2014 Yarenleri! :)

Canm cok ilgnc yaaa rahatlık batıyo derler böylesıne askere gıdınce daha duskun olurlar normalde Gercı benmkıde arada boyle yapıyor amaaaan bılemıom vala bebegm zamana bırak ustune dusme nıye aramadın sormadn deme bıle hıc

yok canım nişanlı deiliz sevgilim , anneler geçen ay tanıştı o kadar ..

tmm zaten hiç bişey yapmıyorum ama yeşim bu soru işaretleri bitirdi beni , noldu , neden böle davrnıyor bunları düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi

şafak 112 canım , van da evet ama akşamları rahat oluyor , sıkıntılı olduğu bi durumyok , zaten kendiside söylüyor onun tek sıkıntısı benmişim , benden başka canını sıkan durum yokmuş offf vana gidesim var vala kafayı yiecem burda

canım acemilikte çok ama çok iyiydik ama ne zamnki ustaya geçti , işte o zamn başladı sorunlar

dün bugün tanıdığım birisi deil dört senelik sevgilim biz burda annesiyle , annemle konuşuyoruz yok gelince şöyle olcak böyle olcak die ama olanlara bak, biz çok mücadele ettik canım aile anlaşmazlığı , o adana ben ankara araya giren mesefeler tam tek sıkıntımız askerlik onuda atlatalım rahata ercez derken böyle oluo

tmm zaten hiç bişey yapmıyorum ama yeşim bu soru işaretleri bitirdi beni , noldu , neden böle davrnıyor bunları düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi

anlayamayız ki canım neden böyle yapıyor sadece onlar ne söylerse onu biliyoruz tatlım lütfen biraz toplamaya çalış kendini, bugünler de geçicek

yok canım nişanlı deiliz sevgilim , anneler geçen ay tanıştı o kadar ..

Evci izni konusunda nişanlıyız demiştin ya o yüzden canım. Bilmiyorum kafamı karıştırdı sevgilinin tavırları, bizde de bir ara olmuştu bu durum insanı çok yıpratıyor.

Evci izni konusunda nişanlıyız demiştin ya o yüzden canım. Bilmiyorum kafamı karıştırdı sevgilinin tavırları, bizde de bir ara olmuştu bu durum insanı çok yıpratıyor.
hemde fazlasıyla yıpratıyor inş. en kısa zamnda atlatırız , canım komutandan izin albilmek için nişanlıyız demiştik sen onu hatırlıosundur

Duymazmıyız bebebeegem :))))
Sevdicek yanımda olmayınca tatili hiç sevmiyorumki beeeen Koskoca 4güüüüünnnnn.. Allahtan haftasonuna nöbetim varda bi kaç saatte olsa hastanede oyalanıcam İnanamıyorum yaa eskiden tatile bayılırdım şimdi hiiiiç tatil olsn istemiyorummm Bu askerlik bni çok değiştirdi canıııııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…