- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
Takma salla :))Bizde uğraşan eden yok ben takıyorumSanırım hala geçmişi kıskanıyorum
Canım bir şarkı sözü paylaşmıştım arkadaşımda sözün devamını yazmış sonrada napıyon yazmış. Bu da görünce dellendiDün konuştuk evet gördüm ama yazmadım çok sinirliydim halada sinirliyim dedi Sonra telefonu kapattı gene ama gene iyi gibiyiz telefonu açmasını bekliyorum
Geçiyo kuzuu geçiyoooooo allahın izniyleee..
Canım beniiiiiimmmm aklına öyle kötü şeyler geldiği zaman hemncik başka şeyle ilgilen yoksa düşün düşün insan boğulucakmış gibi oluyoooRabbim dahada rahat ettirsin inşallaaahhhh hayatımmm
Ooooooohhhh beeee yavrukuuuuuuşşşş dünyalar senin olmuştur şimdiiiiiiiiiiiBende iyiyim allaha şükür kuşum.. Sabah alarmımı kurmayı unutmuşuuuum aşkım uyandırdı benideeeeeeeee Sabah onun sesiyle güne başlamak harikaaaa bi duyguuuuuuu
Çak dostum yaaaaSende bendensiiinnn.. Türk kahvesine ba-yı-lı-rııımmmm.. Ama salepide severim en sütlü sütlü ohh miss
ben bugün gayet iyiyim bebiş volkanda dün sorunlardan konuştuk biraz , düzelttik gibi şimdilik bakalım inş. bozulmazsa
Askerde sorma ztn cnm btrsn ztn o zaman hersyi yokuna katarsnz INSALLAHya kızlar bende geleceğimiz hakkında çok düşünüyorum kafamda o kadar soru işaretleri var ki.denizlili ablam bilir.benim ailem onaylamadı başta.şimdide ayrıyız sanıyorlar.ben atanıcm nasipse haziranda.mehmetm gelincce iş bulabilir mi neler olucak (lise mezunuinş bulur bi yandan okuyacak) .ne yapıcaz çok endişeliyim.sramıyorum da asker sonuçta skılır kendine bşşy flana yapar
ya kızlar bende geleceğimiz hakkında çok düşünüyorum kafamda o kadar soru işaretleri var ki.denizlili ablam bilir.benim ailem onaylamadı başta.şimdide ayrıyız sanıyorlar.ben atanıcm nasipse haziranda.mehmetm gelincce iş bulabilir mi neler olucak (lise mezunuinş bulur bi yandan okuyacak) .ne yapıcaz çok endişeliyim.sramıyorum da asker sonuçta skılır kendine bşşy flana yapar
Mende seni yirîiiiim bomba bomba nokta kommmmistanbulda okuduğum zamanlar annem gelirdi bazen vapurda sahlep keyfi yapardık bi o zaman seviyorum boğaz sahlep vapur güzel oluyorducınımmm cınımmm seni yeriiiiiimmm
Allah daim etsin bebeğiiiimyapmayın böyle üzmeyin birbirinizi, uzak olunca sorunlar daha büyük gözüküyor göze
damlammmmmm günaydın bebeğimmmmAskerde sorma ztn cnm btrsn ztn o zaman hersyi yokuna katarsnz INSALLAH
Gunaydin deniziiiim naslsn sekerim:)Mende seni yirîiiiim bomba bomba nokta kommmmİstanbulda mı okudun kız seeeen? Aileciğinden ayrıııı?
damlammmmmm günaydın bebeğimmmm
Mende seni yirîiiiim bomba bomba nokta kommmmİstanbulda mı okudun kız seeeen? Aileciğinden ayrıııı?
damlammmmmm günaydın bebeğimmmm
İyiyim allaha şükür kuşummmm çalışıyorm hastanedeyimmmm sen nasılsıııın naposuuun?Gunaydin deniziiiim naslsn sekerim:)
Kuşuuuummm beniiiiimmm ben seni hiiiç aileciğinden ayrı kalmadın zannettiydiiiimmmmEvet tatlımmm aileciğimden ayrııı
Kuşuuuummm beniiiiimmm ben seni hiiiç aileciğinden ayrı kalmadın zannettiydiiiimmmmHiç yalnız kalmadım diye konuşmuştuk ya bi sefersinde ondan öyle yerleşmiş bnm kafamda hihihi ne alaka aslında dimi
bnada haftasonu uyar tatlım haftaiçi 5 ten sonrada olabilir..bn pendik te lazere geliyorum sifa hastanesine yakin misin oraya
Hehehehehe elektrik idaresini seviyruuuuzevde yalnız kalmadım demek istemiştim kuzucuuumhalam bekar, onla ev arkadaşı olmuştuk istanbulda elektriklerimiz gidip geliyor haha bugün yatın uyuyun işleri boşverin diyor elektrik idaresi
Hehehehehe elektrik idaresini seviyruuuuz
Olsun kuşum yaa evde nabııcan iş yerinde zaman daha güzel geçiyooo:) yaşasın çalışmakkkkkk heyooooo:)sevdim ama patron eve göndermeyince pek bir anlamı kalmıyor
Olsun kuşum yaa evde nabııcan iş yerinde zaman daha güzel geçiyooo:) yaşasın çalışmakkkkkk heyooooo:)
Bazen oluyo öyle bebeğim yaa.. Havalardan kaynaklanıyo olabilirbugün bi tembellik var üzerimde kuşuuum
Bazen oluyo öyle bebeğim yaa.. Havalardan kaynaklanıyo olabilirBurda şakır şakır yağmur yağıyo allahııııımmmmm Kasvetliiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?