2014 Yarenleri! :)

pofuduk resmen hislerime tercüman olmuşsun :) biraz saat 20:00 konuştuk telde makam şöforlüğü seçmelerine girmek istiyormuş bende dedimki acemiliğin uzayacak mı belki uzayacak bilan dedi normalde burdurda şuanda burdurda acemiliği 30 mayısta bitiyor ama içime birşey oturdu hiç istemedim seçmelere girmesini birşeyde diyemedim şuanda çok üzgünüm

Komutan söylemiş yanlış biliyorsundur

arkadaşımm ben zaten o arkadaşın yazdığının doğru olduğunu söylemeye çalışıyorum...

gittiği günden başlamıyor askerlik.. öncesinde, askeriyeden o belgeyi aldığı tarihten başlıyor..

bazı arkadaşlar, yerler belli olur olmaz, yani daha sevk başlangıç tarihi başlamadan alabiliyor o belgeyi, o zaman onlarınkisi başlangıç tarihinin ilk günü sayılıyor sülüs tarihi..

örneğin bizim dönemde 3 şubat - 7 şubat arasıydı sevk tarihi.

bizim bazı arkadaşlar daha belli olduğu hafta, yani ocak ayında gidip aldılar sülüslerini, onlarınkisi otomatikman 3 şubat oldu sülüs tarihleri.

bazıları 5 şubatta belgeyi alıp 7sinde teslim oldu, onların 5 şubattan başladı askerliği..

benimkisi 7 şubatta gitti aldı, 9 şubatta teslim oldu, ama 7sinde askerliği başlamış oldu..

anlatabildim mi acabaa???

komutandan net bilgi dediğim de, teslim olduğu tarihte değil o belgeyi aldığı tarihte başladığı bilgisidir...

biz burda sizden bi tık daha tecrübeli olduğu için size yardım etmeye çalışıyoruz sadece..

yoksa bana ne yaaa...

Kizlar sulus tarihinden itibareb asker syilirlar... bizimki 6 mayisti ama 9 unda teslm oldu. Suan safak 360... eminimm adim gibi

ben de onu anlatmaya çalışıyorum zaten..

sülüs tarihi = teslim olduğu tarih gibi bir bilgi verildi de burda..

Bende sizin dediğinizi idda ediyorum zaten niye böyle bir karmaşa oldu şu an anlamadım

Ay yanımda da değil ki istanbulda çalışıyor askere gşüitmesi daha makbul

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çokta iyi yaptın canım teşekkür ederim şüpheye düşmüştüm şimdi teşekkür ederiz

rica ederim canımm

bilmez miyim canım o duyguları yaaa

şu aralar sizin de en büyük fobiniz: cep telefonunuzda "cevapsız çağrı" görmek olacak

ilk zamanlar, mesela ben dersteyken aramış oluyodu bazen, telefon sessizde tabi görmüyorum, tenefüste bi bakıyorum telefonumda cevapsız çağrı.. nasıl korka korka açıyodum, o mu acaba diyee ve eğer o ankesörlü numaraysa ccevapsız arama, oturup ağladığımı biliyorum

ama zamanla biraz daha katlanma sınırı artıyo tüm bunlara

hayırlısı olsun canım bakalım ya ordan bilgi alır bence biraz iyi mi olur katılması kötü mü diye ona göre kendi kararını verebilir diye düşünüyorum ama

hayırlısı olsun canım bakalım ya ordan bilgi alır bence biraz iyi mi olur katılması kötü mü diye ona göre kendi kararını verebilir diye düşünüyorum ama

bende öyle düşünüyorum canım yaa burda birisinin sevgilisi böyle seçmelere girmiş sonra ankaraya degil sivasa göndermişler burdurdaymış oda aklıma o geldi

aynenn o cevapsız çağrı olayını bir kez yaşadım bir daha düşman başına aynen zamanla her şey iyiye gidecek Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…