- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
heh gordum simdi kusum bunlara bayiliyorum ben yaaa cok tatlilar hayatimmmm :) gule gule kullanin insalllaaah can sana bunlarla su getirir de kendi elleriyle su icirirrr :)
resmı atym bnde cahılm nasl ugrasyorm oyle
sagol kuzucum benım AMIN hepımız ogunlerı gorruz INSALLAH bıze hızmet etsnler dmıdamlammm hadi gel yamacima uyuyalim artik gec olduuuiyi geceler tatli ruyalar canim benim ruyanda canini gor insaallaaah :) optummm
evet bebeğimm haftaya cumartesine izin isticem gökhanın yanına gtcem :) 2 sindede maaslar yatıcak yarım maaşım alıp kaccam :)
Hahahaa ne alanyasi kz adana
ALLAH Razi Olsun kuzum ogrendiklerini yapiyor Iste :) inşallah daha guzelleri senin olur :)Ay ne kadr guzrl kuzum gule gule kullanmak nasp olsun hayrlsyla INSALLAH:)
Ayyyyyy bayıldımmm ben bunlara çooook güzeeeeller anneciğinin elleri dert görmesin kuşummmm
allah iyilik versin guzelim :)
askerim cok kotu gittikce kotu oluyor.. resmen depresyonda bugun tam 1 hafta oldu.. ariyo telefonda himm evet oyle tamam gulum fln diye konusuyo kisa kisa.. noluyo diyorum neyin var bi derdin mi var, bilmiyorum diyo susuyo.. bugun baya ustune gittim ya niye bisey demiyosun bana soyleyipte soyleyemedigin bisey mi var, sustu yine.. en son dedim artik benle konusmak istemedigini dusunmeye baslicam falan belki konusur diye ama yok onda da bisey demedi artik ne yapmam gerektigini bilmiyorum kuzumm..
evet balim oydu galiba :) tamam denicem mitlaka yavrumm:)
iyi aksamlar yavrukusumm hosgeldinnn :)
Günaydn kzlaaaar erkencıyım kahvaltımı yaptımm alısverıse ckcam :))
Gunaydin Canm HAYIRLI alisverisler:)
İnstagramım yok kuşum yaaNeler almadım kııı kıpada dehset ındırım vardı tabisiiiii englısh home super cıcısler aldım. Instagramun var mı canm
İnstagramım yok kuşum yaa24parça çatal bıçak takımı 10 liramıydıııııı Offff nası kaçırırım ben bunuuuuuuu.. İndirim gördüğümüzde falan haber verelim birbirimîze bebeğim yaa bende çeyiz alıyorum sürekli mutfak eşyası ev tekstili falan filan Geçen gün a101den fincan takımıyla yanına servis tabakları aldım 12li Sende bendensin fıstık bu işe sarmışsın.. birbirimizi habersiz bırakmayalım Günaydın buarada cicimmm hayırlı alışverişlerin olsnnn
aman Allah korusun bir şey demez inşallahZaten hafta ıcı goruyorum bıde haftasonu hıc gerek yoook.. Vala zumremle gtmedık pazartesı mudur cagrrsa gunumuzu gorruz o zaman:)))
sen de dikkat et bebeğiimmmmm ben de kayınvalidemlere gidiyorum bugünKızlaaaar herkese günaydın ve iyi pazarlaaaarBugün çok fazla giremiycem çnkü kayınvalideciğime gidicemmmm akşamda denizliye dönücemmmm Hepinizi öpüyorum çok çok çok dikkat edin kendinizeeee
bebeğiimm günaydın yeni gördüm mesajını ya kusura bakmaallah iyilik versin guzelim :)
askerim cok kotu gittikce kotu oluyor.. resmen depresyonda bugun tam 1 hafta oldu.. ariyo telefonda himm evet oyle tamam gulum fln diye konusuyo kisa kisa.. noluyo diyorum neyin var bi derdin mi var, bilmiyorum diyo susuyo.. bugun baya ustune gittim ya niye bisey demiyosun bana soyleyipte soyleyemedigin bisey mi var, sustu yine.. en son dedim artik benle konusmak istemedigini dusunmeye baslicam falan belki konusur diye ama yok onda da bisey demedi artik ne yapmam gerektigini bilmiyorum kuzumm..
evet balim oydu galiba :) tamam denicem mitlaka yavrumm:)
iyi aksamlar yavrukusumm hosgeldinnn :)
artik uzulemiyorum canim okadar zor gecti ki 1 hafta.. erdi suan sakarya da okadar rahat ki anlatamam canim.. telefonunu soktu hergun istese 1 saat arayabilir..Anaaamm kim Ozaman alanyaliOLSUN yakinlar az bisi
ALLAH Razi Olsun kuzum ogrendiklerini yapiyor Iste :) inşallah daha guzelleri senin olur :)
Allah RAZI Olsun kuzum cok sağol :) durum boyle iste almaya param kalmiyormasrafli bir ugras baya:) ALLAH daha guzellerini nasip etsin inşallah sana balim:)
Amin cumlemize saglik mutluluk versin kuzum :)
Uzuldum CANIMama kendini birakmamasi gerek.. Neredeydi askerin? Telefon sokabildi mi? Mesela Bizimki sokamadi telefon ankesorluden konusuyoruz ama kaliplasmis seyler :/ cunku telefon dinleniyormus dun carsiya cikmisti orada telefon kiraliyorlar iste KOnustuk.. Senin arkandan is cevirenler mi dersin yuzune gulup arkadan atip tutani mi dersin neler var burada diyor.. Aynen bizdede telefon konusmalari 5dkkayi gecmez.. YA istima aliniyor YA acemi askerlere mintika yapilacak vs vs bazen kiziyorum hic ilgilenmiyorsun diye BANA nerde oldugumu unutuyorsun Galiba diyip kiziyor.. Napalim kuzum idare edicez sakin Benle konusmak istemiyor diye dusunme konusmak istemese HIC aramaz sadece sabirli olacaz okadar :) 94/2 mi gitmisti Erdi?
gunaydin fistigimmgünaydın canlarım
onemli degil canim benim :) nasilsin napiyosun?bebeğiimm günaydın yeni gördüm mesajını ya kusura bakma
gunaydin canimin iciiiiiKızlaaaar herkese günaydın ve iyi pazarlaaaarBugün çok fazla giremiycem çnkü kayınvalideciğime gidicemmmm akşamda denizliye dönücemmmm Hepinizi öpüyorum çok çok çok dikkat edin kendinizeeee
Ah bu eski sevgililerrr bendede vardı o takıntı ama geçti çok şükür tabi ilk zamanlar kıızın sürekli benimle uğraşmasının etkiisi vardı ama yinede taktıkça takıyor insan . Şimdi geçti çok şükür o takıntım sende aşmaya çalış canım bunu artıkkk kimin yanında oldukları belli neticede
sende bi sorun yok canımmm ya cogu kadın böylee merak ediyor
kız seninki sakarya da mı yapıyor askerliğini...canım konuşamıyorlar gerçekten benimki de konuşamıyor çocukları çok özledim diyor sen hep onları özle zaten diyorum anla işte canım sende açık konuşamıyorum senide diyorartik uzulemiyorum canim okadar zor gecti ki 1 hafta.. erdi suan sakarya da okadar rahat ki anlatamam canim.. telefonunu soktu hergun istese 1 saat arayabilir..
ariyo yarim saat susuyoruz artik yapcak bisey yok canim bende surekli konuscak bisey bulamiyorum cunku verdigi cevaplar kisa oluyo kogusta oluyorum diyo ozaman az kapinin oraya cikta rahat konus.. aman neyse canim ben erdiye suan kizginim daha yok hayirlisi artik
gunaydin fistigimm
onemli degil canim benim :) nasilsin napiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?