- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Ahahahaha kuşum beniiiim sende cesur bi kızsın yaasen de benim gibi korkakgerçi sen tek yaşama cesaretini gösterebiliyorsun bende o da yok marmaraya kar geliyooormuuuuşşşşşş
Aynen kuzu yaaa gece ödüm patladııııİyiyim bende çok şükür bebeğim yaa..
iyiyim allaha şükür tatlım yaa güzel bi 2günden Snra tekrar denizliye dönmek sıkıcı olsada mesaiye gelmek güzelSen nasılsın kuşum?
İyi hamdolsun askerimde kuzucum yaa.. Maşallah bir romantik bir duygusal bir ilgilibende iim canım iş koşturması başladı ..Ankarada çok soğuk kar havası var inşalalh yğarda yumuşar hava :) askerin ansıl kuzuzm
Günaydın canııııııııııuııııııımmmm nasılsııııın ?...günaydın canlarım
Asker yolu bekliyoruz kuzucuk şafak sayıyoruuuz sen nabıyooongünaydın kızlarr :)) kaç gündür giremedim ya napıyonuz :))
ben saymıyom abla artıkAsker yolu bekliyoruz kuzucuk şafak sayıyoruuuz sen nabıyooon
İyi hamdolsun askerimde kuzucum yaa.. Maşallah bir romantik bir duygusal bir ilgiliDün annesiyle fotomuzu göndermiştim kıyamam iç çeke çeke ağladı Bizi çoooook özlemiş hihihi Tabii bizde onuuu Senin askerin nasıl tatlım? Gazinoya geçmişti dimi? Rahattır umarım..
iyiyim balpeteğim , dün volkanla biraz sorunlarımızdan konuştuk şimdi aramız daha iyi , hatta sabah sabah aradı romantizm tavan yaptı keyfim yerine geldiGünaydın canııııııııııuııııııımmmm nasılsııııın ?...
Ahahahaha kuşum beniiiim sende cesur bi kızsın yaaEneeeeeem karı çoooook severiiiiimmmmm bol bol karın tadını çıkar kız.. Bnm yerimede kartopu oyna.. Sahlep yapıp karın yağışını izle.. Tamam mı kuşum
canımcım senin askerin ayın kaçında gitmiştiben saymıyom abla artık118 falan kaldı sanırım :)) geçmiyor günler geçmiyorrr
15 mayıs aşkom :) noldu :)canımcım senin askerin ayın kaçında gitmişti
tatlımmmmm , nasılsıngünaydınnnnn
hmm anladım kuzucum , volkanla aynı dönemde gittiler sandımda nasıl 118 gün kalıo diecektim15 mayıs aşkom :) noldu :)
hı yok canım öyle bişey benle konuşmadın başkasıyla karıştırdın sanırım :)) enişte bey güle güle gelir tez zamanda inşallahhmm anladım kuzucum , volkanla aynı dönemde gittiler sandımda nasıl 118 gün kalıo diecektim
Geçiyo kuzuu geçiyoooooo allahın izniyleee..ben saymıyom abla artık118 falan kaldı sanırım :)) geçmiyor günler geçmiyorrr
Canım beniiiiiimmmm aklına öyle kötü şeyler geldiği zaman hemncik başka şeyle ilgilen yoksa düşün düşün insan boğulucakmış gibi oluyoooayy şimdi onlar değerleri daha ii anladılar bence ...:) yazık ya off tez zamanda geçse canım ....benim askerimm iyiyim diyor canım rhatım diyor nöbt yokmuş orda kısa dönemlere inşallah iyiidir canım ..ben biraz ves vese yapıyorum kendimce sonra toparlıyorum ....
Ooooooohhhh beeee yavrukuuuuuuşşşş dünyalar senin olmuştur şimdiiiiiiiiiiiiyiyim balpeteğim , dün volkanla biraz sorunlarımızdan konuştuk şimdi aramız daha iyi , hatta sabah sabah aradı romantizm tavan yaptı keyfim yerine geldisen nasılsın bakıyım
Çak dostum yaaaaben de çok severim karı bebeğiiiiim senin yerine de tadını çıkarıcam inşallah dedikleri gibi yağar yılbaşında kar olsuuunnnnsahlep sevmem ama türk kahvesi ve kitabımı alır geçerim pencerenin kenarına
ben bugün gayet iyiyim bebiş volkanda dün sorunlardan konuştuk biraz , düzelttik gibi şimdilik bakalım inş. bozulmazsaiyiyim kuşuuum sen nasılsın yahuu
olabilir canıımcım , inş. hepimiz tez zamnda sağlıkla kavuşuruz askerlerimizehı yok canım öyle bişey benle konuşmadın başkasıyla karıştırdın sanırım :)) enişte bey güle güle gelir tez zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?