2014 Yarenleri! :)

ayyy Allah korusun haklılar kuzum Allah yardımcısı olsun o çocuğunda kurban olurum ya

Kirmzi don hahahaha
onu seneye alcam evli ilk yılbaşımızda
Can bogazdan gelir
aynen ya

Anneciğimin yanındayım kuşuuuummm çok iyiyim hamfolsuuuuunnnn
ohh selam söyle anneciğineeee benden de

Hiç dayanamaz çok duygusal canım hiç göründüğü gibi değil, heleki o kız cocuguyla konusunca cok etkilenmis anlatırken hıckıra hıckıra agladı canım benim ya inanki yanında olamamak cok zoruma gitti,
Rabbim o askerimizin yardımcısı olsun hiç kolay değil ailen geliyor diye sevinirken kötü haberlerini alıyosun Allah korusun..

Kızlaaaarrrrr ben çıkıyorummm anneciğimin terliği gelmeden bana müsade Hihihihihihihi Demetimm, damlamm, yeşimimmm, nidakuşummm, pofuduğummm, salvocummm iyi geceler kızlaaaaar

Musait bulskca acar cnm takma
Zannetmiyorum

Ahahahaha kıyamamki yaaa.. Yarına geçer cicim bugün sinir olmuştur kıskanmıştırseniii Aynı şeyi sen yaşasan bi kız onun fotosunun altına napıyon yazsa dayanamazsın dimi
aynen dayanamam. Ama bende onun sürekli paylaştıkları ni beğenen kızlara laf ediyordum beyfendi ilkokul arkadaşlarım diyip geçiyordu. DefaLarca dedim yani ama değişen bi şey olmadi. Kalklmis bana trip atıyor simdi acmicak telefonu

Çok zor bir şey ya. Her gün saçma sapan seylere üzülürken bazı şeylerin değerini bilmiyoruz aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…