kuzu bizde öyleyiz ben çok sıkıldım artık bu durumdanCanım iyi olmaya çalışıyorum sevdicekle dün tartıştıkSen napıyon nasılsın?
Problem her neyse biraz alttan alsaydınaskerde olunca biliyorsun ki bambaşka oluyorlar.. Bende hala haber alamadım akşam 9 olsada belki arar diye beklemekle yetinicem
kuzu bizde öyleyiz ben çok sıkıldım artık bu durumdan
yesmceyhn yeşimmm biz dün yine tartıştık, ben çok sıkıldım artık bu durumdan kendimi hiç iyi hissetmiyorum
herkese çok teşekkür ederim rabbım sizide kavustursun zor olsada gercekten gecıyor sankı daha dün gibi otogardan gonderdıgım . Sabredın bacılar ınsallah kavusacaksınız sızde
Canım bnimmm yaaa gözün aydınnnnherkese çok teşekkür ederim rabbım sizide kavustursun zor olsada gercekten gecıyor sankı daha dün gibi otogardan gonderdıgım . Sabredın bacılar ınsallah kavusacaksınız sızde
Yeşimciiiiiiikkkkkkgözün aydın canım benim, darısı bizlerin başınaa sağ salim kavuşalım inşallah
bir bakıyorum herşey yolunda bir bigün bakıyorum bütün herşey altüst olmuş. Benimki kantinde orda net var , dün akşam altıda mesj attı komutanlar gitti dizi izliycem bitince ararım die sonra saat on oldu aradı, direk ben yatıyorum iyi geceler dedi , eee bu saate kadar naptın canım die sordum , dizi izledim dedi tmm hemn gitme bu gün sadece sabh konuştuk 1-2 dk özledim seni dedim yaaaaa konuşmak zorundamıym anlamıo musun yatıcam şimdi die bağırmaya başladıbebeğiiiiim salvo' ya da sana da noluyor böyle kızlarrrrtatlım anlatabilirsin eminimki çözülebilecek şeylerdendir
Kuzum karışmak gibi olmasın ama biraz kendi haline bırak derim, üsteledikçe daha fazla sıkıştırmış gibi olursun..bir bakıyorum herşey yolunda bir bigün bakıyorum bütün herşey altüst olmuş. Benimki kantinde orda net var , dün akşam altıda mesj attı komutanlar gitti dizi izliycem bitince ararım die sonra saat on oldu aradı, direk ben yatıyorum iyi geceler dedi , eee bu saate kadar naptın canım die sordum , dizi izledim dedi tmm hemn gitme bu gün sadece sabh konuştuk 1-2 dk özledim seni dedim yaaaaa konuşmak zorundamıym anlamıo musun yatıcam şimdi die bağırmaya başladıbende yine sakin bi şekilde ebeee aşkısı o zamn keşke dört saat deilde 3,5 saat dizi izleseydinde bunun yarım saatini bana ayırsaydın die tatlı bi dille ortamı yumuşatmaya çalışırken tekrar aramak zorumdamıyım konuşmak istemiyorum , bana burda sıkıntı olmaktan başka yaptığın bişey yok bi bağırışı var görmelisin yine hiç bişey demedim tmm iyi geceler deyip telfonu kapattım . böle canım ben artık gerçekten hiç anlam veremiyorum, tmm askerde psikolojik fln diorum ama bu devamlı olunca artık altında başka sebepler aramaya kalkıyorum
doğru söylüyorsun ama askerde olan bi adamın müsait zamnında oturup dört saat dizi izleyp , sevgilisine 2 dk bile ayıramaması normal mi , allah aşkına siz söyleyin ben mi abartıyorum kafayı yiyecemKuzum karışmak gibi olmasın ama biraz kendi haline bırak derim, üsteledikçe daha fazla sıkıştırmış gibi olursun..
hmm bi de bizim normalde hiç böle olur olmadık yere tartışmalarımız olmaz neticede o da bende yaşımızı almış aklı başında insanlarız , ama şimdi bunlarla karşılaşınca dayanamıyorumdoğru söylüyorsun ama askerde olan bi adamın müsait zamnında oturup dört saat dizi izleyp , sevgilisine 2 dk bile ayıramaması normal mi , allah aşkına siz söyleyin ben mi abartıyorum kafayı yiyecem
O konuda haklısın bende olsam bende takılırdım hemde fazlasıyla ama burada sen uzuluyorsun o yuzden ben oyle soyledım. Zaman ver bakalım sende ona, inşallah zamanla aşar bu durumuda anlar senın onu ne kadar bekledıgını .doğru söylüyorsun ama askerde olan bi adamın müsait zamnında oturup dört saat dizi izleyp , sevgilisine 2 dk bile ayıramaması normal mi , allah aşkına siz söyleyin ben mi abartıyorum kafayı yiyecem
Sevdiğini en iyi sen tanırsın tatlım yaa böyle olması gerçekten çok üzücü olmuş.. Çok incinmişsindir haklı olarakbir bakıyorum herşey yolunda bir bigün bakıyorum bütün herşey altüst olmuş. Benimki kantinde orda net var , dün akşam altıda mesj attı komutanlar gitti dizi izliycem bitince ararım die sonra saat on oldu aradı, direk ben yatıyorum iyi geceler dedi , eee bu saate kadar naptın canım die sordum , dizi izledim dedi tmm hemn gitme bu gün sadece sabh konuştuk 1-2 dk özledim seni dedim yaaaaa konuşmak zorundamıym anlamıo musun yatıcam şimdi die bağırmaya başladıbende yine sakin bi şekilde ebeee aşkısı o zamn keşke dört saat deilde 3,5 saat dizi izleseydinde bunun yarım saatini bana ayırsaydın die tatlı bi dille ortamı yumuşatmaya çalışırken tekrar aramak zorumdamıyım konuşmak istemiyorum , bana burda sıkıntı olmaktan başka yaptığın bişey yok die bi bağırışı var görmelisin yine hiç bişey demedim tmm iyi geceler deyip telfonu kapattım . böle canım ben artık gerçekten hiç anlam veremiyorum, tmm askerde psikolojik fln diorum ama bu devamlı olunca artık altında başka sebepler aramaya kalkıyorum
bir bakıyorum herşey yolunda bir bigün bakıyorum bütün herşey altüst olmuş. Benimki kantinde orda net var , dün akşam altıda mesj attı komutanlar gitti dizi izliycem bitince ararım die sonra saat on oldu aradı, direk ben yatıyorum iyi geceler dedi , eee bu saate kadar naptın canım die sordum , dizi izledim dedi tmm hemn gitme bu gün sadece sabh konuştuk 1-2 dk özledim seni dedim yaaaaa konuşmak zorundamıym anlamıo musun yatıcam şimdi die bağırmaya başladıbende yine sakin bi şekilde ebeee aşkısı o zamn keşke dört saat deilde 3,5 saat dizi izleseydinde bunun yarım saatini bana ayırsaydın die tatlı bi dille ortamı yumuşatmaya çalışırken tekrar aramak zorumdamıyım konuşmak istemiyorum , bana burda sıkıntı olmaktan başka yaptığın bişey yok die bi bağırışı var görmelisin yine hiç bişey demedim tmm iyi geceler deyip telfonu kapattım . böle canım ben artık gerçekten hiç anlam veremiyorum, tmm askerde psikolojik fln diorum ama bu devamlı olunca artık altında başka sebepler aramaya kalkıyorum
doğru söylüyorsun ama askerde olan bi adamın müsait zamnında oturup dört saat dizi izleyp , sevgilisine 2 dk bile ayıramaması normal mi , allah aşkına siz söyleyin ben mi abartıyorum kafayı yiyecem
Ben de bu askerlik psikolojisini anlayamıyorum canım.. Herkes farklı etkilenir ama bu yaptıklarının sebebi olarak "asker psikolojisi" lafını çok gerçek dışı buluyorum kızların aksine.. Eğer öyleyse, bu kadar hassassa, düşme üstüne sakın olur mu? Bırak kendi arasın şu bikaç gün. Kendi özlesin, anlasın hatasını bak nasıl pervane oluyor etrafında.bir bakıyorum herşey yolunda bir bigün bakıyorum bütün herşey altüst olmuş. Benimki kantinde orda net var , dün akşam altıda mesj attı komutanlar gitti dizi izliycem bitince ararım die sonra saat on oldu aradı, direk ben yatıyorum iyi geceler dedi , eee bu saate kadar naptın canım die sordum , dizi izledim dedi tmm hemn gitme bu gün sadece sabh konuştuk 1-2 dk özledim seni dedim yaaaaa konuşmak zorundamıym anlamıo musun yatıcam şimdi die bağırmaya başladıbende yine sakin bi şekilde ebeee aşkısı o zamn keşke dört saat deilde 3,5 saat dizi izleseydinde bunun yarım saatini bana ayırsaydın die tatlı bi dille ortamı yumuşatmaya çalışırken tekrar aramak zorumdamıyım konuşmak istemiyorum , bana burda sıkıntı olmaktan başka yaptığın bişey yok die bi bağırışı var görmelisin yine hiç bişey demedim tmm iyi geceler deyip telfonu kapattım . böle canım ben artık gerçekten hiç anlam veremiyorum, tmm askerde psikolojik fln diorum ama bu devamlı olunca artık altında başka sebepler aramaya kalkıyorum
bir bakıyorum herşey yolunda bir bigün bakıyorum bütün herşey altüst olmuş. Benimki kantinde orda net var , dün akşam altıda mesj attı komutanlar gitti dizi izliycem bitince ararım die sonra saat on oldu aradı, direk ben yatıyorum iyi geceler dedi , eee bu saate kadar naptın canım die sordum , dizi izledim dedi tmm hemn gitme bu gün sadece sabh konuştuk 1-2 dk özledim seni dedim yaaaaa konuşmak zorundamıym anlamıo musun yatıcam şimdi die bağırmaya başladıbende yine sakin bi şekilde ebeee aşkısı o zamn keşke dört saat deilde 3,5 saat dizi izleseydinde bunun yarım saatini bana ayırsaydın die tatlı bi dille ortamı yumuşatmaya çalışırken tekrar aramak zorumdamıyım konuşmak istemiyorum , bana burda sıkıntı olmaktan başka yaptığın bişey yok die bi bağırışı var görmelisin yine hiç bişey demedim tmm iyi geceler deyip telfonu kapattım . böle canım ben artık gerçekten hiç anlam veremiyorum, tmm askerde psikolojik fln diorum ama bu devamlı olunca artık altında başka sebepler aramaya kalkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?