2014 Yarenleri! :)

Kızlarrr moralim bozuldu, Rabbim korusun.. sevdicek aradı az önce, sınır yolunda kaza haberi gelmis apar topar cıkmıslar komutanıyla birlikte, yol üzerinde kazayı görmüsler anne baba ve erkek cocuk ölmüş, kız çocuğu sağ kalmış bir tek, yola devam etmisler karakola gelip ailesi kaza yapan çocuğu almıslar tabura getirmişler, komutan demiş oğlum senin montun bişeyin yokmu hava soğuk demiş, komutanım siz beni apar topar aldınız ben size söyleyemedim ailem gelecekti montumu da onlar getiricekti beni merak etmişlerdir demiş, çocuğa zor söyledik çok etkilendim dedi ağladı canımıniçi telefonda hüngür hüngür.. Bütün tabur akşam yiyememiş birşey hepimiz çok etkilendik her hafta bir olay oluyor diyo

Tuylwrm urperdi yaaa yemn ederm RABBIM korusun hepsini herkesi ALLAH rahmt eglesn

Estağfurullah canım ben erken başlamışım işe bence yaşıtlarım hep bekar
Şaka yapıom kuşum yaaa.. Ne güzel gençlik enerjinle bebişlerini büyütüyosun.. Bende evlenince hiç beklemeyi düşünmüorum allah izin verirse hemencik istiyorum bi bebişşş Nişanlımda bu konuda istekli Çocukların enerjileri inanılmaz yaa

biri 3 yaşında erkek biri 11 aylık kız çok tatlılar ama bir o kadar da yaramazlar canımı çıkarıyorlar akşama kadar
ayy maşallah kuzum yaaa evin neşesidir onlar yaaa
Yok kz deli az yr sende bnm gbi löp löp goturme yemekleri
yaşasın yemek yemek yaa ben yemek için yaşıyorum
fıstığıım iyiyim güzeliim seni sormalı sen nasılsınn?

Hoşgeldiiiin nasılsın cicim? Anlat bakalım bugün hangi kuruntular yaptın kendineee

Hosbuldum canım iyiyim sağ ol sen nasilsin? Bugün eski sevgilisini taktım kafaya canım ahahah.
Ama kavga ettik ya bir arkadaşım facede paylaştığım şeyin altına napiyon falan yazmıştı benimki de görmüş bugün kıyamet koptu. Sonra yazdim yazdim cevap vermedi çıktı faceden. Çarşıya Telefonda cikarmamisti bugün telefonu da açılmadı hiç anlayacagin uhuhu haldeyim
Dizi izliorm kuzu sen:)
sevdicegin telefon açmasını bekliyorum ama acmicak kesin

Kuşuuuum allah korusun yaaa Rabbim yardımcısı olsn o çocuğun.. Çook zorr Kıyamamki yaa.. Türlü türlü imtihanlar hepsi ama bu çoook ağırrr Senin sevdicekte dıygusal mı bnm aşkım gibiiii hüngür hüngür ağlamışş Bnm kuşumda ağlayıverir dayanamaz hiç

Musait bulskca acar cnm takma

Ahahahaha kıyamamki yaaa.. Yarına geçer cicim bugün sinir olmuştur kıskanmıştırseniii Aynı şeyi sen yaşasan bi kız onun fotosunun altına napıyon yazsa dayanamazsın dimi

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim bugun minopolise eski ogrencim geldi nasıl olmuuuş

Eklentiler

• 10730149_682867745164155_5810398452113955745_n.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 66
  • 10805763_682867698497493_2258152796673404439_n.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…