2014 Yarenleri! :)

Ay sagol demetimmm yaa kametse sali gelio.yapacmda suprzi burdan bi arki bn olsam yapmzdm dedi az hevesim krldi ama ne olrsa olsn yapacm ya banane sarlrm demetim ya darisi sizlern kavusmasna olsn bebegim:))
kiz supriz yap yap ama bazi seyler cana da kalsin simdi sen yaparsan aynisini o bidaha yapamaz
ahh insallah damlam nasil ozledim anlatamam 2 haftaligina gidicem artik kac kere gorusuruz allah bilir.. bizim ki kavusmak olmicak be balim oyle tadimlik herzaman ki gibi :)

Damlammmmm demetimmmm ben yatayım kızlartt yarın mesai varrr sizi çok seviyorummmm yarın görüşürüz inşallah allaha emanet olun n iyi geceleeeer:)

Gel gel gel güzelim gel hiç acımıycak gel gel gel güzelim söz hiç acımıycaaakk Kaçınılmaz son kızlaaaaarrrne kadr ertelebilirsinizki
hahahahhh son noktayi da koyduuu edepsizzz ben sevdiklerime edepsiz demeye bayilirim denizimmm yanlis anlama hee :) erdiye de durup dururken terbiyesiz derim mesela haha oda alisti artik ses etmiyo

Kz.o odun byle sprzler bilmez.d Oda yeter be demetim gormek yeter valla 7gun geleck te ALLAH bilr.kac gun gorecem

Damlammmmm demetimmmm ben yatayım kızlartt yarın mesai varrr sizi çok seviyorummmm yarın görüşürüz inşallah allaha emanet olun n iyi geceleeeer:)

tamam denizimmm bende yatayim 4 gun tatilin ardindan calismakkk pfff iyi geceler pamuklaaar ruyada askerlerinizi gorun insallahh cok optum hepinizi

Kz.o odun byle sprzler bilmez.d Oda yeter be demetim gormek yeter valla 7gun geleck te ALLAH bilr.kac gun gorecem
olsun balimm sen simdi gorcen sonra bir iki ay sonra bidaha sonra askerligi bitecek insallah sonra hep yaninda olacak :) oyle dusun guzel guzel uyu balimmm :)

olsun balimm sen simdi gorcen sonra bir iki ay sonra bidaha sonra askerligi bitecek insallah sonra hep yaninda olacak :) oyle dusun guzel guzel uyu balimmm :)
Evet demetim bunada sukur iyucan herlde sende bende uyuym malum yarn is sendromu iyi geceler kuzucum ruyanda erdino gorursun INSALLAH ruyamzda.sarilalm sımsıkı INSALLAH askerlermze optm cok canimcim :)

Kuz7m bendede vardi sevglyken o taknti ama ben dert etmyrdm kendi ugrasyrdu en son haber yollatmsti bz sevglyken iste bnm kadr seveni bulaman gbsine snra kz nisanlandi baskasyla ALLAH mesut etsn onuda:)

Bizde uğraşan eden yok ben takıyorum Sanırım hala geçmişi kıskanıyorum

Canım bir şarkı sözü paylaşmıştım arkadaşımda sözün devamını yazmış sonrada napıyon yazmış. Bu da görünce dellendi Dün konuştuk evet gördüm ama yazmadım çok sinirliydim halada sinirliyim dedi Sonra telefonu kapattı gene ama gene iyi gibiyiz telefonu açmasını bekliyorum

günaydınnnnn, iyi haftalar diliyorum güzellerim hava yağmurlu buzzz gibi, yılbaşı gecesi kar yağacak diyorlar

Günaydın kızlarrrrrr Hayırlı uğurlu haftalar olsuun inşallaaaah Bu haftada çar çabuk geçsiiiinnn bi hafta daha yaklaşalım aşklarımızaaaa

iyiyim çok şükür bebeğiiim sen nasılsın gece uyandım rüzgar sesine, burda da fırtına yağmur donduuuk
Aynen kuzu yaaa gece ödüm patladıııı İyiyim bende çok şükür bebeğim yaa..
günaydınnnnnn 2 gün giremedim valla aklım burdaydı nasılsınız gzüeller ..
iyiyim allaha şükür tatlım yaa güzel bi 2günden Snra tekrar denizliye dönmek sıkıcı olsada mesaiye gelmek güzel Sen nasılsın kuşum?

sen de benim gibi korkak gerçi sen tek yaşama cesaretini gösterebiliyorsun bende o da yok marmaraya kar geliyooormuuuuşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…