O konuda haklısın bende olsam bende takılırdım hemde fazlasıyla ama burada sen uzuluyorsun o yuzden ben oyle soyledım. Zaman ver bakalım sende ona, inşallah zamanla aşar bu durumuda anlar senın onu ne kadar bekledıgını .
Sevdiğini en iyi sen tanırsın tatlım yaa böyle olması gerçekten çok üzücü olmuş.. Çok incinmişsindir haklı olarakAma askerlik bu.. Kimbilir neler yaşıyodur orda hepsini anlatmıyodurkî sana.. Sen en yakını olduğun için sana patlıyodur.. Nazı sana geçiyodur Lütfen üzülme tatlım boool bol dua et.. İnşallah en kısa sürede aşarsınız bu günlerideeee..
Canım ben bu davranışlarına pek anlam veremedim açıkçası. 4 saat dizi izleyipte sana hiçbir şey yazmamak ne alaka ki çok saçma geldi bana.Üzme canını zamana bırak üstüne düşme
canlarım desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim , rabbim tez zamnda bu günleri atlatacak sabır versin hepimize.. inanın o kaddar kötü hissediyorumki kendimi 4 senedir hiç duymadığım sözleri duyuyorum , bizim böle bi ilişkimiz yok neden şimdi böyle oluyoruz bunları düşünmeden yapamıyorum , dediğiniz gibi üstüne hiç gitmiycem armıycam , yzmıycam o ne zamn konuşmak isterse o zamn konuşuruz artık belirli bi sürede bunu deneyim artık napıyımBen de bu askerlik psikolojisini anlayamıyorum canım.. Herkes farklı etkilenir ama bu yaptıklarının sebebi olarak "asker psikolojisi" lafını çok gerçek dışı buluyorum kızların aksine.. Eğer öyleyse, bu kadar hassassa, düşme üstüne sakın olur mu? Bırak kendi arasın şu bikaç gün. Kendi özlesin, anlasın hatasını bak nasıl pervane oluyor etrafında.
kantinin deposunda volkan ,akşam altıdan sonra komutanlar gidiyormuş tv, net vs var yani öyle bunalacağı bi durum yok aslında ne biliyim yeşim inan o kadar bunaldım ki , ne yapcağımı nasıl davranacağımı şaşırdım .. dün akşamki bu olaydan sonra da gece nöbeti vardı 2-3 arası o zamnda aradı 3 defa açmadım telefonu sinirimden , bu sabh neden açmadın die sorduğunda uyuyordum dedim sanki dün akşamki adam gece beni arayan adam sabah konuştuğum adam farklıcanım benim askeriyede rahat anladığım kadarıyla askerin, alttan almayı biraz bırak bakalım, ne kadar çok konuşmak istesen de dur de kendine, özledim seni deme ara beni deme.. zaten bu tepkini görünce o sana soracaktır ne olduğunu.. erkeklere bazen sağ gösterip soldan vurmak gerekiyor.. kesinlikle senin kararın ama ben olsam buna benzer şeyler yapardım bebeğim, yanlış anlama bize anlattığın kadarına bakarak yorum yapıyorum
Canım sen sanırım akşamları giriyorsun bende akşamları giremiyorum yaa tlfdan girince çok kasiyor açmıyor bazen o yüzden akşam çıktım ansızın
Sen mektup fotoğraf harici bir şey yollamadım şu ana kadar yaa. Arkadaşlarıma diyorum hani çocuğa lazım olduğu şeyleri yollim hani dedik ya içlik bilmem ne falan dalga geçiyorlar benimle çocuk sanki hapiste diye
Bu soğuktaaaaa
Mont gnder sende:)Canım sen sanırım akşamları giriyorsun bende akşamları giremiyorum yaa tlfdan girince çok kasiyor açmıyor bazen o yüzden akşam çıktım ansızın
Sen mektup fotoğraf harici bir şey yollamadım şu ana kadar yaa. Arkadaşlarıma diyorum hani çocuğa lazım olduğu şeyleri yollim hani dedik ya içlik bilmem ne falan dalga geçiyorlar benimle çocuk sanki hapiste diye
Bu soğuktaaaaa
Tatlm.konuyu detayli bilmyrm ama okdgm kadryla asker pskoljisi ne beklersn skma canini duzelr kim bilr orda.ne olduda byle davranms nazi sama gecyr uzme kendini INSALLAH duzelr kuzumkantinin deposunda volkan ,akşam altıdan sonra komutanlar gidiyormuş tv, net vs var yani öyle bunalacağı bi durum yok aslında ne biliyim yeşim inan o kadar bunaldım ki , ne yapcağımı nasıl davranacağımı şaşırdım .. dün akşamki bu olaydan sonra da gece nöbeti vardı 2-3 arası o zamnda aradı 3 defa açmadım telefonu sinirimden , bu sabh neden açmadın die sorduğunda uyuyordum dedim sanki dün akşamki adam gece beni arayan adam sabah konuştuğum adam farklı
Yarenin geliyormuşş Canımm gözün aydınnnnKizlaaar naslsnz:)
durduk yere niye böyle davranıyorkikantinin deposunda volkan ,akşam altıdan sonra komutanlar gidiyormuş tv, net vs var yani öyle bunalacağı bi durum yok aslında ne biliyim yeşim inan o kadar bunaldım ki , ne yapcağımı nasıl davranacağımı şaşırdım .. dün akşamki bu olaydan sonra da gece nöbeti vardı 2-3 arası o zamnda aradı 3 defa açmadım telefonu sinirimden , bu sabh neden açmadın die sorduğunda uyuyordum dedim sanki dün akşamki adam gece beni arayan adam sabah konuştuğum adam farklı
selam canım :) safak kaç ??Yarenin geliyormuşş Canımm gözün aydınnnn
Sagol tatlm darisi sizn kavusmanza ve bdha ayrlmamaniza olsn:)Yarenin geliyormuşş Canımm gözün aydınnnn
Tatlm.konuyu detayli bilmyrm ama okdgm kadryla asker pskoljisi ne beklersn skma canini duzelr kim bilr orda.ne olduda byle davranms nazi sama gecyr uzme kendini INSALLAH duzelr kuzum
canlarım dualarınızı bekliyorum , dayanamıyorum artık özellikle şu bir haftadır anmdan emmediğim süt zehir oldudurduk yere niye böyle davranıyorki
askerlik psikolojisi bu kadar uzun sürmez bence sakin bi şekilde konuş . .
Atarsa 306 Kuzu senin kaçç ?selam canım :) safak kaç ??
aman tanrım :) bizim 203 :)Atarsa 306 Kuzu senin kaçç ?
Aramızda 100 gün falan var iştee :) ayy bende görebilcekmiyim ki o günlerii :)aman tanrım :) bizim 203 :)
Ederz dua tatlm sende dua et sabret bu askerlik sureci sabretmek emek cok ister bosa skma canini kimblr ne derdi var dedgm gbicanlarım dualarınızı bekliyorum , dayanamıyorum artık özellikle şu bir haftadır anmdan emmediğim süt zehir oldusakin konuşmayıda çok denedim ama olmuo ya yine bağırıp duruo , yada tmm kapatalım bu mevzuları olan oldu bundan sonrasına baklım dio bir kaç saat sonra yine aynı şeylerle karşılaşıyorum
damla çok zoruma gidiyor ben bunları hak etcek hiç bişey yapmadım , tmm dielim ki ordan kaynaklı askerlik psikolojisinden böle eee yine bana anlatıp, benle konup rahatlaması gerkmez mi ? ben mi yanlış düşünüyorumEderz dua tatlm sende dua et sabret bu askerlik sureci sabretmek emek cok ister bosa skma canini kimblr ne derdi var dedgm gbi
Haklsn balim hic bi kz uzulmeyi haketmz ama belki anltlck bse deglse yada uzuomeyesn die yanstmyrsa byle davrnrk dha cok uzlysn blyrm ama zaman kuzum sabrtmktn baska bse gelmio elmzden snde skma canini INSAALLAH eskisndn dha iyi olr aranz uzme kendinidamla çok zoruma gidiyor ben bunları hak etcek hiç bişey yapmadım , tmm dielim ki ordan kaynaklı askerlik psikolojisinden böle eee yine bana anlatıp, benle konup rahatlaması gerkmez mi ? ben mi yanlış düşünüyorum
inş. tatlım inş. çok özledim eski günlerimiziHaklsn balim hic bi kz uzulmeyi haketmz ama belki anltlck bse deglse yada uzuomeyesn die yanstmyrsa byle davrnrk dha cok uzlysn blyrm ama zaman kuzum sabrtmktn baska bse gelmio elmzden snde skma canini INSAALLAH eskisndn dha iyi olr aranz uzme kendini
INSALLAH eskisinden dha cok guzel gunlernz olur balim. Ne zamandr bylekiinş. tatlım inş. çok özledim eski günlerimizi
aslında van'a gittiğinden beri 15 gündür bi gariplik var ama özellikle şu son bir haftadır böyleyizINSALLAH eskisinden dha cok guzel gunlernz olur balim. Ne zamandr byleki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?