Kızlar yaa yılbaşı için cuma gününüde tatil yapmışlar duydunuz mu?
kantinin deposunda volkan ,akşam altıdan sonra komutanlar gidiyormuş tv, net vs var yani öyle bunalacağı bi durum yok aslında ne biliyim yeşim inan o kadar bunaldım ki , ne yapcağımı nasıl davranacağımı şaşırdım .. dün akşamki bu olaydan sonra da gece nöbeti vardı 2-3 arası o zamnda aradı 3 defa açmadım telefonu sinirimden , bu sabh neden açmadın die sorduğunda uyuyordum dedim sanki dün akşamki adam gece beni arayan adam sabah konuştuğum adam farklı
Gecerrrr kuzummmdayanamaz nere kadar sinirli olacak
yok canım nişanlı deiliz sevgilim , anneler geçen ay tanıştı o kadar ..Canım erkek arkadaşının kafası mı karışmış acaba? Ama nişanlıydınız di mi siz? Belli ki rahat, nete girebiliyor telefon kullanabiliyor akşamları ve 4 saat tv izleyecek kadarda rahat. Askerlikle ilgili bir şey değil sanırım ama şu yaptıklarıyla inan üzülmeye haketmeyecek biri gibi duruyor kusura bakma. Bir süre alttan al araya biraz mesafe koy sorun senle ilgili değilse mutlaka çözülecektir.
tmm zaten hiç bişey yapmıyorum ama yeşim bu soru işaretleri bitirdi beni , noldu , neden böle davrnıyor bunları düşünmekten alıkoyamıyorum kendimiben olsam uyuyordum demezdim, konuşmak istemedim seninle derdim bebeğim biraz uzak dur harab ettin kendini canım benim ya yapma böyle bak ilk önce can sonra canan,
ne yapacağını şaşırdın bebeğim anlıyorum seni o yüzden bi süre hiçbir şey yapmamanı tavsiye ederim, bırak bi köşede bekle ararsa aç, aramazsa ara beni deme, biraz kendini çek bakalım
şafak 112 canım , van da evet ama akşamları rahat oluyor , sıkıntılı olduğu bi durumyok , zaten kendiside söylüyor onun tek sıkıntısı benmişim , benden başka canını sıkan durum yokmuşkuzum öncelikle çok üzüldüm ama olaya asker psikolojisi olarak bakma insanlar ne şartlarda askerlik yapıyo. belki de biz bu hale getiriyoruz çok üstlerine düşüyoruz askerdeler diye. aramak zorundamıyım demişse bırak bi süre düşme üzerine özledim kesinlikle deme ha çok mutlu mesut da gözükme hemen hemen aynısını bende yaşadım ve alttan aldıkça üstüne biniyolar bahaneleride askerlik. doğuda sınırda yapanlar ses çıkarmıyoken bizimkiler rahatken bize bunu yapmaya hakları yok. azıcık sabret ama alttan alma üstüne düşme zaten yeri rahat arayacak modda biraz kendi haline kalsın zaten o özler seni. şafak kaç bu arada kuzum
canım acemilikte çok ama çok iyiydik ama ne zamnki ustaya geçti , işte o zamn başladı sorunlarCanm cok ilgnc yaaa rahatlık batıyo derler böylesıne askere gıdınce daha duskun olurlar normaldeGercı benmkıde arada boyle yapıyor amaaaan bılemıom vala bebegm zamana bırak ustune dusme nıye aramadın sormadn deme bıle hıc
dün bugün tanıdığım birisi deil dört senelik sevgilim biz burda annesiyle , annemle konuşuyoruz yok gelince şöyle olcak böyle olcak die ama olanlara bak, biz çok mücadele ettik canım aile anlaşmazlığı , o adana ben ankara araya giren mesefeler tam tek sıkıntımız askerlik onuda atlatalım rahata ercez derken böyle oluoayrıca vanda galiba askerin ama yeri rahat sonuç olarak hem van çok da sıkıntılı bi yer değil o yüzden vicdan yapma kendine eminim o anlayacak ve eski mutlu günlerinize döneceksiniz ben buna eminim 4 yıl var sonuçta hiç bi emek boşa gitmez Allahın izni ile kuzumm sen rahat ol :)
tmm zaten hiç bişey yapmıyorum ama yeşim bu soru işaretleri bitirdi beni , noldu , neden böle davrnıyor bunları düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi
inş. canım , bakalım bu akşam ne olcak çok merak ediyorumanlayamayız ki canım neden böyle yapıyor sadece onlar ne söylerse onu biliyoruz tatlım lütfen biraz toplamaya çalış kendini, bugünler de geçicek
inş. canım , bakalım bu akşam ne olcak çok merak ediyorum
yok tatlım bizim daha bitmedi, akşamları pek giremiyorum ama yinede fırsat bulur yazarım canımyaz bize de olur mu, inşallah düzelirsiniz bebeğim.. sizin de mi 4 sene bitti
yok canım nişanlı deiliz sevgilim , anneler geçen ay tanıştı o kadar ..
canım acemilikte çok ama çok iyiydik ama ne zamnki ustaya geçti , işte o zamn başladı sorunlar
Hayır tatlım ben devlette çalışıyorumcanım sen özelde çalışıodun dimi
hemde fazlasıyla yıpratıyor inş. en kısa zamnda atlatırız , canım komutandan izin albilmek için nişanlıyız demiştik sen onu hatırlıosundurEvci izni konusunda nişanlıyız demiştin ya o yüzden canım. Bilmiyorum kafamı karıştırdı sevgilinin tavırları, bizde de bir ara olmuştu bu durum insanı çok yıpratıyor.
inş. olmaz canımBenımde hala acemıde bı ıyı bı tuhaf ıns ustada problem ckmaz
ohh ne güzelllHayır tatlım ben devlette çalışıyorum
Sevdicek yanımda olmayınca tatili hiç sevmiyorumki beeeenDuymazmıyız bebebeegem :))))
Oh ne güzel ne güzel seni sevmek oh ne güzel güzeeeeeelllohh ne güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?