2014 Yarenleri! :)

Canım ben bu davranışlarına pek anlam veremedim açıkçası. 4 saat dizi izleyipte sana hiçbir şey yazmamak ne alaka ki çok saçma geldi bana. Üzme canını zamana bırak üstüne düşme

canlarım desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim , rabbim tez zamnda bu günleri atlatacak sabır versin hepimize.. inanın o kaddar kötü hissediyorumki kendimi 4 senedir hiç duymadığım sözleri duyuyorum , bizim böle bi ilişkimiz yok neden şimdi böyle oluyoruz bunları düşünmeden yapamıyorum , dediğiniz gibi üstüne hiç gitmiycem armıycam , yzmıycam o ne zamn konuşmak isterse o zamn konuşuruz artık belirli bi sürede bunu deneyim artık napıyım

kantinin deposunda volkan ,akşam altıdan sonra komutanlar gidiyormuş tv, net vs var yani öyle bunalacağı bi durum yok aslında ne biliyim yeşim inan o kadar bunaldım ki , ne yapcağımı nasıl davranacağımı şaşırdım .. dün akşamki bu olaydan sonra da gece nöbeti vardı 2-3 arası o zamnda aradı 3 defa açmadım telefonu sinirimden , bu sabh neden açmadın die sorduğunda uyuyordum dedim sanki dün akşamki adam gece beni arayan adam sabah konuştuğum adam farklı

Aynen kuzum benm bende de öyle :) iyisindir inşallah :)

Mont gnder sende:)

Tatlm.konuyu detayli bilmyrm ama okdgm kadryla asker pskoljisi ne beklersn skma canini duzelr kim bilr orda.ne olduda byle davranms nazi sama gecyr uzme kendini INSALLAH duzelr kuzum

durduk yere niye böyle davranıyorki
askerlik psikolojisi bu kadar uzun sürmez bence sakin bi şekilde konuş . .

Tatlm.konuyu detayli bilmyrm ama okdgm kadryla asker pskoljisi ne beklersn skma canini duzelr kim bilr orda.ne olduda byle davranms nazi sama gecyr uzme kendini INSALLAH duzelr kuzum

durduk yere niye böyle davranıyorki
askerlik psikolojisi bu kadar uzun sürmez bence sakin bi şekilde konuş . .
canlarım dualarınızı bekliyorum , dayanamıyorum artık özellikle şu bir haftadır anmdan emmediğim süt zehir oldu sakin konuşmayıda çok denedim ama olmuo ya yine bağırıp duruo , yada tmm kapatalım bu mevzuları olan oldu bundan sonrasına baklım dio bir kaç saat sonra yine aynı şeylerle karşılaşıyorum

Ederz dua tatlm sende dua et sabret bu askerlik sureci sabretmek emek cok ister bosa skma canini kimblr ne derdi var dedgm gbi

Ederz dua tatlm sende dua et sabret bu askerlik sureci sabretmek emek cok ister bosa skma canini kimblr ne derdi var dedgm gbi
damla çok zoruma gidiyor ben bunları hak etcek hiç bişey yapmadım , tmm dielim ki ordan kaynaklı askerlik psikolojisinden böle eee yine bana anlatıp, benle konup rahatlaması gerkmez mi ? ben mi yanlış düşünüyorum

Haklsn balim hic bi kz uzulmeyi haketmz ama belki anltlck bse deglse yada uzuomeyesn die yanstmyrsa byle davrnrk dha cok uzlysn blyrm ama zaman kuzum sabrtmktn baska bse gelmio elmzden snde skma canini INSAALLAH eskisndn dha iyi olr aranz uzme kendini

inş. tatlım inş. çok özledim eski günlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…