2014 Yarenleri! :)

sen de benim gibi korkak gerçi sen tek yaşama cesaretini gösterebiliyorsun bende o da yok marmaraya kar geliyooormuuuuşşşşşş
Ahahahaha kuşum beniiiim sende cesur bi kızsın yaa Eneeeeeem karı çoooook severiiiiimmmmm bol bol karın tadını çıkar kız.. Bnm yerimede kartopu oyna.. Sahlep yapıp karın yağışını izle.. Tamam mı kuşum

bende iim canım iş koşturması başladı ..Ankarada çok soğuk kar havası var inşalalh yğarda yumuşar hava :) askerin ansıl kuzuzm

bende iim canım iş koşturması başladı ..Ankarada çok soğuk kar havası var inşalalh yğarda yumuşar hava :) askerin ansıl kuzuzm
İyi hamdolsun askerimde kuzucum yaa.. Maşallah bir romantik bir duygusal bir ilgili Dün annesiyle fotomuzu göndermiştim kıyamam iç çeke çeke ağladı Bizi çoooook özlemiş hihihi Tabii bizde onuuu Senin askerin nasıl tatlım? Gazinoya geçmişti dimi? Rahattır umarım..

ayy şimdi onlar değerleri daha ii anladılar bence ...:) yazık ya off tez zamanda geçse canım ....benim askerimm iyiyim diyor canım rhatım diyor nöbt yokmuş orda kısa dönemlere inşallah iyiidir canım ..ben biraz ves vese yapıyorum kendimce sonra toparlıyorum ....

ben de çok severim karı bebeğiiiiim senin yerine de tadını çıkarıcam inşallah dedikleri gibi yağar yılbaşında kar olsuuunnnn sahlep sevmem ama türk kahvesi ve kitabımı alır geçerim pencerenin kenarına

ben saymıyom abla artık 118 falan kaldı sanırım :)) geçmiyor günler geçmiyorrr
Geçiyo kuzuu geçiyoooooo allahın izniyleee..
Canım beniiiiiimmmm aklına öyle kötü şeyler geldiği zaman hemncik başka şeyle ilgilen yoksa düşün düşün insan boğulucakmış gibi oluyooo Rabbim dahada rahat ettirsin inşallaaahhhh hayatımmm
iyiyim balpeteğim , dün volkanla biraz sorunlarımızdan konuştuk şimdi aramız daha iyi , hatta sabah sabah aradı romantizm tavan yaptı keyfim yerine geldi sen nasılsın bakıyım
Ooooooohhhh beeee yavrukuuuuuuşşşş dünyalar senin olmuştur şimdiiiiiiiiiii Bende iyiyim allaha şükür kuşum.. Sabah alarmımı kurmayı unutmuşuuuum aşkım uyandırdı benideeeeeeeee Sabah onun sesiyle güne başlamak harikaaaa bi duyguuuuuuu
Çak dostum yaaaa Sende bendensiiinnn.. Türk kahvesine ba-yı-lı-rııımmmm.. Ama salepide severim en sütlü sütlü ohh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…