

evet canım öyle zor ki gerçekten sizin için de zor tabi ama çocuklar da olunca iş daha karmaşık oluyor İnşallah dediğin gibi nisanda 2. bahar olacak bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…