bende senin gibiydim nişanlılık dönemimizde inatla soruyordum o da sıkılıyordu haliyle öyle böyle derken öğrenmiş oldum herşeyi fazla iyi birşey değil çok bilmek onu söyleyim çok kıskanırdım o zamanlar sinirden kendimi yerdim sonra geçti eski eskidir adı üstündeBilmiyorum yaa bendeki takıntı gitmeyecek gibi. Sizde de oldu mu ya ben her seylerini merak ediyorum ışte nasıl ayrıldılar ne oldu falan filan :)
Bende ki merak çok gibime geliyor :)
yok tatlim yok istese konusuyo kogus falan bahane yani.. ankesorluden aradiginda herseyi soylerdi ki etrafinda gelip giden cok olurdu duyardim sesleri.. simdi bi derdi var kafasina bisey takti ama bana soylemiyo anliyorum ben canim.. galiba iş konusunu düşünüyo çıkınca ne yapıcam diye.. bekleyip gorcez malesefkız seninki sakarya da mı yapıyor askerliğini...canım konuşamıyorlar gerçekten benimki de konuşamıyor çocukları çok özledim diyor sen hep onları özle zaten diyorum anla işte canım sende açık konuşamıyorum senide diyorne yapalım idare edicez artık mecbur
bende senin gibiydim nişanlılık dönemimizde inatla soruyordum o da sıkılıyordu haliyle öyle böyle derken öğrenmiş oldum herşeyi fazla iyi birşey değil çok bilmek onu söyleyim çok kıskanırdım o zamanlar sinirden kendimi yerdim sonra geçti eski eskidir adı üstünde
ya tatlim boyle yapinca kendini uzmekten baska biseye yaramiyor bak inan bana.. bende oyleydim ilk zamanlar her gun girip kizin facesine bakardim ama zamanla aman diyosun gecmis gitmis :) simdi en son heralde 1 ay olmustur bakali kiz evlendi bu arada oylesine girip bakiyorum 2 3 ayda bir cok sacma :)Ya bilmek daha kötü zaten. Düşününce kıskançlıktan bir hal oluyorum
ya tatlim boyle yapinca kendini uzmekten baska biseye yaramiyor bak inan bana.. bende oyleydim ilk zamanlar her gun girip kizin facesine bakardim ama zamanla aman diyosun gecmis gitmis :) simdi en son heralde 1 ay olmustur bakali kiz evlendi bu arada oylesine girip bakiyorum 2 3 ayda bir cok sacma :)
bosver canim valla bakmayalim ozaman daha cabuk unuturuzz :) aklina geldi mi hemen baska seyler bulalim ne yapip edelim o sayfaya girmeyelim :)Canım ben de öyleyim girip kızın facesine bakiyorum haftada bir kaç kez. Ki kız face giremiyor şöyle soylim içerde kiz yani. Ama ben nedense girip bakiyorum. Bu kızda evlenmiş boşanmış yani garip bir merak yaa
bosver canim valla bakmayalim ozaman daha cabuk unuturuzz :) aklina geldi mi hemen baska seyler bulalim ne yapip edelim o sayfaya girmeyelim :)
bende 22 yaşındayım canım sakarya da yaşıyorum evliyim 2 çocuğum var çocuklarımla asker yolu bekliyoruzz bizim birlikteliğimiz 8 yıl oldu 4 yıl tanışma nişanlılık vs 4 yıldır da evliyim:)yok tatlim yok istese konusuyo kogus falan bahane yani.. ankesorluden aradiginda herseyi soylerdi ki etrafinda gelip giden cok olurdu duyardim sesleri.. simdi bi derdi var kafasina bisey takti ama bana soylemiyo anliyorum ben canim.. galiba iş konusunu düşünüyo çıkınca ne yapıcam diye.. bekleyip gorcez malesef
bu arada hosgeldin canim biz tanismadik senle daha :) ben demet 23 yasinda belcikada yasiyorum.. erdimle 4 senedir beraberiz, bu yaz 5 olcak insallah..
bende aynı durumlardan geçtim canım ya düşünüp sinir oluyordum kendimi bitiriyordum ama şöyle düşün yani sonuçta eski biz kıskanıyoruz tabi paylaşmak istemiyoruz falan ama sonuçta senin bir de güveniyorsan hiç bir sorun yok demektir ben atlattım şükür gereksiz olduğunun farkına vardım sonuçta o zamanlar beni tanımıyordu şimdi ben varım sonsuza dek de öyle olacak İnşallah sende öyle düşün fazla kurcalama boşver şimdi sen varsın sadece sana ait başka kimsenin olamazYa bilmek daha kötü zaten. Düşününce kıskançlıktan bir hal oluyorum
yapabilirsin canim bende nasil kurtulcam bundan diyodum bak simdi bakmiyorum bakmak istesem hemen erdiye yaziyorum napiyosun diye kafami dagitiyorumCanimcim ınan bakmamak merak etmemek istiyorum da olmuyor ya bu durumdan çok rahatsızım yaa. Bu arada sevdicekle de konusmuyirum dünden beri ne olacak bilmiyorum yaa
iyiyim ben guzeliim hosgeldinn :) sen nasilsin?Kızlarrr nasılsınız
amaaan sende mi brutuuskizlar gunaydin :) herkes bi kotu sevdicegiyle..bizde dun aksam birbirimize girdk teli kapattı yuzume bnde tekrar aradim telefon öyle kapatilmaz böyle kapatilir die baya yedik birbirimizi
niye kavga ettiniz ki canım ya bide tribin çok sevimli ya arayıp tekrar kapat falankizlar gunaydin :) herkes bi kotu sevdicegiyle..bizde dun aksam birbirimize girdk teli kapattı yuzume bnde tekrar aradim telefon öyle kapatilmaz böyle kapatilir die baya yedik birbirimizi
ay ne guzell canim ya allah mutlulugunuzu bozmasin insallahh :) erdi pamukovada ah ah onun bulundugu ildesin ne tuhaf ya :)bende 22 yaşındayım canım sakarya da yaşıyorum evliyim 2 çocuğum var çocuklarımla asker yolu bekliyoruzz bizim birlikteliğimiz 8 yıl oldu 4 yıl tanışma nişanlılık vs 4 yıldır da evliyim:)
bu arada kafana takma canım destek ol İnşallah atlatır hepsinde var bu psikolojik durum sıkılıyorlar orada cezaevi gibi birşey sonuçta kimsen yok orada sana anlatıp üzmek de istemiyordur
evet canım 18 yaşında evlendim Allah a şükür mutluyuz ya ne bilim güzel birşey aslında erken evlenmek çarşıda gezerken herkes nişanlı sanıyor bizi ne zaman alışverişe gitsek düğün alışverişi mi soruları alıyoruz 2 çocuk var deyince tuhaf tuhaf bakıyorlaray ne guzell canim ya allah mutlulugunuzu bozmasin insallahh :) erdi pamukovada ah ah onun bulundugu ildesin ne tuhaf ya :)
kiz masallah 18 yasinda mi evlendinn :)
insallah canim destek oluyorum bak sinir oldugum halde yaziyorum ona caktirmiyorum..
haha ayy cok acaip geliyo bana gercektennn :) kiz bizimkilere simdi desem evlenicem diye beni gebertirler bu yasta evlenilir mi diyee :)evet canım 18 yaşında evlendim Allah a şükür mutluyuz ya ne bilim güzel birşey aslında erken evlenmek çarşıda gezerken herkes nişanlı sanıyor bizi ne zaman alışverişe gitsek düğün alışverişi mi soruları alıyoruz 2 çocuk var deyince tuhaf tuhaf bakıyorlar
Ya bunu biliyorum ama hala geçmişi kiskaniyorum sonuçta herkesin geçmişi var ne blm gereksiz bir şey aslindabende aynı durumlardan geçtim canım ya düşünüp sinir oluyordum kendimi bitiriyordum ama şöyle düşün yani sonuçta eski biz kıskanıyoruz tabi paylaşmak istemiyoruz falan ama sonuçta senin bir de güveniyorsan hiç bir sorun yok demektir ben atlattım şükür gereksiz olduğunun farkına vardım sonuçta o zamanlar beni tanımıyordu şimdi ben varım sonsuza dek de öyle olacak İnşallah sende öyle düşün fazla kurcalama boşver şimdi sen varsın sadece sana ait başka kimsenin olamaz
yapabilirsin canim bende nasil kurtulcam bundan diyodum bak simdi bakmiyorum bakmak istesem hemen erdiye yaziyorum napiyosun diye kafami dagitiyorum
ama sana cok kiziyorum bazeeencanim yanlis anlamazsan iste beni dun aramadi bana mesaj atmadi 1 saat oldu bana yazmiyo falan boyle yapma canim gercekten bunaltirsin askerini belki de oyuzden aramiyo hani biraz ustune dusme aradigi zaman tatli tatli konus biraz da boyle dene bakalim tatlimm
iyiyim ben guzeliim hosgeldinn :) sen nasilsin?
amaaan sende mi brutuusbu ara herkes papazzzzz valla omrumuzu yedi bu askerlerimiz ama dayanicaz balllarrr yapcak biseyimiz yokk
ne yapiyosun basagimm, bugun ne yapican?
yapabilirsin canim bende nasil kurtulcam bundan diyodum bak simdi bakmiyorum bakmak istesem hemen erdiye yaziyorum napiyosun diye kafami dagitiyorum
ama sana cok kiziyorum bazeeencanim yanlis anlamazsan iste beni dun aramadi bana mesaj atmadi 1 saat oldu bana yazmiyo falan boyle yapma canim gercekten bunaltirsin askerini belki de oyuzden aramiyo hani biraz ustune dusme aradigi zaman tatli tatli konus biraz da boyle dene bakalim tatlimm
iyiyim ben guzeliim hosgeldinn :) sen nasilsin?
amaaan sende mi brutuusbu ara herkes papazzzzz valla omrumuzu yedi bu askerlerimiz ama dayanicaz balllarrr yapcak biseyimiz yokk
ne yapiyosun basagimm, bugun ne yapican?
Ellerinden operm annenin ellerne saglk hayrli bi seklde kullanrsn INSALLAH kuzum:)Anaaamm kim Ozaman alanyaliOLSUN yakinlar az bisi
ALLAH Razi Olsun kuzum ogrendiklerini yapiyor Iste :) inşallah daha guzelleri senin olur :)
Allah RAZI Olsun kuzum cok sağol :) durum boyle iste almaya param kalmiyormasrafli bir ugras baya:) ALLAH daha guzellerini nasip etsin inşallah sana balim:)
Amin cumlemize saglik mutluluk versin kuzum :)
Uzuldum CANIMama kendini birakmamasi gerek.. Neredeydi askerin? Telefon sokabildi mi? Mesela Bizimki sokamadi telefon ankesorluden konusuyoruz ama kaliplasmis seyler :/ cunku telefon dinleniyormus dun carsiya cikmisti orada telefon kiraliyorlar iste KOnustuk.. Senin arkandan is cevirenler mi dersin yuzune gulup arkadan atip tutani mi dersin neler var burada diyor.. Aynen bizdede telefon konusmalari 5dkkayi gecmez.. YA istima aliniyor YA acemi askerlere mintika yapilacak vs vs bazen kiziyorum hic ilgilenmiyorsun diye BANA nerde oldugumu unutuyorsun Galiba diyip kiziyor.. Napalim kuzum idare edicez sakin Benle konusmak istemiyor diye dusunme konusmak istemese HIC aramaz sadece sabirli olacaz okadar :) 94/2 mi gitmisti Erdi?
Kuz7m bendede vardi sevglyken o taknti ama ben dert etmyrdm kendi ugrasyrdu en son haber yollatmsti bz sevglyken iste bnm kadr seveni bulaman gbsine snra kz nisanlandi baskasyla ALLAH mesut etsn onuda:)Ya bunu biliyorum ama hala geçmişi kiskaniyorum sonuçta herkesin geçmişi var ne blm gereksiz bir şey aslinda
Canım dün tartistik facee biri bi şey yazmıştı o da kiskandi ışte aksam tlfnjnu açtı hatta vatzapa falan girmiş ama bana mesaj attığım halde hiçbir şey yazmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?