- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Gıııız alanyalıııııı nabıyooon be yaaaMerhaba canlar
holalalaaaGıııız alanyalıııııı nabıyooon be yaaa
Huuuu babyyyy teklif üstüne teklif alıyorum yılbaşındaburası yavaştan açıldı ayyy kar yağcak diyolardı hiç belirti yookyılbaşı gecesi napıyorsuuun
Uffff geçmiş olsun kuşum yaaaholalalaaaAy kuzum sorma ya hastayım şifayı kapmışım sürünüyom evde sen nasılsın
Huuuu babyyyy teklif üstüne teklif alıyorum yılbaşındaBi arkadaşım evde toplanıcaklarmış çağırdı.. Başka bi arkadaşımda bi otele gidicekmiş kızıyla yer ayırtıcakmış sende gel dedi çağırdı Ama ben evde olucam yaa allah nasip ederse seneye yılbaşında aşkitomla kutluycam seneye saklıyorum kendimi Kırmızı donumu geyip oturucan kuşumla Se napıcan bebeğim?
İçim daralıyor yemin ederim havada cabası oldugzüelller naparsınzı bakayım...hava zifiri karanlık ...ankarada çok kötüüüü
Ankarada sevdiğim var hava çok mu soğukk.canlar napıyosunuz :)İçim daralıyor yemin ederim havada cabası olduAnkara'dan soğudum kuzum ya .. Sen napıyorsun ?
Ayyynennnnn bitanem bendeeeeeeeee aşkımla beraber bi program yapıcaaaaammm allah izin verirseeeeee heyyoooooevde pijama terlik televizyon tombalaben de gelecek seneye saklıyorum bütün enerjimi seneye evde olmak istemiyorum inşallah
deme öyle demeeegzüelller naparsınzı bakayım...hava zifiri karanlık ...ankarada çok kötüüüü
Ayyynennnnn bitanem bendeeeeeeeee aşkımla beraber bi program yapıcaaaaammm allah izin verirseeeeee heyyoooooBak o günün şerefine içebilirim Ama benim aşkım o gece kesin içer dönüşte arabayı mecbur ben kullanırım dolayısıyla içemem ozamaaaan.. Amaaaan bende aşktan sarhoş oluruuuummmmm
Ehliyetsiz kullanma kuşum yaa al ehliyetini en kısa sürede.. allah korusun senlik bişey olmaz ama gelir biri tosar mosar ehliyetsiz olman sorun olur.. Kııııız aynen bizde evde içeriiiizzzz dağıtırııııızzz heyooooooceyhun bey de öyle yapıyor, daha ehliyetimi almadım ama sürebiliyorum, sırf gittiğimiz yerlerde rahatça içebilsin diye bana ehliyet alacakbiz de evde içeriz kızzz napalım
Canıııııımmm uata birliğie teslim oldu mu sevdiceğin? En son dağıtıma gelmiştiii dimi?İçim daralıyor yemin ederim havada cabası olduAnkara'dan soğudum kuzum ya .. Sen napıyorsun ?
Evet canım sürpriz yapmıştı. Gemisi Hatay Çevlikteymiş oraya teslim olduCanıııııımmm uata birliğie teslim oldu mu sevdiceğin? En son dağıtıma gelmiştiii dimi?
Ehliyetsiz kullanma kuşum yaa al ehliyetini en kısa sürede.. allah korusun senlik bişey olmaz ama gelir biri tosar mosar ehliyetsiz olman sorun olur.. Kııııız aynen bizde evde içeriiiizzzz dağıtırııııızzz heyooooooRingoo ringoo şişeleeeerrrr Amaan zabahlar olmassıııınnn heeeeeyyyyy
Aynı tatlım yaa bildiğin gibi askerimi bekliyorummmEvet canım sürpriz yapmıştı. Gemisi Hatay Çevlikteymiş oraya teslim oldu
Sen napıyorsun ne var ne yok 1 haftadır uzaktım buralardan.
Bu adam kısmısı bayan sürücülere nedense hiç fırsat vermiyo yaaa kafalarına kafalarna vurucanyok yavrum ceyhun bey den bana sıra gelmiyor araba kullanmayababam da bana araba vermiyor zaten ay bak aklıma geldiii babam niye bana güvenmiyor yaaa
ohhh ohhh süpersin kuzucuuuum ya yandan yandan ohhh oohh
bak bu olmadı simdievet canım bi moral oluyor orası dogru.. ama bana soracak olursan da en gecmeyen vakitler 199 dan 100 e inene kadardı.. :)oysa 100 den asagısı gecmez der herkes.. yalan :)
Bu adam kısmısı bayan sürücülere nedense hiç fırsat vermiyo yaaa kafalarına kafalarna vurucanSanki kendileri çok iyi kullanıyo Ben kaç defa erkek olup embesil embesil araba kullanan heriflere rast geldim.. Eneeeem sinirlendim bak ağzım bozulduuu Neyse neyse güzel şeylerden bahsedelim Benim aşkımla dün bebişlerden bahsettik biiiiizzz bana dediki akraba îlişkileri çok önemli aşkım oğlumuz amca dayı nedir bilerek büyüsün dediii Bende oğlumuz muuuu dedim Aşkım allah söyletti sanırım dedi hihihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?