o bende de varrr ya ama benimki kızın yaptıklarıyla alakalı bi antipati. ilişkimizin ilk baslarında cok ugrastıve hala amcasının eşiyle falan gorusur o kız amcasının eşide gookhanların bi üst katında oturuyor önceden yolda gordugum zaman arkasından kosardım sacını yere ındırmek için gokhan beni silkelerdi cıocukmusun diyee. Haladaa gördüğüm zaman tuhaf olurum nefrett duygularım kabarırr.
Bende arada nefret gibi oluyor arada acımak gibi arada merak ne halde falan diye. Su an hiç alakalari yok kızla konusabilecekleri durumda bile değiller. Ama ben aşırı merak ediyorum kızı yani sebebi ne bunun. Sanki kızın eski sevgilisi benim hee tobe est yaa saçma sapan bi şey bu bananeki ondan yaa :)
sende bi sorun yok canımmm ya cogu kadın böylee merak ediyorBende arada nefret gibi oluyor arada acımak gibi arada merak ne halde falan diye. Su an hiç alakalari yok kızla konusabilecekleri durumda bile değiller. Ama ben aşırı merak ediyorum kızı yani sebebi ne bunun. Sanki kızın eski sevgilisi benim hee tobe est yaa saçma sapan bi şey bu bananeki ondan yaa :)
hey girrlSelam kızçelerrrr
balim susuyo ya en cok o uzuyo beniiKuzum benim zamana birak illaki der anlatr sana haklsn sende insan dusunuo nye byle yapio die uzulyorda ama derdni anltr elbet kuzum uzulme
Bunalma girme zaten demetim elbet anlatr skma canini. Bende bi gelim dedm iyikde geldm tekmissinbalim susuyo ya en cok o uzuyo beniiinsallah anlatir cunku artik gercekten endiselenmeye basladim yavrumm ama hayirlisi artik kendimi de uzmemeye calisiyorum bunalima girmiyorum :)
Kuzum sen hemsireydin dimi sana bisey sorabilirmiyim ozeldenBunalma girme zaten demetim elbet anlatr skma canini. Bende bi gelim dedm iyikde geldm tekmissin
tamam kusum skmicam canimi :) evet iyi ki geldin kusumm valla bugun cok skldi canim.. napiyon kusum :)Bunalma girme zaten demetim elbet anlatr skma canini. Bende bi gelim dedm iyikde geldm tekmissin
Aynen demetim bnmde canim skldi durduk yere askin bedelini izledm netten romantkbya onlr skmstr canimitamam kusum skmicam canimi :) evet iyi ki geldin kusumm valla bugun cok skldi canim.. napiyon kusum :)
Evet Sor tatlm bekliore.d.dKuzum sen hemsireydin dimi sana bisey sorabilirmiyim ozelden
hehe deli :) bende tupperware kataloguna bakiyorum netten :) bu saaaaaattte :)Aynen demetim bnmde canim skldi durduk yere askin bedelini izledm netten romantkbya onlr skmstr canimisen napyorsun baby:)
o ne kız tuppervarehehe deli :) bende tupperware kataloguna bakiyorum netten :) bu saaaaaattte :)
yavrum mutfak icin herseyi satan bi marka :) cok meshur hatta istanbulda da gormustumo ne kız tuppervare
sevndm kuzum hayrlı bı seklde hepsnı almak nasp etsn :) kız bu ne mesela sogk su katmak ıcnmı bu gosterdgn sıse kuzum cok seker kz renklerı ama :))yavrum mutfak icin herseyi satan bi marka :) cok meshur hatta istanbulda da gormustum
bak su sisesi varya herkeste var hani onun markasindan
insallah ceyizimde mutfakta kullanacagim hersey tupperwaredan olcak yavrumm
evet yavrum sosyetenin icadi istesevndm kuzum hayrlı bı seklde hepsnı almak nasp etsn :) kız bu ne mesela sogk su katmak ıcnmı bu gosterdgn sıse kuzum cok seker kz renklerı ama :))
alırm ılk ben alırm bı ara dogradm kapı caldı can geldı benı gordu oyle ama bnm gozum hassas kıpkrmzı olur cok yas akar ılk kez gordu neyn var km aglattı senı delı yaevet yavrum sosyetenin icadi istesu sisesi tasimak yerine spora giderken falan bunu kullaniyolarmiss ne gerek varsaa ama hani belki gormussundur bunu diye gonderdim yavrum :)
hatta tupperware'in bi seyi var sogan dogramayi 2 dkkda yapiyo hemde elektriksiz ip var kutunun ucunda onu cekiyosun cekiyosun soganlari dogruyo :) ilk alacagim da odur cunku sogan dograyamiyorum gozlerimm perisan oluyo :) ama tavsiye ederim mutlaka hepimizin almasi lazim kuzumm baska markalarinda vardir illa bununkine gerek yok tabi
oy kiyamam uzulmus enistemizz :) alalim alalim yavrum unutmayalimmalırm ılk ben alırm bı ara dogradm kapı caldı can geldı benı gordu oyle ama bnm gozum hassas kıpkrmzı olur cok yas akar ılk kez gordu neyn var km aglattı senı delı yaalrm kuzum ıns bak bende bu sıseden aldm ceyzlık nettn bakym aynısı varmı dıe gsterm dedm https://www.google.com.tr/search?q=ceyızlık sıseler&biw=1280&bih=699&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6UGfVK3RNMH5ULO6hKgL&ved=0CAYQ_AUoAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=Q5GwsGoKBtie8M%3A;cFW2sf9giVWx0M;http%3A%2F%2Fevimnet.teknocdn.com%2Fproduct%2F011%2F828%2F09-491790-w256h213.jpg;http%3A%2F%2Fwww.evim.net%2Fsiseler;256;213 bundan aldm kuzum
oy kiyamam uzulmus enistemizz :) alalim alalim yavrum unutmayalimm
balim gelmedi resim google cikti birsuru resim var bidaha denesene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?