2014 Yarenleri! :)

Problem her neyse biraz alttan alsaydın askerde olunca biliyorsun ki bambaşka oluyorlar.. Bende hala haber alamadım akşam 9 olsada belki arar diye beklemekle yetinicem

Alttan aldım zaten suçluyum biliyorum alttan aldım aldım ama adam sinirlendi felaket nöbetteydi kapıyı tekmelicem falan filan diyip durdu zaten sinirlenince gözü dönüyor
kuzu bizde öyleyiz ben çok sıkıldım artık bu durumdan

Yaa normalde uzamıyordu tartışmalar ya da sevdicek öyle sert konuşmuyordu ama öyle değil bu sefer üffffffff

Kızlaaaaar hayırlı sabahlaaar İnşallaaallah aşklarımızın seslerini booool bol duyucağımız, konuştuğumuzda tartışmak yerine tatlııı tatlııııııı sohbetler ediceğimiz bir gün olur

herkese çok teşekkür ederim rabbım sizide kavustursun zor olsada gercekten gecıyor sankı daha dün gibi otogardan gonderdıgım . Sabredın bacılar ınsallah kavusacaksınız sızde

bebeğiiiiim salvo' ya da sana da noluyor böyle kızlarrrr tatlım anlatabilirsin eminimki çözülebilecek şeylerdendir
bir bakıyorum herşey yolunda bir bigün bakıyorum bütün herşey altüst olmuş. Benimki kantinde orda net var , dün akşam altıda mesj attı komutanlar gitti dizi izliycem bitince ararım die sonra saat on oldu aradı, direk ben yatıyorum iyi geceler dedi , eee bu saate kadar naptın canım die sordum , dizi izledim dedi tmm hemn gitme bu gün sadece sabh konuştuk 1-2 dk özledim seni dedim yaaaaa konuşmak zorundamıym anlamıo musun yatıcam şimdi die bağırmaya başladı bende yine sakin bi şekilde ebeee aşkısı o zamn keşke dört saat deilde 3,5 saat dizi izleseydinde bunun yarım saatini bana ayırsaydın die tatlı bi dille ortamı yumuşatmaya çalışırken tekrar aramak zorumdamıyım konuşmak istemiyorum , bana burda sıkıntı olmaktan başka yaptığın bişey yok die bi bağırışı var görmelisin yine hiç bişey demedim tmm iyi geceler deyip telfonu kapattım . böle canım ben artık gerçekten hiç anlam veremiyorum, tmm askerde psikolojik fln diorum ama bu devamlı olunca artık altında başka sebepler aramaya kalkıyorum

Kuzum karışmak gibi olmasın ama biraz kendi haline bırak derim, üsteledikçe daha fazla sıkıştırmış gibi olursun..

Kuzum karışmak gibi olmasın ama biraz kendi haline bırak derim, üsteledikçe daha fazla sıkıştırmış gibi olursun..
doğru söylüyorsun ama askerde olan bi adamın müsait zamnında oturup dört saat dizi izleyp , sevgilisine 2 dk bile ayıramaması normal mi , allah aşkına siz söyleyin ben mi abartıyorum kafayı yiyecem

doğru söylüyorsun ama askerde olan bi adamın müsait zamnında oturup dört saat dizi izleyp , sevgilisine 2 dk bile ayıramaması normal mi , allah aşkına siz söyleyin ben mi abartıyorum kafayı yiyecem
hmm bi de bizim normalde hiç böle olur olmadık yere tartışmalarımız olmaz neticede o da bende yaşımızı almış aklı başında insanlarız , ama şimdi bunlarla karşılaşınca dayanamıyorum

O konuda haklısın bende olsam bende takılırdım hemde fazlasıyla ama burada sen uzuluyorsun o yuzden ben oyle soyledım. Zaman ver bakalım sende ona, inşallah zamanla aşar bu durumuda anlar senın onu ne kadar bekledıgını .

Sevdiğini en iyi sen tanırsın tatlım yaa böyle olması gerçekten çok üzücü olmuş.. Çok incinmişsindir haklı olarak Ama askerlik bu.. Kimbilir neler yaşıyodur orda hepsini anlatmıyodurkî sana.. Sen en yakını olduğun için sana patlıyodur.. Nazı sana geçiyodur Lütfen üzülme tatlım boool bol dua et.. İnşallah en kısa sürede aşarsınız bu günlerideeee..

Canım ben bu davranışlarına pek anlam veremedim açıkçası. 4 saat dizi izleyipte sana hiçbir şey yazmamak ne alaka ki çok saçma geldi bana. Üzme canını zamana bırak üstüne düşme

Ben de bu askerlik psikolojisini anlayamıyorum canım.. Herkes farklı etkilenir ama bu yaptıklarının sebebi olarak "asker psikolojisi" lafını çok gerçek dışı buluyorum kızların aksine.. Eğer öyleyse, bu kadar hassassa, düşme üstüne sakın olur mu? Bırak kendi arasın şu bikaç gün. Kendi özlesin, anlasın hatasını bak nasıl pervane oluyor etrafında.

canım benim askeriyede rahat anladığım kadarıyla askerin, alttan almayı biraz bırak bakalım, ne kadar çok konuşmak istesen de dur de kendine, özledim seni deme ara beni deme.. zaten bu tepkini görünce o sana soracaktır ne olduğunu.. erkeklere bazen sağ gösterip soldan vurmak gerekiyor.. kesinlikle senin kararın ama ben olsam buna benzer şeyler yapardım bebeğim, yanlış anlama bize anlattığın kadarına bakarak yorum yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…