Dedgm gbi cani skkndr nazi sana gecyr die sana patlamstr skma canini tatlmaslında van'a gittiğinden beri 15 gündür bi gariplik var ama özellikle şu son bir haftadır böyleyiz
Aynen kuzum benm bende de öyle :) iyisindir inşallah :)
Mont gnder sende:)
Kamuda yapmışlar bende şimdi okudum canım inş bizlerede kısmet olur yaKızlar yaa yılbaşı için cuma gününüde tatil yapmışlar duydunuz mu?
inş. yaaa çok ihtiyacım var tatile :)Kamuda yapmışlar bende şimdi okudum canım inş bizlerede kısmet olur ya
canım sen özelde çalışıodun dimiKızlar yaa yılbaşı için cuma gününüde tatil yapmışlar duydunuz mu?
damla çok zoruma gidiyor ben bunları hak etcek hiç bişey yapmadım , tmm dielim ki ordan kaynaklı askerlik psikolojisinden böle eee yine bana anlatıp, benle konup rahatlaması gerkmez mi ? ben mi yanlış düşünüyorum
İyiyim canım benim sağ olSevdicekle kavga ettik gene
Üffff kazak yollucammmmm
Aaaaa noldu ki kuzum
Canım eskilerden açıldı konu bu bir sinirlendi ben biraz kızdırmıştım onu hani söz dinlememek giyme dediğini giymek gibi bir sinirlendi tutmayınnnn küçük enişteyi misali terör estirdi
Sonrada dedi ben kendime şaşırıyorum bunca yaptıklarına rağmen beni kızdırmana dinlememene rağmen ben nasıl devam edebilmişim kendime kızıyorum kapıyı tekmelicem az kaldı falan dedi, şarjım bitebilir merak etme dedi telefon kapandı
Ahh ahh kuzum asker kız yapma yaaa :) az değilsin yavrucum sende :)) sevdiğinden devam ediyon deseydin :)
kantinin deposunda volkan ,akşam altıdan sonra komutanlar gidiyormuş tv, net vs var yani öyle bunalacağı bi durum yok aslında ne biliyim yeşim inan o kadar bunaldım ki , ne yapcağımı nasıl davranacağımı şaşırdım .. dün akşamki bu olaydan sonra da gece nöbeti vardı 2-3 arası o zamnda aradı 3 defa açmadım telefonu sinirimden , bu sabh neden açmadın die sorduğunda uyuyordum dedim sanki dün akşamki adam gece beni arayan adam sabah konuştuğum adam farklı
Canım ben bir şey yapmadım yaaa onun eskilerini açtım oda konuyu bana çevirdi
Ama neler neler yazdım sakinleşmedi adam yanında olsam kesin gırtlaklardı beni
Tatlımmm hep özlemekten oluyor bunlar :) hem nerden geldi aklına ahhsen Adamı tekmelet Kapıları sonra sonra bişi demedi de kuzum sakinleşir zaten arar seni kıyamaz sana :)
Bilmiyorum cicim yaa telefonu kapalı hala ama onun siniri geçmez sanırım
kuzum öncelikle çok üzüldüm ama olaya asker psikolojisi olarak bakma insanlar ne şartlarda askerlik yapıyo. belki de biz bu hale getiriyoruz çok üstlerine düşüyoruz askerdeler diye. aramak zorundamıyım demişse bırak bi süre düşme üzerine özledim kesinlikle deme ha çok mutlu mesut da gözükme hemen hemen aynısını bende yaşadım ve alttan aldıkça üstüne biniyolar bahaneleride askerlik. doğuda sınırda yapanlar ses çıkarmıyoken bizimkiler rahatken bize bunu yapmaya hakları yok. azıcık sabret ama alttan alma üstüne düşme zaten yeri rahat arayacak modda biraz kendi haline kalsın zaten o özler seni. şafak kaç bu arada kuzumcanlarım dualarınızı bekliyorum , dayanamıyorum artık özellikle şu bir haftadır anmdan emmediğim süt zehir oldusakin konuşmayıda çok denedim ama olmuo ya yine bağırıp duruo , yada tmm kapatalım bu mevzuları olan oldu bundan sonrasına baklım dio bir kaç saat sonra yine aynı şeylerle karşılaşıyorum
ayrıca vanda galiba askerin ama yeri rahat sonuç olarak hem van çok da sıkıntılı bi yer değil o yüzden vicdan yapma kendine eminim o anlayacak ve eski mutlu günlerinize döneceksiniz ben buna eminim 4 yıl var sonuçta hiç bi emek boşa gitmez Allahın izni ile kuzumm sen rahat ol :)inş. yaaa çok ihtiyacım var tatile :)
canım sen özelde çalışıodun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?