- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Sağol bitanemmmmm allah razı olsnnnm.. Annem birazdan kızmaya başlar bana bırak şu tlf diye ahahahahaKz sircm sorcm dyrm laf lafi acyr goznaydn varmana uycn yarn olck sha yeni dyrm dmi haha elnden operm annecgnin :)
ayyy Allah korusun haklılar kuzum Allah yardımcısı olsun o çocuğunda kurban olurum yaKızlarrr moralim bozuldu, Rabbim korusun.. sevdicek aradı az önce, sınır yolunda kaza haberi gelmis apar topar cıkmıslar komutanıyla birlikte, yol üzerinde kazayı görmüsler anne baba ve erkek cocuk ölmüş, kız çocuğu sağ kalmış bir tek, yola devam etmisler karakola gelip ailesi kaza yapan çocuğu almıslar tabura getirmişler, komutan demiş oğlum senin montun bişeyin yokmu hava soğuk demiş, komutanım siz beni apar topar aldınız ben size söyleyemedim ailem gelecekti montumu da onlar getiricekti beni merak etmişlerdir demiş, çocuğa zor söyledik çok etkilendim dedi ağladı canımıniçi telefonda hüngür hüngür.. Bütün tabur akşam yiyememiş birşey hepimiz çok etkilendik her hafta bir olay oluyor diyo
onu seneye alcam evli ilk yılbaşımızdaKirmzi don hahahaha
aynen yaCan bogazdan gelir
ohh selam söyle anneciğineeee benden deAnneciğimin yanındayım kuşuuuummm çok iyiyim hamfolsuuuuunnnn
Hi hiii hiiii çoook ciciiiiiiben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimbugun minopolise eski ogrencim geldi nasıl olmuuuş
Aleykümselam bitanemmmmmayyy Allah korusun haklılar kuzum Allah yardımcısı olsun o çocuğunda kurban olurum ya
onu seneye alcam evli ilk yılbaşımızda
aynen ya
ohh selam söyle anneciğineeee benden de
Kuşuuuum allah korusun yaaaRabbim yardımcısı olsn o çocuğun.. Çook zorr Kıyamamki yaa.. Türlü türlü imtihanlar hepsi ama bu çoook ağırrr Senin sevdicekte dıygusal mı bnm aşkım gibiiii hüngür hüngür ağlamışş Bnm kuşumda ağlayıverir dayanamaz hiç
Bncede denizim ilgilen annenle kz kadni gormeye gdyn tel elnde ne isSağol bitanemmmmm allah razı olsnnnm.. Annem birazdan kızmaya başlar bana bırak şu tlf diye ahahahaha
Hahaha bencde bende ne alim die dusnyrmayyy Allah korusun haklılar kuzum Allah yardımcısı olsun o çocuğunda kurban olurum ya
aynen ya
ivitttt bibiğimHi hiii hiiii çoook ciciiiiiiSen mi yaptın bebeğim süsleriniiii?
ayyy Allah korusun haklılar kuzum Allah yardımcısı olsun o çocuğunda kurban olurum ya
aynen ya
Aleykümselam bitanemmmmm
ay benim alıp göndermem lazım Pazartesi mektubumu göndereceğim ne zaman gider bilmiyorum daHahaha bencde bende ne alim die dusnyrm
Amin canım benim
Kızlaaaarrrrr ben çıkıyorummm anneciğimin terliği gelmeden bana müsadeHihihihihihihi Demetimm, damlamm, yeşimimmm, nidakuşummm, pofuduğummm, salvocummm iyi geceler kızlaaaaar
ivitttt bibiğim
iyi geceler canısııKızlaaaarrrrr ben çıkıyorummm anneciğimin terliği gelmeden bana müsadeHihihihihihihi Demetimm, damlamm, yeşimimmm, nidakuşummm, pofuduğummm, salvocummm iyi geceler kızlaaaaar
ZannetmiyorumMusait bulskca acar cnm takma
aynen dayanamam. Ama bende onun sürekli paylaştıkları ni beğenen kızlara laf ediyordum beyfendi ilkokul arkadaşlarım diyip geçiyordu. DefaLarca dedim yani ama değişen bi şey olmadi. Kalklmis bana trip atıyor simdiAhahahaha kıyamamki yaaa.. Yarına geçer cicim bugün sinir olmuştur kıskanmıştırseniiiAynı şeyi sen yaşasan bi kız onun fotosunun altına napıyon yazsa dayanamazsın dimi
Atki gnder bu sogkta iyi gelr kuzu
ay benim alıp göndermem lazım Pazartesi mektubumu göndereceğim ne zaman gider bilmiyorum dahediye de olsun istiyorum yanında ufak bir hediye böyle hatıra olsun diyee ama neee
Hahaha benncde kuzucum iyi geceler ALLAH rahtlik versin denizim:)Kızlaaaarrrrr ben çıkıyorummm anneciğimin terliği gelmeden bana müsadeHihihihihihihi Demetimm, damlamm, yeşimimmm, nidakuşummm, pofuduğummm, salvocummm iyi geceler kızlaaaaar
ya kendim öremem ama hazır alayım bari şöyle şapka atkı seti iyi olur heralde dimi kuzuAtki gnder bu sogkta iyi gelr kuzu
güzeldi canımm :) yılbası hazırlıkları falan vardı işte noel baba noel dansı falan kaydırık kuydurukBebişiiim nasıl geçti günün
Hiç dayanamaz çok duygusal canım hiç göründüğü gibi değil, heleki o kız cocuguyla konusunca cok etkilenmis anlatırken hıckıra hıckıra agladı canım benim ya inanki yanında olamamak cok zoruma gitti,
Rabbim o askerimizin yardımcısı olsun hiç kolay değil ailen geliyor diye sevinirken kötü haberlerini alıyosun Allah korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?