2014 Yarenleri! :)

Bak yaninda olsaydi derdm bundan yap sende ama dusunyorm ne yollayblrsn die keske yanina gtsen kz olmuomu

Canım Anca yaza doğru yanına git cem ben. Ayrıca bence bunu bir erkek yapmalı yaniiii .d benimki romantik degil ki hediye bile almaz ahaah

Ben bu olayı bana güvenmiyor musun a bağlardım ama sen de bu konularda çok baskıcı davranıyorsun ona, dur bakalım ya muhakkak sakinleşicektir

Canım Anca yaza doğru yanına git cem ben. Ayrıca bence bunu bir erkek yapmalı yaniiii .d benimki romantik degil ki hediye bile almaz ahaah
Bnmkide romantk dgl hediye alr ama bu tarz suprz yapamaz anlamaz bnce oyle dusunme bi kzda yapar byle bsey iste cogu kisi erkek yapmali bence diye diye bu tarz yapan olmuo pek ben yaparm yapacam da:)))

BENDE Iyiyim cok Sukur canim:) islerr Nasil :) askerin nasil :)
allah iyilik versin guzelim :)

askerim cok kotu gittikce kotu oluyor.. resmen depresyonda bugun tam 1 hafta oldu.. ariyo telefonda himm evet oyle tamam gulum fln diye konusuyo kisa kisa.. noluyo diyorum neyin var bi derdin mi var, bilmiyorum diyo susuyo.. bugun baya ustune gittim ya niye bisey demiyosun bana soyleyipte soyleyemedigin bisey mi var, sustu yine.. en son dedim artik benle konusmak istemedigini dusunmeye baslicam falan belki konusur diye ama yok onda da bisey demedi artik ne yapmam gerektigini bilmiyorum kuzumm..

evet balim oydu galiba :) tamam denicem mitlaka yavrumm:)
iyi akşamlarr! kızlarr merhabalar ben geldiiimm
iyi aksamlar yavrukusumm hosgeldinnn :)

Kuzum benim zamana birak illaki der anlatr sana haklsn sende insan dusunuo nye byle yapio die uzulyorda ama derdni anltr elbet kuzum uzulme

Ben bu olayı bana güvenmiyor musun a bağlardım ama sen de bu konularda çok baskıcı davranıyorsun ona, dur bakalım ya muhakkak sakinleşicektir

Canım o öyle diyince bende dedim sana da bir keresinde kız arkadaşın böyle böyle yazmıştı falan. Diyor hemen konuyu bana getir zaten hep bunu yapıyorsun vs vs sinirlendi

Bnmkide romantk dgl hediye alr ama bu tarz suprz yapamaz anlamaz bnce oyle dusunme bi kzda yapar byle bsey iste cogu kisi erkek yapmali bence diye diye bu tarz yapan olmuo pek ben yaparm yapacam da:)))
ben yapmam şahsen canım Ahaha. Ama izmir e gittiğimde bir sürpriz düşünmem gerek benim.dd yaa hediye almaz ama mesela bi yere gidince beğendiğim şey olursa alır falan hemen. Özel günlerde adam hediye almıyor dogumgünümde almadı mesela iki senedir birinde askerdeydi gerçi. İlk yildOmumuzdd de almadı o sırada çaçalışmıyordu maddi yönden kotulerdi ben buna bağlıyorum konuyuu .d

Deli ettin adamı neyse bak aradığında toparlamaya çalış konuyu olur mu

Sen hic fikri begenmyn gitsende bi suprz yapaman bence yani sıkışık sa cocuk almamasi normal :)

Hadi bakalımm yazar ya içime öyle doğuyor
Hadi bakalımm yazar ya içime öyle doğuyor

Mesaj attim hala cevap yok. Sana anlattığım eski sevgili var ya hani biz her tartisigimizda ben diyorimki kesin onu düşünüyor falan bende hep o düşünce var. Su an mesela çok kötü oldum ya o kızı düşününce ben çok kötü oluyorum Bilmiyorum o kızda bir şey var ya çözemiyorum beni neden bu kadar etkiliyor

İlişkinizin başından beri ismi geçtiği için öyle hissediyorsundur bebeğim kötü şeyler düşünme, bak birazdan yada yarın konuştuk düzelttik diye yazıcaksın bize eminim, boş yere sıkma canını

Ya canım benim biz çıkmaya başladığımizda hiçbir şekilde sevdicdkten onla alakalı şey duymadım hiç öyle bir şey hissettirmedi bana. Su an aramizin bozuk olması değil sorun. Sorun benim o kızı takıntı yapmam birini görüyorum otobüste aa ona benziyor diyorum hani garip bir hüzün oluyor bende cidden anlatamıyorum ben durumu tarif edemiyorum cidden

o bende de varrr ya ama benimki kızın yaptıklarıyla alakalı bi antipati. ilişkimizin ilk baslarında cok ugrastı ve hala amcasının eşiyle falan gorusur o kız amcasının eşide gookhanların bi üst katında oturuyor önceden yolda gordugum zaman arkasından kosardım sacını yere ındırmek için gokhan beni silkelerdi cıocukmusun diyee. Haladaa gördüğüm zaman tuhaf olurum nefrett duygularım kabarırr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…