Dizi izliorm kuzu sen:)Hosbuldumm napiyon yavru ceylan
kaç yaşındasın canımBenden buyuksun:) MASSALLAH Tatlm ALLAH anali babali buyutsun
Estağfurullah canım ben erken başlamışım işe bence yaşıtlarım hep bekar
20 tatllm:)kaç yaşındasın canım
Sende oluldun bebecikleri uyut bakimkızlar ben çıkıyorum öpüldünüzz hepiniz
Tuylwrm urperdi yaaa yemn ederm RABBIM korusun hepsini herkesiKızlarrr moralim bozuldu, Rabbim korusun.. sevdicek aradı az önce, sınır yolunda kaza haberi gelmis apar topar cıkmıslar komutanıyla birlikte, yol üzerinde kazayı görmüsler anne baba ve erkek cocuk ölmüş, kız çocuğu sağ kalmış bir tek, yola devam etmisler karakola gelip ailesi kaza yapan çocuğu almıslar tabura getirmişler, komutan demiş oğlum senin montun bişeyin yokmu hava soğuk demiş, komutanım siz beni apar topar aldınız ben size söyleyemedim ailem gelecekti montumu da onlar getiricekti beni merak etmişlerdir demiş, çocuğa zor söyledik çok etkilendim dedi ağladı canımıniçi telefonda hüngür hüngür.. Bütün tabur akşam yiyememiş birşey hepimiz çok etkilendik her hafta bir olay oluyor diyo
Şaka yapıom kuşum yaaa.. Ne güzel gençlik enerjinle bebişlerini büyütüyosun.. Bende evlenince hiç beklemeyi düşünmüorum allah izin verirse hemencik istiyorum bi bebişşşEstağfurullah canım ben erken başlamışım işe bence yaşıtlarım hep bekar
Tuylwrm urperdi yaaa yemn ederm RABBIM korusun hepsini herkesiALLAH rahmt eglesn
ayy maşallah kuzum yaaa evin neşesidir onlar yaaabiri 3 yaşında erkek biri 11 aylık kız çok tatlılar ama bir o kadar da yaramazlar canımı çıkarıyorlar akşama kadar
yaşasın yemek yemek yaa ben yemek için yaşıyorumYok kz deli az yr sende bnm gbi löp löp goturme yemekleri
fıstığıım iyiyim güzeliim seni sormalı sen nasılsınn?Oh oh ohhhh gözünaydın fostığımmmmmmGeçicek bugünlerde allahın izniyleee gönlünü ferah tutt.. Koçişkonla kaldığınız yerden film izlemeye devam ediceksiniz nisan ayında
Pofuduğummmmmnasılsın kuzummmm?
Kirmzi don hahahahacanlarr sevdiceğe yılbaşı hediyesi ne gönderilebilirr? alayım fikirlerinizi lütfennnnacill
Can bogazdan gelirayy maşallah kuzum yaaa evin neşesidir onlar yaaa
yaşasın yemek yemek yaa ben yemek için yaşıyorum
fıstığıım iyiyim güzeliim seni sormalı sen nasılsınn?
Hoşgeldiiiin nasılsın cicim? Anlat bakalım bugün hangi kuruntular yaptın kendineee
sevdicegin telefon açmasını bekliyorum ama acmicak kesinDizi izliorm kuzu sen:)
Kuşuuuum allah korusun yaaaKızlarrr moralim bozuldu, Rabbim korusun.. sevdicek aradı az önce, sınır yolunda kaza haberi gelmis apar topar cıkmıslar komutanıyla birlikte, yol üzerinde kazayı görmüsler anne baba ve erkek cocuk ölmüş, kız çocuğu sağ kalmış bir tek, yola devam etmisler karakola gelip ailesi kaza yapan çocuğu almıslar tabura getirmişler, komutan demiş oğlum senin montun bişeyin yokmu hava soğuk demiş, komutanım siz beni apar topar aldınız ben size söyleyemedim ailem gelecekti montumu da onlar getiricekti beni merak etmişlerdir demiş, çocuğa zor söyledik çok etkilendim dedi ağladı canımıniçi telefonda hüngür hüngür.. Bütün tabur akşam yiyememiş birşey hepimiz çok etkilendik her hafta bir olay oluyor diyo
Anneciğimin yanındayım kuşuuuummm çok iyiyim hamfolsuuuuunnnnayy maşallah kuzum yaaa evin neşesidir onlar yaaa
yaşasın yemek yemek yaa ben yemek için yaşıyorum
fıstığıım iyiyim güzeliim seni sormalı sen nasılsınn?
Musait bulskca acar cnm takmaHosbuldum canım iyiyim sağ ol sen nasilsin? Bugün eski sevgilisini taktım kafaya canım ahahah.
Ama kavga ettik ya bir arkadaşım facede paylaştığım şeyin altına napiyon falan yazmıştı benimki de görmüş bugün kıyamet koptu. Sonra yazdim yazdim cevap vermedi çıktı faceden. Çarşıya Telefonda cikarmamisti bugün telefonu da açılmadı hiç anlayacagin uhuhu haldeyim
sevdicegin telefon açmasını bekliyorum ama acmicak kesin
Kz sircm sorcm dyrm laf lafi acyr goznaydn varmana uycn yarn olck sha yeni dyrm dmi haha elnden operm annecgnin :)Anneciğimin yanındayım kuşuuuummm çok iyiyim hamfolsuuuuunnnn
Ahahahaha kıyamamki yaaa.. Yarına geçer cicim bugün sinir olmuştur kıskanmıştırseniiiHosbuldum canım iyiyim sağ ol sen nasilsin? Bugün eski sevgilisini taktım kafaya canım ahahah.
Ama kavga ettik ya bir arkadaşım facede paylaştığım şeyin altına napiyon falan yazmıştı benimki de görmüş bugün kıyamet koptu. Sonra yazdim yazdim cevap vermedi çıktı faceden. Çarşıya Telefonda cikarmamisti bugün telefonu da açılmadı hiç anlayacagin uhuhu haldeyim
sevdicegin telefon açmasını bekliyorum ama acmicak kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?