2014 Yarenleri! :)

Canım erkek arkadaşının kafası mı karışmış acaba? Ama nişanlıydınız di mi siz? Belli ki rahat, nete girebiliyor telefon kullanabiliyor akşamları ve 4 saat tv izleyecek kadarda rahat. Askerlikle ilgili bir şey değil sanırım ama şu yaptıklarıyla inan üzülmeye haketmeyecek biri gibi duruyor kusura bakma. Bir süre alttan al araya biraz mesafe koy sorun senle ilgili değilse mutlaka çözülecektir.

Aaaaa noldu ki kuzum

Canım eskilerden açıldı konu bu bir sinirlendi ben biraz kızdırmıştım onu hani söz dinlememek giyme dediğini giymek gibi bir sinirlendi tutmayınnnn küçük enişteyi misali terör estirdi
Sonrada dedi ben kendime şaşırıyorum bunca yaptıklarına rağmen beni kızdırmana dinlememene rağmen ben nasıl devam edebilmişim kendime kızıyorum kapıyı tekmelicem az kaldı falan dedi, şarjım bitebilir merak etme dedi telefon kapandı

Ahh ahh kuzum asker kız yapma yaaa :) az değilsin yavrucum sende :)) sevdiğinden devam ediyon deseydin :)

Ahh ahh kuzum asker kız yapma yaaa :) az değilsin yavrucum sende :)) sevdiğinden devam ediyon deseydin :)

Canım ben bir şey yapmadım yaaa onun eskilerini açtım oda konuyu bana çevirdi
Ama neler neler yazdım sakinleşmedi adam yanında olsam kesin gırtlaklardı beni

ben olsam uyuyordum demezdim, konuşmak istemedim seninle derdim bebeğim biraz uzak dur harab ettin kendini canım benim ya yapma böyle bak ilk önce can sonra canan,
ne yapacağını şaşırdın bebeğim anlıyorum seni o yüzden bi süre hiçbir şey yapmamanı tavsiye ederim, bırak bi köşede bekle ararsa aç, aramazsa ara beni deme, biraz kendini çek bakalım

Canım ben bir şey yapmadım yaaa onun eskilerini açtım oda konuyu bana çevirdi
Ama neler neler yazdım sakinleşmedi adam yanında olsam kesin gırtlaklardı beni

Tatlımmm hep özlemekten oluyor bunlar :) hem nerden geldi aklına ahh sen Adamı tekmelet Kapıları sonra sonra bişi demedi de kuzum sakinleşir zaten arar seni kıyamaz sana :)

Tatlımmm hep özlemekten oluyor bunlar :) hem nerden geldi aklına ahh sen Adamı tekmelet Kapıları sonra sonra bişi demedi de kuzum sakinleşir zaten arar seni kıyamaz sana :)

Bilmiyorum cicim yaa telefonu kapalı hala ama onun siniri geçmez sanırım

kuzum öncelikle çok üzüldüm ama olaya asker psikolojisi olarak bakma insanlar ne şartlarda askerlik yapıyo. belki de biz bu hale getiriyoruz çok üstlerine düşüyoruz askerdeler diye. aramak zorundamıyım demişse bırak bi süre düşme üzerine özledim kesinlikle deme ha çok mutlu mesut da gözükme hemen hemen aynısını bende yaşadım ve alttan aldıkça üstüne biniyolar bahaneleride askerlik. doğuda sınırda yapanlar ses çıkarmıyoken bizimkiler rahatken bize bunu yapmaya hakları yok. azıcık sabret ama alttan alma üstüne düşme zaten yeri rahat arayacak modda biraz kendi haline kalsın zaten o özler seni. şafak kaç bu arada kuzum

inş. yaaa çok ihtiyacım var tatile :)
ayrıca vanda galiba askerin ama yeri rahat sonuç olarak hem van çok da sıkıntılı bi yer değil o yüzden vicdan yapma kendine eminim o anlayacak ve eski mutlu günlerinize döneceksiniz ben buna eminim 4 yıl var sonuçta hiç bi emek boşa gitmez Allahın izni ile kuzumm sen rahat ol :)

Kızlaaar selam nasılsınız bugun okulumda 8. sınıf 2 ögrencı kavga edıyor teneffuste bırı dıgerını bıcaklıyor tırtıklı ekmek bıcagıyla sabah sabah nasıl kotu oldum ( Durumu da agırmıs amelıyattaydı en son hala ( Öyle işte erkek arkadasmda sabah aradı ama moralsız gibi 9 ocak bıletını aldm az once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…