2014 Yarenleri! :)

burası yavaştan açıldı ayyy kar yağcak diyolardı hiç belirti yook yılbaşı gecesi napıyorsuuun
Huuuu babyyyy teklif üstüne teklif alıyorum yılbaşında Bi arkadaşım evde toplanıcaklarmış çağırdı.. Başka bi arkadaşımda bi otele gidicekmiş kızıyla yer ayırtıcakmış sende gel dedi çağırdı Ama ben evde olucam yaa allah nasip ederse seneye yılbaşında aşkitomla kutluycam seneye saklıyorum kendimi Kırmızı donumu geyip oturucan kuşumla Se napıcan bebeğim?

holalalaaa Ay kuzum sorma ya hastayım şifayı kapmışım sürünüyom evde sen nasılsın
Uffff geçmiş olsun kuşum yaaa Kıyamamkiiii Bende iyiyim allaha şüküüüür.. Bende az buçuk kaptım boğazım acıyo ama boool bol adaçayı ıhlamur ve portakal tüketiyorum yatağa düşmeden atlatmaya çalışıyorm fıstıkSende sıcak şeyler iç c vitamini al bol bol vücut direncini yükseltir

evde pijama terlik televizyon tombala ben de gelecek seneye saklıyorum bütün enerjimi seneye evde olmak istemiyorum inşallah

evde pijama terlik televizyon tombala ben de gelecek seneye saklıyorum bütün enerjimi seneye evde olmak istemiyorum inşallah
Ayyynennnnn bitanem bendeeeeeeeee aşkımla beraber bi program yapıcaaaaammm allah izin verirseeeeee heyyooooo Bak o günün şerefine içebilirim Ama benim aşkım o gece kesin içer dönüşte arabayı mecbur ben kullanırım dolayısıyla içemem ozamaaaan.. Amaaaan bende aşktan sarhoş oluruuuummmmm

ceyhun bey de öyle yapıyor, daha ehliyetimi almadım ama sürebiliyorum, sırf gittiğimiz yerlerde rahatça içebilsin diye bana ehliyet alacak biz de evde içeriz kızzz napalım

ceyhun bey de öyle yapıyor, daha ehliyetimi almadım ama sürebiliyorum, sırf gittiğimiz yerlerde rahatça içebilsin diye bana ehliyet alacak biz de evde içeriz kızzz napalım
Ehliyetsiz kullanma kuşum yaa al ehliyetini en kısa sürede.. allah korusun senlik bişey olmaz ama gelir biri tosar mosar ehliyetsiz olman sorun olur.. Kııııız aynen bizde evde içeriiiizzzz dağıtırııııızzz heyoooooo Ringoo ringoo şişeleeeerrrr Amaan zabahlar olmassıııınnn heeeeeyyyyy

yok yavrum ceyhun bey den bana sıra gelmiyor araba kullanmaya babam da bana araba vermiyor zaten ay bak aklıma geldiii babam niye bana güvenmiyor yaaa
ohhh ohhh süpersin kuzucuuuum ya yandan yandan ohhh oohh

Evet canım sürpriz yapmıştı. Gemisi Hatay Çevlikteymiş oraya teslim oldu
Sen napıyorsun ne var ne yok 1 haftadır uzaktım buralardan.
Aynı tatlım yaa bildiğin gibi askerimi bekliyorummm Biraz boğazım acıyo sanırım hasta oluyorum.. Haftasonu memleketteydim annem ve kayınvalidemle güxel bi haftasonu geçirdim Şimdide çalışıyorum hastanedeyim kuzucum.. Allah kavuştursun yaa.. Dağıtımdan snra insan zorlanıy o yaa hemencik alışıveriyo onun varlığına Ama geçicek kuUcum allahın izniyle geçicekkkk..

yok yavrum ceyhun bey den bana sıra gelmiyor araba kullanmaya babam da bana araba vermiyor zaten ay bak aklıma geldiii babam niye bana güvenmiyor yaaa
ohhh ohhh süpersin kuzucuuuum ya yandan yandan ohhh oohh
Bu adam kısmısı bayan sürücülere nedense hiç fırsat vermiyo yaaa kafalarına kafalarna vurucan Sanki kendileri çok iyi kullanıyoBen kaç defa erkek olup embesil embesil araba kullanan heriflere rast geldim.. Eneeeem sinirlendim bak ağzım bozulduuu Neyse neyse güzel şeylerden bahsedelim Benim aşkımla dün bebişlerden bahsettik biiiiizzz bana dediki akraba îlişkileri çok önemli aşkım oğlumuz amca dayı nedir bilerek büyüsün dediii Bende oğlumuz muuuu dedim Aşkım allah söyletti sanırım dedi hihihihi

sinirlenme kuzucuuum sakiiin yaa biz de dün bebişten bahsettik ne tesadüfff ama benim sevdiceğin yorumu çok farklıydı.. benim zaten bir tane bebeğim var ikincisini zamanı gelince yaparız, ne bebeği şimdiden başladın dedi
her zaman evliliğin tadını çıkarmak gerektiğini söyler aslında ben de böyle düşünüyorum daha yaşımız genç acele etmiyorum ama bu şekilde söylemesi kırdı biraz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…