2014 Yarenleri! :)

Ben gidemedim on iki saat var arada arayıp kutladim.Hersey eksik gerçekten ama sabretmenin sonu guzel olcak inanıyorum ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim soracağım bişey yok, ben biliyorum zaten sülüs tarihimizi, komutanından net bilgidir bu

teslim olduğu gün değildir sülüs tarihi...

Allah Allah tamam ya sormazsanız sormayın biliyorsanız ne diye bir şeyler diyip duruyorsunuz kendinizden eminseniz tamam..

Allah Allah tamam ya sormazsanız sormayın biliyorsanız ne diye bir şeyler diyip duruyorsunuz kendinizden eminseniz tamam..

üslubunuza bi dikkat edin önce, karşınızda 10 yaş büyüğünüz var...

sizin emin bir şekilde arkadaşlara "yanlış" bilgi vermenize istinaden düzeltme gereği duydum...

yoksa benim hiçbir sıkıntım yok...

Ben gidemedim on iki saat var arada arayıp kutladim.Hersey eksik gerçekten ama sabretmenin sonu guzel olcak inanıyorum ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aa biz aynı şehirdeyiz tabi.. olsun canım araman düşünmen bile yeter, amiin

Kizlar sulus tarihinden itibareb asker syilirlar... bizimki 6 mayisti ama 9 unda teslm oldu. Suan safak 360... eminimm adim gibi

nasıl geçiyorr pofudukcummm

ilk gün gitti bir de arayabildi falan sıkıntı yoktu, şimdi arayabiliyor ama özlem kat kat artıyor yani arıyor seviniyorsun ama o telefonu kapatınca şimdi onnu göremeyeceğini sarılamayacağını biliyor olmak sıkıntı.. kim bilir nasıldır şimdi kilo aldı mı verdi mi yani sürekli yanında olan insanı sadece hayal etmek hayalle kalmak zor.. arada mesafe olduğunu bilmek falan.. yani benim böyle geçiyor canım gerçi siz bizden daha iyi biliyorsunuz da benden bu kadar şimdilikk

çokta iyi yaptın canım teşekkür ederim şüpheye düşmüştüm şimdi teşekkür ederiz

Selam benimde askerim 94/1 olarak gitdi Acemiliğini Ispartada yaptı şimdide Şırnakda dağcı komando . (Şafak 271)

Amin canım hepımızı bır an once Askerlerımıze kavustursun :) Rabbım tum askerlerımızı korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…