2014 Yarenleri! :)

Neler almadım kııı kıpada dehset ındırım vardı tabisiiiii englısh home super cıcısler aldım. Instagramun var mı canm

Neler almadım kııı kıpada dehset ındırım vardı tabisiiiii englısh home super cıcısler aldım. Instagramun var mı canm

Canım kipa deyince yazayım dedim inanılmaz indirim vardı, çok güzel tabak çanaklar saklama kapları aldık ucuz ucuz

Zaten hafta ıcı goruyorum bıde haftasonu hıc gerek yoook.. Vala zumremle gtmedık pazartesı mudur cagrrsa gunumuzu gorruz o zaman:)))

Senin su hediye konusunda fikir vermene de bayılıyorum yani al bi şey gitsin atkı al gitsin al bi şey iste Ahaha yaa ben yıldönümünde ne yollucammmm
Hahahaha kz sen yapcgm suprizi geldgnde bilsen byle kucumsemen haa bnm fikrlerm de iyi kz bnde atki ordurdum anama sari lacver gtmeden verdm kendne

Amin canım benim, sen naptın

Canım kavga ettik. Biri facede yorum atmıştı sevdicekte gordu delirdi. Yazdım yazdim cevap atmadı. Sonra çıktı faceden haber vermeden. Çarşıya da Tlf cikarmamisti hala da kapalı Tlf. Bilmiyorum yani uff

Canım kavga ettik. Biri facede yorum atmıştı sevdicekte gordu delirdi. Yazdım yazdim cevap atmadı. Sonra çıktı faceden haber vermeden. Çarşıya da Tlf cikarmamisti hala da kapalı Tlf. Bilmiyorum yani uff

Ne yazdı ki canım, arar herhalde dur bakalım sıkma canını, sakinleşince arar seni

Hahahaha kz sen yapcgm suprizi geldgnde bilsen byle kucumsemen haa bnm fikrlerm de iyi kz bnde atki ordurdum anama sari lacver gtmeden verdm kendne

Yaa bırak Allah aşkına Anca kendine varsın Hihh

Yıldönümü diyorum sana yaa ihihi

Yaa bırak Allah aşkına Anca kendine varsın Hihh

Yıldönümü diyorum sana yaa ihihi
Bak yaninda olsaydi derdm bundan yap sende ama dusunyorm ne yollayblrsn die keske yanina gtsen kz olmuomu

Eklentiler

• IMG-20141222-WA0009.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 70
Ne yazdı ki canım, arar herhalde dur bakalım sıkma canını, sakinleşince arar seni

Ya şarkı paylasmistim altina şarkının devamını yazmış birde napiuon yazmis. Benimki de görünce tribe girmis yok ışte bana laf ediyorsunda kimse bana yazabiliyor mu nbr falan diye. İyidir yazmissin cevap gelmemiş ya sohbetten devam etmissinizdir konuşmaya ya da tlfdan vs vs. Yazdım söylemeden çıktı faceden gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…