Bak yaninda olsaydi derdm bundan yap sende ama dusunyorm ne yollayblrsn die keske yanina gtsen kz olmuomu
Ya şarkı paylasmistim altina şarkının devamını yazmış birde napiuon yazmis. Benimki de görünce tribe girmis yok ışte bana laf ediyorsunda kimse bana yazabiliyor mu nbr falan diye. İyidir yazmissin cevap gelmemiş ya sohbetten devam etmissinizdir konuşmaya ya da tlfdan vs vs. Yazdım söylemeden çıktı faceden gitti
Bnmkide romantk dgl hediye alr ama bu tarz suprz yapamaz anlamaz bnce oyle dusunme bi kzda yapar byle bsey iste cogu kisi erkek yapmali bence diye diye bu tarz yapan olmuo pek ben yaparm yapacam da:)))Canım Anca yaza doğru yanına git cem ben. Ayrıca bence bunu bir erkek yapmalı yaniiii .d benimki romantik degil ki hediye bile almaz ahaah
evet bebeğimm haftaya cumartesine izin isticem gökhanın yanına gtcem :) 2 sindede maaslar yatıcak yarım maaşım alıp kaccam :)Eğlenceli geçiyor işte bebeğiim ne güzel , yarın da çalışıyorsun dimi
allah iyilik versin guzelim :)BENDE Iyiyim cok Sukur canim:) islerr Nasil :) askerin nasil :)
evet balim oydu galiba :) tamam denicem mitlaka yavrumm:)Hangi tesbih fikri cicim ben tesbih yaptırmıştım onu mu diyorsunBiz de böyle bir düzen oturttuk bebeğiim napalım hayat işte, evet kuzucum annene verirsen o biriktirir senin yerine, kıyafet ve takı alısverisini azaltırsan para kalıyor ben denedim
iyi aksamlar yavrukusumm hosgeldinnn :)iyi akşamlarr!kızlarr merhabalar ben geldiiimm
evet bebeğimm haftaya cumartesine izin isticem gökhanın yanına gtcem :) 2 sindede maaslar yatıcak yarım maaşım alıp kaccam :)
Kuzum benim zamana birak illaki der anlatr sana haklsn sende insan dusunuo nye byle yapio die uzulyorda ama derdni anltr elbet kuzum uzulmeallah iyilik versin guzelim :)
askerim cok kotu gittikce kotu oluyor.. resmen depresyonda bugun tam 1 hafta oldu.. ariyo telefonda himm evet oyle tamam gulum fln diye konusuyo kisa kisa.. noluyo diyorum neyin var bi derdin mi var, bilmiyorum diyo susuyo.. bugun baya ustune gittim ya niye bisey demiyosun bana soyleyipte soyleyemedigin bisey mi var, sustu yine.. en son dedim artik benle konusmak istemedigini dusunmeye baslicam falan belki konusur diye ama yok onda da bisey demedi artik ne yapmam gerektigini bilmiyorum kuzumm..
evet balim oydu galiba :) tamam denicem mitlaka yavrumm:)
iyi aksamlar yavrukusumm hosgeldinnn :)
Ben bu olayı bana güvenmiyor musun a bağlardım ama sen de bu konularda çok baskıcı davranıyorsun ona, dur bakalım ya muhakkak sakinleşicektir
ben yapmam şahsen canım Ahaha. Ama izmir e gittiğimde bir sürpriz düşünmem gerek benim.dd yaa hediye almaz ama mesela bi yere gidince beğendiğim şey olursa alır falan hemen. Özel günlerde adam hediye almıyor dogumgünümde almadı mesela iki senedir birinde askerdeydi gerçi. İlk yildOmumuzdd de almadı o sırada çaçalışmıyordu maddi yönden kotulerdi ben buna bağlıyorum konuyuu .dBnmkide romantk dgl hediye alr ama bu tarz suprz yapamaz anlamaz bnce oyle dusunme bi kzda yapar byle bsey iste cogu kisi erkek yapmali bence diye diye bu tarz yapan olmuo pek ben yaparm yapacam da:)))
Canım o öyle diyince bende dedim sana da bir keresinde kız arkadaşın böyle böyle yazmıştı falan. Diyor hemen konuyu bana getir zaten hep bunu yapıyorsun vs vs sinirlendi
ben yapmam şahsen canım Ahaha. Ama izmir e gittiğimde bir sürpriz düşünmem gerek benim.dd yaa hediye almaz ama mesela bi yere gidince beğendiğim şey olursa alır falan hemen. Özel günlerde adam hediye almıyor dogumgünümde almadı mesela iki senedir birinde askerdeydi gerçi. İlk yildOmumuzdd de almadı o sırada çaçalışmıyordu maddi yönden kotulerdi ben buna bağlıyorum konuyuu .d
Sen hic fikri begenmyn gitsende bi suprz yapaman benceCanım o öyle diyince bende dedim sana da bir keresinde kız arkadaşın böyle böyle yazmıştı falan. Diyor hemen konuyu bana getir zaten hep bunu yapıyorsun vs vs sinirlendi
ben yapmam şahsen canım Ahaha. Ama izmir e gittiğimde bir sürpriz düşünmem gerek benim.dd yaa hediye almaz ama mesela bi yere gidince beğendiğim şey olursa alır falan hemen. Özel günlerde adam hediye almıyor dogumgünümde almadı mesela iki senedir birinde askerdeydi gerçi. İlk yildOmumuzdd de almadı o sırada çaçalışmıyordu maddi yönden kotulerdi ben buna bağlıyorum konuyuu .d
Aha açıldı Tlf mesajlar iletildi. Ama mesaj atmadı henüz banaDeli ettin adamı neyse bak aradığında toparlamaya çalış konuyu olur mu
Sen hic fikri begenmyn gitsende bi suprz yapaman benceyani sıkışık sa cocuk almamasi normal :)
Süper fikir canım hadi inşallah
:))Aha açıldı Tlf mesajlar iletildi. Ama mesaj atmadı henüz bana
Ahaha olabilir :)
Aha açıldı Tlf mesajlar iletildi. Ama mesaj atmadı henüz bana
Ahaha olabilir :)
İnşallah canımm bugun bi kızla konustum calısan onunkide acemiliği yeni bitmiş sanlıurfaya dusmus nısanlısı
Hadi bakalımm yazar ya içime öyle doğuyor
Hadi bakalımm yazar ya içime öyle doğuyor
Mesaj attim hala cevap yok. Sana anlattığım eski sevgili var ya hani biz her tartisigimizda ben diyorimki kesin onu düşünüyor falan bende hep o düşünce var. Su an mesela çok kötü oldum ya o kızı düşününce ben çok kötü oluyorum Bilmiyorum o kızda bir şey var ya çözemiyorum beni neden bu kadar etkiliyor
İlişkinizin başından beri ismi geçtiği için öyle hissediyorsundur bebeğim kötü şeyler düşünme, bak birazdan yada yarın konuştuk düzelttik diye yazıcaksın bize eminim, boş yere sıkma canını
büyük ihtimalll ya merkeze demişler ya karakola bibişMerkeze mi cicim
o bende de varrr ya ama benimki kızın yaptıklarıyla alakalı bi antipati. ilişkimizin ilk baslarında cok ugrastıYa canım benim biz çıkmaya başladığımizda hiçbir şekilde sevdicdkten onla alakalı şey duymadım hiç öyle bir şey hissettirmedi bana. Su an aramizin bozuk olması değil sorun. Sorun benim o kızı takıntı yapmam birini görüyorum otobüste aa ona benziyor diyorum hani garip bir hüzün oluyor bende cidden anlatamıyorum ben durumu tarif edemiyorum cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?