güzeldi canımm :) yılbası hazırlıkları falan vardı işte noel baba noel dansı falan kaydırık kuydurukbugunde sansa ıkı tane ogrencim geldi eski
Mutfak eşyası mıııııııNerden? Ne aldın? Ne kadara aldın bebeğim? Bende full mutfk eşyası ve ev tekstiline adadım kendimiiii
Kuşuuuuum sağlığı yerinde olsunn yeterkiiiiii.. İnşallah en kısa sürede yeniden duyarsın sevdiğinin sesiniiii
Çok zor bir şey ya. Her gün saçma sapan seylere üzülürken bazı şeylerin değerini bilmiyoruz aslında
Neler almadım kııı kıpada dehset ındırım vardı tabisiiiii englısh home super cıcısler aldım. Instagramun var mı canm
inşallah canım benim, ay çocuğun mu var? yaşları kaçç? cinsiyetlerii?
bizim zümre vardı bir de veli toplantısına yönelik toplantı vardı 10 Ocakta veli toplantımız, sağol canım e gelmeyeceklerini biliyorsan boşuna gitmemen iyi olmuş
ya bırak nazar değsin de kesilsin iştahım
Tabinkuzu super olur bde hafa soguk tam isine yarar:)ya kendim öremem ama hazır alayım bari şöyle şapka atkı seti iyi olur heralde dimi kuzu
Canım kipa deyince yazayım dedim inanılmaz indirim vardı, çok güzel tabak çanaklar saklama kapları aldık ucuz ucuz
Evet canım çok haklısın böyle bir gerçeklik varken yaşamın hızına akışına kapılıp saçma sapan şeylere takılıyoruz
Tabinkuzu super olur bde hafa soguk tam isine yarar:)
Ama ben gec gıdınce az alabldm :))
Allah sabır versin çok zor bir durum anca yaşayan bilir
Hahahaha kz sen yapcgm suprizi geldgnde bilsen byle kucumsemen haa bnm fikrlerm de iyi kz bnde atki ordurdum anama sari lacver gtmeden verdm kendneSenin su hediye konusunda fikir vermene de bayılıyorum yani al bi şey gitsin atkı al gitsin al bi şey iste Ahaha yaa ben yıldönümünde ne yollucammmm
Talan mı etmişler her yeri canım biz bulabildik birşeyler, ayyy herkesin dilinde lav kase lav bardak
Amin canım benim, sen naptın
Ben en cok 24 parca catal bıcak takımını alamadgma uzuldum 10 tlydı( Onun dısında istedklerımı aldm
Güzel günlerde kullan canım
Canım kavga ettik. Biri facede yorum atmıştı sevdicekte gordu delirdi. Yazdım yazdim cevap atmadı. Sonra çıktı faceden haber vermeden. Çarşıya da Tlf cikarmamisti hala da kapalı Tlf. Bilmiyorum yani uff
Hahahaha kz sen yapcgm suprizi geldgnde bilsen byle kucumsemen haa bnm fikrlerm de iyi kz bnde atki ordurdum anama sari lacver gtmeden verdm kendne
Bak yaninda olsaydi derdm bundan yap sende ama dusunyorm ne yollayblrsn die keske yanina gtsen kz olmuomuYaa bırak Allah aşkına Anca kendine varsın Hihh
Yıldönümü diyorum sana yaa ihihi
Ne yazdı ki canım, arar herhalde dur bakalım sıkma canını, sakinleşince arar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?